Benim gibi kendi bedeninden utanan ve mutsuz olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende direk belden alıyorum yaa...zayıfladıgım zamaanda bacaklardan ve yüzümden gidiyo :43::43:
ama okadar abartılı orantısızlıgım olmasada kafaya takıyorum çünkü evlenip bebek sahibi oldugunda göbek kalıyo diolar bende kara kara bunu düşünüp duruyorum:26::26::26:

canım benim de omuzlarım kalçamdan geniş.
kiloyu direkt göbek bölgemden alıyorum.
ayrıca göğüslerim de büyüse sorun olmayacak ama göğüslerim de 75beden.

ama bak belini devamlı ince tutarsan gayet de hoş görünürsün.
iştahlıyım demişsin. madem bu kadar takıntı yapıyorsun iştahını kes önce.
psikolojini bozacak duruma gelmiş madem yakınmayı bırak ve bişeyler yap.

insan düzenli yerse ve spor yaparsa kilo almaz.
durduk yere kilo alman için hormonal bozukluğun olması lazım.
diyetisyene gitmelisin. testlerini yaptırmalısın.

yüzündeki izlere gelince de İzel'den daha beter olamazsın.
ama bak kadındaki özgüvene.
sivilce izleri geçmez. lazerle bir miktar azaltılabilirler ama tamamen geçmezler.

saçların için kk da bir sürü şey paylaşılmış gir onları oku ve dene.
dişini de sorun etme gidersin bir dişçiye hallolur.
benim de dişlerimden bir tanesi çarpıktı. yaptırdım gitti. gayet de memnunum.
200tl ye yaptırmıstım ben. çok da bişey değil.

kendini sev.
ilişkim olmadı diyorsun.
sen bile kendini sevmezsen başkasından nasıl seni sevmesini bekleyebilirsin?

bende direk belden alıyorum yaa...zayıfladıgım zamaanda bacaklardan ve yüzümden gidiyo :43::43:
ama okadar abartılı orantısızlıgım olmasada kafaya takıyorum çünkü evlenip bebek sahibi oldugunda göbek kalıyo diolar bende kara kara bunu düşünüp duruyorum:26::26::26:

doğum yapınca kim göbek kalıyor diyor canım?
Ebru Şallı yı görmüyo musun hiç?
ya da bırak onu benim ablam 3doğum yaptı ve şu an sıfır göbek.
spor yapınca zamanla düzeliyor.
mekik çekmek için aletler var 50-60tl ye.
onlardan alırsın bi tane tamam işte :7:
önemli olan hamileyken karnın çatlamaması.
bu da beni korkutuyor :18:

doğum yapınca kim göbek kalıyor diyor canım?
Ebru Şallı yı görmüyo musun hiç?
ya da bırak onu benim ablam 3doğum yaptı ve şu an sıfır göbek.
spor yapınca zamanla düzeliyor.
mekik çekmek için aletler var 50-60tl ye.
onlardan alırsın bi tane tamam işte :7:
önemli olan hamileyken karnın çatlamaması.
bu da beni korkutuyor :18:

ya aslında vücudum çatlamaya müsait deil.yani şimdiye kadar hiç çatlak sarkma görmedim kendimde..ebru şallı neler neler yapıo öle olmak için..hem tipe göre değişir ben kiloya müsaitim hatta göbeğee..beldende çok kolay alabiliyorum kiloyu..inşallah olmaz yaa:25::25:

ya aslında vücudum çatlamaya müsait deil.yani şimdiye kadar hiç çatlak sarkma görmedim kendimde..ebru şallı neler neler yapıo öle olmak için..hem tipe göre değişir ben kiloya müsaitim hatta göbeğee..beldende çok kolay alabiliyorum kiloyu..inşallah olmaz yaa:25::25:

sen azimli oldukça olmaz inşallah.
ergenlikte kalçam genişleyince bende çok hafif dikkatli bakınca görülen çatlaklar oldu.
çatlağın çaresi de yok:18:

sen azimli oldukça olmaz inşallah.
ergenlikte kalçam genişleyince bende çok hafif dikkatli bakınca görülen çatlaklar oldu.
çatlağın çaresi de yok:18:

ya cnm oda can sıkıcı ama en azından vücut şeklini bozmuyo..bakıcaz artık caresine spor yaparak..
buarada bunla ilgili yazı okumuştum çatlaklar için.eger böle bi sorunun varsa genelde yazın uygulayabilirsin kışında imkanın varsa solaryumada gidersin.çatlakları bronzlaştırmalıymıssın cnm ozaman baya bi yok gibi oluyo..kızkardeşimin gögüslerinde var biraz uyguladı ve gerçekten baya gizliyo güneş ışığı:)
(buarada güneş kremi sürebilirsin etkilemiyo)

