- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende direk belden alıyorum yaa...zayıfladıgım zamaanda bacaklardan ve yüzümden gidiyo
ama okadar abartılı orantısızlıgım olmasada kafaya takıyorum çünkü evlenip bebek sahibi oldugunda göbek kalıyo diolar bende kara kara bunu düşünüp duruyorum:26::26::26:
doğum yapınca kim göbek kalıyor diyor canım?
Ebru Şallı yı görmüyo musun hiç?
ya da bırak onu benim ablam 3doğum yaptı ve şu an sıfır göbek.
spor yapınca zamanla düzeliyor.
mekik çekmek için aletler var 50-60tl ye.
onlardan alırsın bi tane tamam işte
önemli olan hamileyken karnın çatlamaması.
bu da beni korkutuyor :18:
ya aslında vücudum çatlamaya müsait deil.yani şimdiye kadar hiç çatlak sarkma görmedim kendimde..ebru şallı neler neler yapıo öle olmak için..hem tipe göre değişir ben kiloya müsaitim hatta göbeğee..beldende çok kolay alabiliyorum kiloyu..inşallah olmaz yaa![]()
sen azimli oldukça olmaz inşallah.
ergenlikte kalçam genişleyince bende çok hafif dikkatli bakınca görülen çatlaklar oldu.
çatlağın çaresi de yok:18:
ya cnm oda can sıkıcı ama en azından vücut şeklini bozmuyo..bakıcaz artık caresine spor yaparak..
buarada bunla ilgili yazı okumuştum çatlaklar için.eger böle bi sorunun varsa genelde yazın uygulayabilirsin kışında imkanın varsa solaryumada gidersin.çatlakları bronzlaştırmalıymıssın cnm ozaman baya bi yok gibi oluyo..kızkardeşimin gögüslerinde var biraz uyguladı ve gerçekten baya gizliyo güneş ışığı:)
(buarada güneş kremi sürebilirsin etkilemiyo)
arkadaşlar sanki bu bedeni ben taşımıyorum,sanki bana ait değil,benimseyemiyorum bir türlü,sevemiyorum.kişilikle falan ilgisi yok bunun,üzerimde taşıdığım fazla geliyor bana.sık sık estetik yapma biyerlerimi düzeltme düşüncesi oluyor.beni eleştirmeyin lütfen içinden çıkamıyorum.kompleksliyim belki de,hemen herkes bütün arkadaşlarım kiloyu kalça kısmından alır bacakları kalınlaşır ben tam tersine 100 kiloda olsam bacaklar aynı hatta durduğu yerde inceliyorlar,göbek büyüyor bel kalınlaşıyor.bu sefer kendimde eksik görmeye başlıyorum.omuzlar geniş kalça basen dar kalın bel tipsiz bir vücut şekli.belki ince bir insan olsam yakışacak ama bizim ailede zayıf insan yoktur boğazımıza çok düşkünüz çok iştahlıyım.biraz da stres.bu işin teferruat kısmı.yüz hatlarım fazla çocuksu,makyajı kaldıramıyor,gözlerim ufak ve göz kapaklarım düşük,ağzım ve dudaklarım küçük,elmacık kemiklerim falan yok yada yanaklarımın tombulluğundan göremiyorum.solda çarpık dişim yüzünden ağzım kapalı bıyık altından gülmekten bıktım.yüzümde sivilcelerden sonra iizler kaldı ve nefret ediyorum bunlardan.makyajla saolsunlar daha belirginleşiyorlar.26 yaşındayım ama saçlarım kendimi bildim bileli dökülüyor artk her gittiğim kuaför saçların azalmış diyor saçlarımla uğraşmaktan bıktım.tel tel kabarıyor sanırsın tel kadayıf koydum kafama kuruda değil ama böyle kabarmasının nedenini anlamış değilim,notre damın kamburu benden iyi herhalde ..
çok nadir de olsa iltifat alıyorum kalem çekmeden rimel sürmeden dışarı adımımı bile atmıyorumki..
ama genelde beğenilmediğimi biliyorum..
belki bunları kompleks yapmamın nedeni eski 2 ilişkimde tipsizlikle suçlanmamdı.
vücudumun şekli kilo meselesi beni öldürecek.bir gün önce beni görüp de kilo aldığım halde zayıflamışsın diyolar halbuki benim belden alt kısmım zayıflıyor ve zayıflamışsın demeleri beni mutlu edeceği yerde iyice sinir ediyor.
sizler diyeceksiniz şükürsüzsün ama hayır değili,bunları da düşündüm,eli kolu olmayan,hasta insanları,gözleri görmeyen kulakları duymayan ama buna rağmen mutlu olan insanları biliyorum.ama olmuyor benim mutsuzluğumun nedeni bu benimseyemiyorum bu özelliklerimi benim gibi hisseden var mı?![]()
Kendımı sevmek ıstemeseydım, o kadar cok neden bulurdum kı!
Ama ben her aynaya baktıgımda, kendımı sevıyorum.
Guzel buldugum yerlerıme ıltıfat edıyorum.
