arkadaşlar sanki bu bedeni ben taşımıyorum,sanki bana ait değil,benimseyemiyorum bir türlü,sevemiyorum.kişilikle falan ilgisi yok bunun,üzerimde taşıdığım fazla geliyor bana.sık sık estetik yapma biyerlerimi düzeltme düşüncesi oluyor.beni eleştirmeyin lütfen içinden çıkamıyorum.kompleksliyim belki de,hemen herkes bütün arkadaşlarım kiloyu kalça kısmından alır bacakları kalınlaşır ben tam tersine 100 kiloda olsam bacaklar aynı hatta durduğu yerde inceliyorlar,göbek büyüyor bel kalınlaşıyor.bu sefer kendimde eksik görmeye başlıyorum.omuzlar geniş kalça basen dar kalın bel tipsiz bir vücut şekli.belki ince bir insan olsam yakışacak ama bizim ailede zayıf insan yoktur boğazımıza çok düşkünüz çok iştahlıyım.biraz da stres.bu işin teferruat kısmı.yüz hatlarım fazla çocuksu,makyajı kaldıramıyor,gözlerim ufak ve göz kapaklarım düşük,ağzım ve dudaklarım küçük,elmacık kemiklerim falan yok yada yanaklarımın tombulluğundan göremiyorum.solda çarpık dişim yüzünden ağzım kapalı bıyık altından gülmekten bıktım.yüzümde sivilcelerden sonra iizler kaldı ve nefret ediyorum bunlardan.makyajla saolsunlar daha belirginleşiyorlar.26 yaşındayım ama saçlarım kendimi bildim bileli dökülüyor artk her gittiğim kuaför saçların azalmış diyor saçlarımla uğraşmaktan bıktım.tel tel kabarıyor sanırsın tel kadayıf koydum kafama kuruda değil ama böyle kabarmasının nedenini anlamış değilim,notre damın kamburu benden iyi herhalde ..
çok nadir de olsa iltifat alıyorum kalem çekmeden rimel sürmeden dışarı adımımı bile atmıyorumki..
ama genelde beğenilmediğimi biliyorum..
belki bunları kompleks yapmamın nedeni eski 2 ilişkimde tipsizlikle suçlanmamdı.
vücudumun şekli kilo meselesi beni öldürecek.bir gün önce beni görüp de kilo aldığım halde zayıflamışsın diyolar halbuki benim belden alt kısmım zayıflıyor ve zayıflamışsın demeleri beni mutlu edeceği yerde iyice sinir ediyor.
sizler diyeceksiniz şükürsüzsün ama hayır değili,bunları da düşündüm,eli kolu olmayan,hasta insanları,gözleri görmeyen kulakları duymayan ama buna rağmen mutlu olan insanları biliyorum.ama olmuyor benim mutsuzluğumun nedeni bu benimseyemiyorum bu özelliklerimi benim gibi hisseden var mı?
çok nadir de olsa iltifat alıyorum kalem çekmeden rimel sürmeden dışarı adımımı bile atmıyorumki..
ama genelde beğenilmediğimi biliyorum..
belki bunları kompleks yapmamın nedeni eski 2 ilişkimde tipsizlikle suçlanmamdı.
vücudumun şekli kilo meselesi beni öldürecek.bir gün önce beni görüp de kilo aldığım halde zayıflamışsın diyolar halbuki benim belden alt kısmım zayıflıyor ve zayıflamışsın demeleri beni mutlu edeceği yerde iyice sinir ediyor.
sizler diyeceksiniz şükürsüzsün ama hayır değili,bunları da düşündüm,eli kolu olmayan,hasta insanları,gözleri görmeyen kulakları duymayan ama buna rağmen mutlu olan insanları biliyorum.ama olmuyor benim mutsuzluğumun nedeni bu benimseyemiyorum bu özelliklerimi benim gibi hisseden var mı?