Ay bu ne boyle hem begenmis sana bayilmis gibi davranmus sonrada yok bu is olmaz demis ne tuhaf cekiskili bi adam aman bosver. Hem niye bi daha tanismak mi asla diyosun bu boyle diye heries boyle olcak diye bisey yokki sen tanis tanismak isteyen insanlarla canim.Artik olay tanıştığım kişinin olup olmaması değil cidden adam mı yok piyasa da yüzünü bile hatırlamıyorum. Aileye güvendim aileyi seviyordum. Masada çiftin kuzenlerı olarak tanıştırıldık ortak sohbet ettik çok sıcaktı sohbet ve ilgiliydi ....Hatta kuzenler bile oldu bu iş demişler. ..Eve birakmayi Bile tutturdu kendi hatta arabaya bizi bir araya getiren çiftleri bile almak istemedi. Bende yalnız kalmak isteyeceğini dusunererk o sohbetin ardından firsat vermek istedim.Sonra yolları iyi öğreneyim dedi. Sokağın başından apartmana girmem bile bekledi.. İnsan umutlaniyor işte... Sonra hoop annesine olumsuz cevap vermiş. Aradaki insanlar şok geçirmiş. Madem niyetin yoktu niye öyle davrandın kızı eve niye tek bıraktın. O kadar kizmislar ki birde tanidiklik var... Artık ne halim varsa gör demişler bizi de mahçup etti. Tamam adam hoşlanmam zorunda değil ama kendini bilen adam böyle davranmaz ki ... Kişinin olmaması değil bu duruma düşmek koydu ...Travma yaşadım kaç gündür ...Artık tanismak mı Allah korusun
Evet herkesi sinir etti. Tüm akşamki davranisaları mi gözden geçirdim didikedim ama süreç iyidi ne biliyim başka bir durum var sonra sanki etkilendiği benle ilgili olmayanAy bu ne boyle hem begenmis sana bayilmis gibi davranmus sonrada yok bu is olmaz demis ne tuhaf cekiskili bi adam aman bosver. Hem niye bi daha tanismak mi asla diyosun bu boyle diye heries boyle olcak diye bisey yokki sen tanis tanismak isteyen insanlarla canim.
Mesele begenmemesi değil keşke bunu baştan belli etseydi bu travma yaratan.Daha önce çok görüşmem oldu her şey baştan belli oluyorBu kadar önemsiz bir şey mi sana travma yaşattı garip geldi bana.Beğenmek zorunda değil her iki tarafta ama
Bir başka buluşmaya saati ona göre ayarla kendin yada tanıdık vasıtasıyla dön evineBen kendim biraktirmadım çok ısrar ettim ben kuzenlerim de kalırım dedim kuzenlerı de aldı arabaya eve bıraktı en Son ben kaldım. Ne biliyim bana normal bur davranış geldi O saatren sonra dolmuş minibüs yok ki...Yani zaten bu kız arabama neden bindi diyecek yapı da biri değil. Bunu hiç düşünmedim. Kendi yerinde Zipladi ben bırakacağım bırakacağım diye
Ben özel konuşacak diye fırsat vermek istedim yanlış mı düşündümBir başka buluşmaya saati ona göre ayarla kendin yada tanıdık vasıtasıyla dön evine
Ama hattın sonu değil diğer tanıştıklarından beğenmediklerin olacak
Tavrı hoş değil de işte tanımak için fırsat
Zevzek.Dangalak.Ne sanıyorlar acaba kendilerini ya da neyin havasına girdi ise.Gerginim bugün.Gez dolaş eğlenmene bak,dediğin gibi de tanışma kimseyle.Artik olay tanıştığım kişinin olup olmaması değil cidden adam mı yok piyasa da yüzünü bile hatırlamıyorum. Aileye güvendim aileyi seviyordum. Masada çiftin kuzenlerı olarak tanıştırıldık ortak sohbet ettik çok sıcaktı sohbet ve ilgiliydi ....Hatta kuzenler bile oldu bu iş demişler. ..Eve birakmayi Bile tutturdu kendi hatta arabaya bizi bir araya getiren çiftleri bile almak istemedi. Bende yalnız kalmak isteyeceğini dusunererk o sohbetin ardından firsat vermek istedim.Sonra yolları iyi öğreneyim dedi. Sokağın başından apartmana girmem bile bekledi.. İnsan umutlaniyor işte... Sonra hoop annesine olumsuz cevap vermiş. Aradaki insanlar şok geçirmiş. Madem niyetin yoktu niye öyle davrandın kızı eve niye tek bıraktın. O kadar kizmislar ki birde tanidiklik var... Artık ne halim varsa gör demişler bizi de mahçup etti. Tamam adam hoşlanmam zorunda değil ama kendini bilen adam böyle davranmaz ki ... Kişinin olmaması değil bu duruma düşmek koydu ...Travma yaşadım kaç gündür ...Artık tanismak mı Allah korusun
Kendince deneme yapmıştır amca..
