Benim gibi herkes de bu durumu kaldiramamis kızmış

Ay bu ne boyle hem begenmis sana bayilmis gibi davranmus sonrada yok bu is olmaz demis ne tuhaf cekiskili bi adam aman bosver. Hem niye bi daha tanismak mi asla diyosun bu boyle diye heries boyle olcak diye bisey yokki sen tanis tanismak isteyen insanlarla canim.

Evet herkesi sinir etti. Tüm akşamki davranisaları mi gözden geçirdim didikedim ama süreç iyidi ne biliyim başka bir durum var sonra sanki etkilendiği benle ilgili olmayan

Bu kadar önemsiz bir şey mi sana travma yaşattı garip geldi bana.Beğenmek zorunda değil her iki tarafta ama

Bu kadar önemsiz bir şey mi sana travma yaşattı garip geldi bana.Beğenmek zorunda değil her iki tarafta ama
Mesele begenmemesi değil keşke bunu baştan belli etseydi bu travma yaratan.Daha önce çok görüşmem oldu her şey baştan belli oluyor

Üzülme artık erkek mi kalmadı önemli olanda hah tamam işte bu kişi diyebilmek yoksa hiç bi önemi yok demekki o degilmis herkesin bir derdi var

Bir başka buluşmaya saati ona göre ayarla kendin yada tanıdık vasıtasıyla dön evine
Ama hattın sonu değil diğer tanıştıklarından beğenmediklerin olacak
Tavrı hoş değil de işte tanımak için fırsat

Ben özel konuşacak diye fırsat vermek istedim yanlış mı düşündüm

Zevzek.Dangalak.Ne sanıyorlar acaba kendilerini ya da neyin havasına girdi ise.Gerginim bugün.Gez dolaş eğlenmene bak,dediğin gibi de tanışma kimseyle.

Kendince deneme yapmıştır amca..
Bakalım hemen yalnız kalacak mı?
Bakalım adresini rahatça paylaşacak mı?
Falan filan..

Aracıyla tanışan çift böyle deneme yapmaz. Normalde kendini eve bıraktırtmaz belki konu sahibi ama aracı olmasına güvenip tek binmiştir zaten. Öyle bir havaya gireceğini sanmıyorum. Yaptıysa yine kendi hayvanlığı..

belkide aklı o kızda hala

Ilk defa tanistigin bir adamin arabasina nasil bindin, evini gosterdin ya?
Bazi kadinlardaki bu cesaret beni benden aliyor.
Millet babasina guvenemiyor bu zamanda, siz elin adaminin arabasina binmis bi de evinize kadar biraktirmissiniz...

Aileler aracılığıyla olmuş çünkü..

Evet ama ben yine de guvenmezdim. Cunku neler neler duyuyoruz cok paranoya oldum bu konuda maalesef..

Ne biliyim hep öyle olmaz mı aileler aracılığıyla tanışmada. Ben hep böyle gördüm etraftan. Oğlan eve getirmezse öküz derler zaten.

Cnm bnm ne ilksin bu konuda ne de son. Bnmde bi dönem basimdan gecti. enistemin bi arkadasi ile tanistirdilar. Bi ay msjlastik sonra bulusalim ddi Oturduk bi yerde gayet güzel gulduk eglendik. Kalkayim artik dedim bi kahve daha içelim ddi e tmm ddm. Snra bidaha kalkalim ddm dondurma yiyelim ddi. Yani iki saat daha oturttu gozumun içine bakıyordu. Hatta gizliden fotoğraf imi bile cekti fark ettim bi sey demedim. Eve gittim ne msj ne arama bi hafta sonra enisteme olumsuz demis :) haspam dedim yaa bana diyeydi niye Eniştem yani.

İşin özeti anlayamazsin bu erkekleri. Vardır onun aklında bi şeyler birine sormuştur begenmemistir. Üzülme küsme de her insan bir değil hayırlı bi iş için yola koyuluyorsun olur oyle seyler

Bu kaçıncı tanıştırılma konusu ya. Evde mi kaldınız ne bu acele

Bir mesajınıza adam subayliktan atılmış şimdi işi pek iyi değil ben memur olmama rağmen kabul ettim yazmıştın. Adama da ben seni kabul etmekle lutfediyorum gibi bir hava verdiysen hoslanmamistir. Bilerek yaptın diyemem ama güçlü gururun buradan hissediliyor. Sen reddedilmeyi hazmedemiyorsun. Muhtemelen çok hoş bir kızsın önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…