ya cnm oda can sıkıcı ama en azından vücut şeklini bozmuyo..bakıcaz artık caresine spor yaparak..
buarada bunla ilgili yazı okumuştum çatlaklar için.eger böle bi sorunun varsa genelde yazın uygulayabilirsin kışında imkanın varsa solaryumada gidersin.çatlakları bronzlaştırmalıymıssın cnm ozaman baya bi yok gibi oluyo..kızkardeşimin gögüslerinde var biraz uyguladı ve gerçekten baya gizliyo güneş ışığı:)
(buarada güneş kremi sürebilirsin etkilemiyo)

ben esmer tenden hoşlanmıyorum hiç:27:
çatlakları ablama gösterdim hani nerde göremiyorum dedi:37:
çok az ve çok dikkatli bakılmayınca görülmüyorlar henüz.
ama hamilelik gibi birden kilo alınca kesin daha da çoğalır.
paraya kıyıp çatlak önleyici kremler alcam artık ilerde bol bol:49:

sen de spor salonuna gidersin devamlı ya da evine alırsın bir alet halledersin :29:

Ne kusurumuz olursa olsun kendimizi sevmeliyiz ve beğenmeliyiz
Etrafımda çok beğenilen bir insanım...
Kilolu olmama rağmen hemde,istediğimi giyinirim asla kiloluyum diye
kısıtlama yapmam asla yakışmayanı giyimem makyajsız dışarı çıkmak
kendimi çok seviyorum,kendimle barışığım istersem zayıflarım
çünkü biz insanız...herseyden üstünüz rabbimiz bizi böyle yaratmış
istersek başaramıyacağımız şey yok.
Kendimizde asla değiştiremeyeceğimiz şeylerde var elbet
Bunlarla mutlu olmayı başara bilmeliyiz ve kendimizi başta olduğumuz
gibi kabul etmeliyiz ki,insanlarda bizi olduğumuz gibi kabullensinler.

Ben evlenmeden önce çok isyan ediyordum ah bir zayıflasam diye
iyice takıntı yapmıştım hastalığı bile göze almıstım allaha dua edıodum zayıflıyım diye
ve hatta isyan...

Ama allah benim o yakarıslarımı gereksiz bulmus olmalıki 1 sene içinde 2 amelıyat gecirdim
Kilo vermeyi isterken üstüne 10 kilo daha aldım buda bana ders oldu
Şimdi hiçbir şekilde ah bir zayıflasam falan dıye isyan etmıyorum
diyet yapıyorum ve görüyorum ki istersem verebiliyorum

Ne şekilde olursak olalım,lütfen kendimizi aşşağılamıyalım
Allahın gücüne gidiyor

arkadaşlar sanki bu bedeni ben taşımıyorum,sanki bana ait değil,benimseyemiyorum bir türlü,sevemiyorum.kişilikle falan ilgisi yok bunun,üzerimde taşıdığım fazla geliyor bana.sık sık estetik yapma biyerlerimi düzeltme düşüncesi oluyor.beni eleştirmeyin lütfen içinden çıkamıyorum.kompleksliyim belki de,hemen herkes bütün arkadaşlarım kiloyu kalça kısmından alır bacakları kalınlaşır ben tam tersine 100 kiloda olsam bacaklar aynı hatta durduğu yerde inceliyorlar,göbek büyüyor bel kalınlaşıyor.bu sefer kendimde eksik görmeye başlıyorum.omuzlar geniş kalça basen dar kalın bel tipsiz bir vücut şekli.belki ince bir insan olsam yakışacak ama bizim ailede zayıf insan yoktur boğazımıza çok düşkünüz çok iştahlıyım.biraz da stres.bu işin teferruat kısmı.yüz hatlarım fazla çocuksu,makyajı kaldıramıyor,gözlerim ufak ve göz kapaklarım düşük,ağzım ve dudaklarım küçük,elmacık kemiklerim falan yok yada yanaklarımın tombulluğundan göremiyorum.solda çarpık dişim yüzünden ağzım kapalı bıyık altından gülmekten bıktım.yüzümde sivilcelerden sonra iizler kaldı ve nefret ediyorum bunlardan.makyajla saolsunlar daha belirginleşiyorlar.26 yaşındayım ama saçlarım kendimi bildim bileli dökülüyor artk her gittiğim kuaför saçların azalmış diyor saçlarımla uğraşmaktan bıktım.tel tel kabarıyor sanırsın tel kadayıf koydum kafama kuruda değil ama böyle kabarmasının nedenini anlamış değilim,notre damın kamburu benden iyi herhalde ..