Bakalım hemen yalnız kalacak mı?
Bakalım adresini rahatça paylaşacak mı?
Falan filan..
belkide aklı o kızda halaHa
Hayır almadı ama arada bir ordu insan var tetikte bekliyordu zaten....Annesi bile uzaktan gelmişti kadın çok üzülmus hemen gitti zaten oğluna çok kızıp ..Zaten ben oğullarına uygun görülen kızım. Daha önce uygun olmayan bir kız varmış aileye istememiş ler beni ayarlamislar Böyle bir adama varilmaz ki sonucun böyle olcagi belliydi. .. Keşke ilgili davranması ydi
Ilk defa tanistigin bir adamin arabasina nasil bindin, evini gosterdin ya?
Bazi kadinlardaki bu cesaret beni benden aliyor.
Millet babasina guvenemiyor bu zamanda, siz elin adaminin arabasina binmis bi de evinize kadar biraktirmissiniz...
Aileler aracılığıyla olmuş çünkü..
Evet ama ben yine de guvenmezdim. Cunku neler neler duyuyoruz cok paranoya oldum bu konuda maalesef..
Ne biliyim hep öyle olmaz mı aileler aracılığıyla tanışmada. Ben hep böyle gördüm etraftan. Oğlan eve getirmezse öküz derler zaten.
Yok ya bize hiç oyle demezler. Evde gorusun derler direk
Cnm bnm ne ilksin bu konuda ne de son. Bnmde bi dönem basimdan gecti. enistemin bi arkadasi ile tanistirdilar. Bi ay msjlastik sonra bulusalim ddi Oturduk bi yerde gayet güzel gulduk eglendik. Kalkayim artik dedim bi kahve daha içelim ddi e tmm ddm. Snra bidaha kalkalim ddm dondurma yiyelim ddi. Yani iki saat daha oturttu gozumun içine bakıyordu. Hatta gizliden fotoğraf imi bile cekti fark ettim bi sey demedim. Eve gittim ne msj ne arama bi hafta sonra enisteme olumsuz demis :) haspam dedim yaa bana diyeydi niye Eniştem yani.Artik olay tanıştığım kişinin olup olmaması değil cidden adam mı yok piyasa da yüzünü bile hatırlamıyorum. Aileye güvendim aileyi seviyordum. Masada çiftin kuzenlerı olarak tanıştırıldık ortak sohbet ettik çok sıcaktı sohbet ve ilgiliydi ....Hatta kuzenler bile oldu bu iş demişler. ..Eve birakmayi Bile tutturdu kendi hatta arabaya bizi bir araya getiren çiftleri bile almak istemedi. Bende yalnız kalmak isteyeceğini dusunererk o sohbetin ardından firsat vermek istedim.Sonra yolları iyi öğreneyim dedi. Sokağın başından apartmana girmem bile bekledi.. İnsan umutlaniyor işte... Sonra hoop annesine olumsuz cevap vermiş. Aradaki insanlar şok geçirmiş. Madem niyetin yoktu niye öyle davrandın kızı eve niye tek bıraktın. O kadar kizmislar ki birde tanidiklik var... Artık ne halim varsa gör demişler bizi de mahçup etti. Tamam adam hoşlanmam zorunda değil ama kendini bilen adam böyle davranmaz ki ... Kişinin olmaması değil bu duruma düşmek koydu ...Travma yaşadım kaç gündür ...Artık tanismak mı Allah korusun
Dediğim gibi Can'ım inşallah ummadığın anda ummadığın bir insanla..Hani derler ya masada anlarmisin o benim eşim olacak ben bunu bile inandirmisim kendimi öyle hissettirirmis o yüzden kaç gündür atamıyorum ..
Allah yardimcin olsun ama şunu unutma : erkeklerden her şey beklenir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?