Benim gibi herkes de bu durumu kaldiramamis kızmış

dengezislerden kurtuldum diye dua edin bence.emek harcayip ayrilmak daha kotu.hayaller var umutlar var ama iste,herkes o kaliba uymuyor.
Sabredin güzel şeyler cikacaktir karsiniza inşaallah.

Canım boşver balık baştan kokmuş en azından.sonrasında olacağına bırak şimdi olsun.oluş süreci canını sıkmış olsada en azından baştan rengi belli olmuş

dengezislerden kurtuldum diye dua edin bence.emek harcayip ayrilmak daha kotu.hayaller var umutlar var ama iste,herkes o kaliba uymuyor.
Sabredin güzel şeyler cikacaktir karsiniza inşaallah.
İşallah teşekkür ederim Değecek umarım tüm bunlara

E bak iste kendi agzinla soyleyorsun. Adam centilmenlik yapti, o saatte arac yoktu dedin. Sen adamin centilmenligini baska seylere yormuşsun demekki. Adamin sucu ne? Centilmenlik yapmis. Duygularini cok abartili yasiyorsun. Bir gunluk adam icin, bu kadar üzülür mü insan? Bir iki sene gorustugun biri olsaydi ne yapacaktin, nisanlanip ayrilsan, evlenip bosansan ne yapacaksin canim? Lutfen bunlari dusun ve bu konuyu unut gitsin. Biraz da rededildigin icin boyle taktin sanirim. Bosver. Kuzenine de "Ben begenmedim zaten, cok geveze yilisik, sulu bir adamdi" de.

Eksik harf ve kelime cok kullaniyorsun. Beynim yandi ayrintilari anlamaya calisirken. Allahtan asil olayi anladim. Bence fuzuli bi adam bu. Sen bosver umursama su saatten sonra olsada icin buruk olacak o yuzden boşa yipratma kendini

Nedense içimden sonradan bu kişinin size geri dönüş yapabileceğini düşünüyorum öyle olursa böyle dengesızlerı hayatınıza sokmayın.

Bence eve kendinizi bıraktırmanız olmamış ilk tanıştığınız adam niye sizi bırakır ki dolmuş otobüs taksi varken tanıdık varken
Olan olmuş zaten önündeki maçlara bak

Adamın yüzünü hatırlamam ..Düştüğüm duruma işte ne biliyim..Öyle tecrübem de yok işte .Bu sevgililik işlerinde daha neler yaşanıyor.

Ne duruma dusmussunuz anlamadim ki. Bulusmussunuz olmamis. Sanki senelerce nisanli kaldiniz da evlilik icin oyaladi da sebepsiz birakip gitmis gibi. Abartmayin yahu.

Galiba 2 kez görüşmüşlerdi. Yıkıldı tabii.:)

Benim arkadasimin "bana evlenme ters" diyen, evlenmek istemesini senelerce bekledigi erkek arkadasi bir gun aniden kizi birakip pat diye biriyle evlendi. Bu hesaba gore onun intihar etmesi gerekiyor.

Bizim kadinlarin da sorunu bu iste. Ince davransa karsidaki direkt kur yapiyor olarak algiliyor. Insanlik yapmis daha ne olsun.

Bence eve kendinizi bıraktırmanız olmamış ilk tanıştığınız adam niye sizi bırakır ki dolmuş otobüs taksi varken tanıdık varken
Olan olmuş zaten önündeki maçlara bak
Ben kendim biraktirmadım çok ısrar ettim ben kuzenlerim de kalırım dedim kuzenlerı de aldı arabaya eve bıraktı en Son ben kaldım. Ne biliyim bana normal bur davranış geldi O saatren sonra dolmuş minibüs yok ki...Yani zaten bu kız arabama neden bindi diyecek yapı da biri değil. Bunu hiç düşünmedim. Kendi yerinde Zipladi ben bırakacağım bırakacağım diye

Nezaketen bırakmış işte. Komşular da bırakır yada görünce alır. Bırakmasaydı çok ayıp olurdu zaten.