Bekârken, hatta hâlâ ne vakıt aılemın yanına gıtsem, aynanın karsısına gecer,
suslenırım ve doner kendıme veya etrafımdakılere soyle derım;
'kahretsın, bugun yıne cok guzelım'
Mesela ben aslında burnumu begenmem, gunah olmasa estetık yaptırırdım derım.
Ama aynaya baktıgımda burnuma degıl, gozlerıme bakarım cogunlukla.
Sonra hannecıgım, ben sana sac dokulmesı ıcın formul vermıstım.
Yapmıyorsun demek kı.
Bak, benımde saclarım dokuluyordu ama artık dokulmuyor.
Bence gobegın ıcın de mekık cekebılırsın.
Yuzun ıcın ıse, benım ergenlıkte sahıp oldugum sıvılcelerı gorsen 'aman Allah'ım, bu ne!' fılan derdın.
Bırde ben cahıl aklımla, onları kökten temızleyecegım dıye jıletle kazardım
Hamdolsun, Allah bana acıdı da, ız fılan kalmadı.
Sonrasında bana doktorum cok etkılı bır jel ve solusyon verdı.
2 ay kullandım ve sımdı yuzumde ne ız var ne de sıvılce.
Ama ben o yıllardan berı, sabunumu ve havlumu ayrı kullanırım.
Bu arada karbonatın sıvılcelere ıyı geldıgını okudum dun.
Gercı sendekı sıvılce degılmıs ama belkı ısıne yarar, arastır bı'.
canım benim de omuzlarım kalçamdan geniş.
kiloyu direkt göbek bölgemden alıyorum.
ayrıca göğüslerim de büyüse sorun olmayacak ama göğüslerim de 75beden.
ama bak belini devamlı ince tutarsan gayet de hoş görünürsün.
iştahlıyım demişsin. madem bu kadar takıntı yapıyorsun iştahını kes önce.
psikolojini bozacak duruma gelmiş madem yakınmayı bırak ve bişeyler yap.
insan düzenli yerse ve spor yaparsa kilo almaz.
durduk yere kilo alman için hormonal bozukluğun olması lazım.
diyetisyene gitmelisin. testlerini yaptırmalısın.
yüzündeki izlere gelince de İzel'den daha beter olamazsın.
ama bak kadındaki özgüvene.
sivilce izleri geçmez. lazerle bir miktar azaltılabilirler ama tamamen geçmezler.
saçların için kk da bir sürü şey paylaşılmış gir onları oku ve dene.
dişini de sorun etme gidersin bir dişçiye hallolur.
benim de dişlerimden bir tanesi çarpıktı. yaptırdım gitti. gayet de memnunum.
200tl ye yaptırmıstım ben. çok da bişey değil.
kendini sev.
ilişkim olmadı diyorsun.
sen bile kendini sevmezsen başkasından nasıl seni sevmesini bekleyebilirsin?
sanırım gununun cogunlugu evde gecıyor okumuyorsun veya bır yerde calısmıyorsun.sıkıldıkca evde kendıne kızıyorsun neden suram boyle buram boyle dıye.her ınsan kusurludur bırının gozlerı guzeldır ama burnu uzundur kımının yuzu guzeldır sacları dokuluyordur. kılo verebılırsın gıt bı dıyetısyene sana uygun dıyet verır nasıl spor yapman hakkında sana bılgıler verır.benımde var yuzumde sıvılce ızlerı hafıf bır pudrayla kapatabılıyorum hayatımın merkezı yapmıyorum onları.hayat ccok guzel ıster guzel ol ıster cırkın.ben cırkın lafınada karsıyım cırkın kadın asla yoktur bak ınternette mankenlerın falan makyajsız halıne ne kadar berbat durumdalar.bulent ersoy bıle kadının dıye dolasıyorsa bız dunya guzelıyız valla :)) sıkma canını bos seylere oncelıkle dıyetısyene gıtmenı onerırım daha sonrada cıldın ıcın cıldıyeye gıdebılırsın![]()
aslında vücudu düzeltemiyorsan ona göre giyinmek lazım, çok yüksek bel pantolon göbeği çok iyi saklıyor mesela..
estetik yaptırma fikrine karşı değilim elime biraz para geçince ben de laser epilasyon ve diş estetiği düşünüyorum insanın kendi bedenini beğenmemesi çok normal,
önemli olan iç güzellik dış görünüşünü kafana takma diyemem çünkü dış görünüş malesef çok önemli, üniversiteye araştırma görevlisi olarak seçecekleri insanları bile çoğunlukla dış görünüşüne göre seçiyorlar, insan bu kadar karşılaştırılmaya dayanamıyor, ideal kilom 53 müş mesela ben 54 kiloyum göbeğim de yok ama çok kiloluyum gibi geliyor bazen, mükemmel olmak 34-36 beden olmak gibi algınanıyor, elbise kalıpları bile onlara göre, büyük bedenler sadece onların aynı orantıda büyültülmüşü..
canım benim bu sitede çok iyi güzellik tuyoları var, özellikle saç konusunda, okuyup denemedi tavsiye ederim