çok nadir de olsa iltifat alıyorum kalem çekmeden rimel sürmeden dışarı adımımı bile atmıyorumki..
ama genelde beğenilmediğimi biliyorum..
belki bunları kompleks yapmamın nedeni eski 2 ilişkimde tipsizlikle suçlanmamdı.
vücudumun şekli kilo meselesi beni öldürecek.bir gün önce beni görüp de kilo aldığım halde zayıflamışsın diyolar halbuki benim belden alt kısmım zayıflıyor ve zayıflamışsın demeleri beni mutlu edeceği yerde iyice sinir ediyor.

sizler diyeceksiniz şükürsüzsün ama hayır değili,bunları da düşündüm,eli kolu olmayan,hasta insanları,gözleri görmeyen kulakları duymayan ama buna rağmen mutlu olan insanları biliyorum.ama olmuyor benim mutsuzluğumun nedeni bu benimseyemiyorum bu özelliklerimi benim gibi hisseden var mı?:43:

kendin de yazmissin tipsizlikle suclandim diye.bunu kompleks yaptim diye.kompleks yapma bunu kendine.eminim cok hos bi bayansindir.bu erkekleri de anlamam eminim senin onlardan ustun bi durumunu gormuslerdir o yuzden boyle soylemislerdir.asil onlar kompleksli.kendini tarifine gore bi an gozumde canlandirmaya calistim da hic de abes bisey gelmedi gozumun onune.aynaya bak ve kendinle baris.sana bunu soyleyen o aptal adamlara inat : simdi gorursunuz siz.bakin nasi prensesler gibi oluyorum de ve eger kilolu oldugunu dusunuyosan bi diyet uygula.cildin icin de evde yapabilecegin maskaler bul.ama hic bi zaman cirkin oldugunu dusunme.cunku kimse crkin degildir.sadece yapmasi gereken seyleri henuz uygulamaya gecmemistir.umarim hersey istedigin gibi olur. :3:

sanırım gununun cogunlugu evde gecıyor okumuyorsun veya bır yerde calısmıyorsun.sıkıldıkca evde kendıne kızıyorsun neden suram boyle buram boyle dıye.her ınsan kusurludur bırının gozlerı guzeldır ama burnu uzundur kımının yuzu guzeldır sacları dokuluyordur. kılo verebılırsın gıt bı dıyetısyene sana uygun dıyet verır nasıl spor yapman hakkında sana bılgıler verır.benımde var yuzumde sıvılce ızlerı hafıf bır pudrayla kapatabılıyorum hayatımın merkezı yapmıyorum onları.hayat ccok guzel ıster guzel ol ıster cırkın.ben cırkın lafınada karsıyım cırkın kadın asla yoktur bak ınternette mankenlerın falan makyajsız halıne ne kadar berbat durumdalar.bulent ersoy bıle kadının dıye dolasıyorsa bız dunya guzelıyız valla :)) sıkma canını bos seylere oncelıkle dıyetısyene gıtmenı onerırım daha sonrada cıldın ıcın cıldıyeye gıdebılırsın :37:

Kendımı sevmek ıstemeseydım, o kadar cok neden bulurdum kı!
Ama ben her aynaya baktıgımda, kendımı sevıyorum.
Guzel buldugum yerlerıme ıltıfat edıyorum.
Bekârken, hatta hâlâ ne vakıt aılemın yanına gıtsem, aynanın karsısına gecer,
suslenırım ve doner kendıme veya etrafımdakılere soyle derım;
'kahretsın, bugun yıne cok guzelım (: '

Mesela ben aslında burnumu begenmem, gunah olmasa estetık yaptırırdım derım.
Ama aynaya baktıgımda burnuma degıl, gozlerıme bakarım cogunlukla.

Sonra hannecıgım, ben sana sac dokulmesı ıcın formul vermıstım.
Yapmıyorsun demek kı.
Bak, benımde saclarım dokuluyordu ama artık dokulmuyor.

Bence gobegın ıcın de mekık cekebılırsın.
Yuzun ıcın ıse, benım ergenlıkte sahıp oldugum sıvılcelerı gorsen 'aman Allah'ım, bu ne!' fılan derdın.
Bırde ben cahıl aklımla, onları kökten temızleyecegım dıye jıletle kazardım (:
Hamdolsun, Allah bana acıdı da, ız fılan kalmadı.
Sonrasında bana doktorum cok etkılı bır jel ve solusyon verdı.
2 ay kullandım ve sımdı yuzumde ne ız var ne de sıvılce.
Ama ben o yıllardan berı, sabunumu ve havlumu ayrı kullanırım.