Nezaketen bırakmış işte. Komşular da bırakır yada görünce alır. Bırakmasaydı çok ayıp olurdu zaten.
Yani öyle tanımadigim adamin arabasina bindin diye taşlandm biraz. ..Araba icinde yollarını öğreneyim demesi suphelendirdi....Ben zaten kendi ayakları üstünde duran yalnız yaşayan biriyim dağ başında ...Öyle arabalara binmek enterasan gelmiyor. Tek olsam tanıdık olmasa asla binmem .Aile napar onu canini okur Hekes biliyir o aksam gorusme oldugunu ilk defa görmüş olsam.Yoksa canın okurum Bugüne kadar oldu görüşmelerim ama asla binmedim .Hani bindim diye birde kötü kız muamelesi gördüm demin

Yaptığı şeyde yanlış yok tabiki siz bir bayansınız ve siz onun için evinizden dışarı çıkıp onu tanımak amaçlı yanında bulunuyorsunuz şahıs bir beyfendi gibi üstüne düşen görevi gerçekleştirmiş.beğenmemesine gelirsek aracı eşliğinde ilk tanışmalar çok zordur iki tarafta çok daha hassas ve detaycı olurlar demekki onun geri adım atması gereken sizin için sorun teşkil etmeyen bir şey olmuştur takılıp kalmayın olduğu kadar olmadığı kader

ya ne çabuk umutlanıyorsunuz anlamak mümkün değil, bu kadar evlilik, sevgili arayışında olmayın, yazılarınızdan bile buram buram o enerjiyi alıyorum, karşınızdaki erkekler de alıyordur. şahsen erkek olsam, tek şansı benmişim gibi davranan bir kadını çekici bulmam. sevgi arayışı insana pek çok hata yaptırır. kaldı ki sevgi sadece bir erkekte vücut bulmaz, dünyada sevilecek onca şey var. lütfen biraz kendinize odaklanın.

Arabasına bindin diye bir sürü şey söylenmiş ama bana abes gelmedi o durum açıkçası. Hem tanıdık hem de siz kazık kadar insanlarsınız ne idüğü belirsiz kişilerle görüşmez, görüştürülmezsiniz. çok abartılı buldum o yorumları. Ama kuzum allahınızı severseniz artık aynı ayrıntılara takılıp durmayın. Unutun bu mevzuyu. Görüştünüz ve olmadı eee? Her ilk buluşmada evlilik hayallerine kapılmayın ya hu.

Belki arabaya binene kadar senden hoşlanıyordu arabada bir şey oldu da soğudu senden? Arabadan inmeden önce bir şey söylemiş olabilir misin?

Çok olurlu geldi amaç zaten evlenmek öğretmenim tayin işleri falan zatan sonra uzakta olusumu bahane ettmis

Belki arabaya binene kadar senden hoşlanıyordu arabada bir şey oldu da soğudu senden? Arabadan inmeden önce bir şey söylemiş olabilir misin?
Görüşürüz iyi günler hep havadan sudan konustuk ki...Bilemiyorum artık beni tedirgin edecak muhabbet olmadı .O da Ünv mezunu bende ben bir sene hazırlik olduğunu söyledim .Ehliyetin var ni diye sordu arabadayiz var dedim öyle muhabbetler..Normal tokalaşık arabadan indim

Y
Ya zaten evlenmek için oturduk oraya bu işin sonu zaten oydu karşılıklı biliyoruz doğuda öğretmenim tayin işleri var biriniz 29 birimiz 32 yaşında..

Birisi araciligi ile tanismalarda hemen etkilenmemeli bence.
Karsi taraf ne kadar yakin ve umut verici davransa dahi hayir cevabi verebilecegini goz onunde bulundurmali ki travma yasanmasin.
Yaptigi dusuncesizlik tabi karsi tarafin ama bu tarz konular cok acildi son zamanlarda.
Gorucu usulu tanismalarda boyle seyler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…