Bu arada karbonatın sıvılcelere ıyı geldıgını okudum dun.
Gercı sendekı sıvılce degılmıs ama belkı ısıne yarar, arastır bı'.

canım saçlarım o zamanki gibi dökülmüyor çünkü kestirdim baya kıısalttım saçlarımı.sarımsağı zeytinyağına koydum bekledi bi kaç gün şimdi haftada bir onu kullanıyorum birgün de zeytinyağı kullanmadan sadece badem yağı susam yağı menekşe yağı katıp bekletiyorum saçımda.sarımsak gerçekten dökülmeyi durduruyo sanırım.şampuana katmadım çünkü defne sabunu kullanıyorum.ben şuan dökülmeden diil de saçlarım o dönemde baya azaldı kabarıyo da kafamda saçım var gibi görünüyo

sivilceler bende ergenlikte hiç yoktu cildim pürüzsüzdü ama 18 den sonra bir iki sene içinde çoğaldılar roaccutane kullandım izler ve lekelenmeler var yüzümde şimdi saçıma kullanığım herşey bile yüzüme hala dokunuyor sivilce çıkıyor hassaslaştı baya karbonatı duymamıştım bakalım bi araştırayım

canım benim de omuzlarım kalçamdan geniş.
kiloyu direkt göbek bölgemden alıyorum.
ayrıca göğüslerim de büyüse sorun olmayacak ama göğüslerim de 75beden.

ama bak belini devamlı ince tutarsan gayet de hoş görünürsün.
iştahlıyım demişsin. madem bu kadar takıntı yapıyorsun iştahını kes önce.
psikolojini bozacak duruma gelmiş madem yakınmayı bırak ve bişeyler yap.

insan düzenli yerse ve spor yaparsa kilo almaz.
durduk yere kilo alman için hormonal bozukluğun olması lazım.
diyetisyene gitmelisin. testlerini yaptırmalısın.

yüzündeki izlere gelince de İzel'den daha beter olamazsın.
ama bak kadındaki özgüvene.
sivilce izleri geçmez. lazerle bir miktar azaltılabilirler ama tamamen geçmezler.

saçların için kk da bir sürü şey paylaşılmış gir onları oku ve dene.
dişini de sorun etme gidersin bir dişçiye hallolur.
benim de dişlerimden bir tanesi çarpıktı. yaptırdım gitti. gayet de memnunum.
200tl ye yaptırmıstım ben. çok da bişey değil.

kendini sev.
ilişkim olmadı diyorsun.
sen bile kendini sevmezsen başkasından nasıl seni sevmesini bekleyebilirsin?

sagol canm güzel ve olumlu şeyler yazmışsın tşk ederim.sivilce izlerinin tamamen geçmesini beklemiyorum ama azalsın en azından beni rahatlatsın her gün aynaya baktığımda onlarla karlışmak yoruyo beni ve bir de zamanla derinleşiyorlar gibi.izel kadar değil tabi Allah korusun.

hormonlarımda bi sorun yok midem rahatsız sürekli acıkıyorum şimdi tedavi oluyorum midemden.tembellik de var evimin karşısında spor salonu var ama ben gidip kayıt olmaya üşeniyorum bugün yarın derken

benim vücut tamamen sarkıyor kollar bacaklar popo yüzüm valla 40 yaşında 3 doğum yapmış gibiyim..:( bunları söylerken moralim çok bozuldu.ooff offf valla durumun psikologluk falan diil sanki emanet gibi bende bu beden.mesela annem güzel kadındır,yüz hatları falan bel kalça göğüs oranı ona benzemek isterdim ama hiç mi benzemez bi insan

aslında vücudu düzeltemiyorsan ona göre giyinmek lazım, çok yüksek bel pantolon göbeği çok iyi saklıyor mesela..
estetik yaptırma fikrine karşı değilim elime biraz para geçince ben de laser epilasyon ve diş estetiği düşünüyorum insanın kendi bedenini beğenmemesi çok normal,
önemli olan iç güzellik dış görünüşünü kafana takma diyemem çünkü dış görünüş malesef çok önemli, üniversiteye araştırma görevlisi olarak seçecekleri insanları bile çoğunlukla dış görünüşüne göre seçiyorlar, insan bu kadar karşılaştırılmaya dayanamıyor, ideal kilom 53 müş mesela ben 54 kiloyum göbeğim de yok ama çok kiloluyum gibi geliyor bazen, mükemmel olmak 34-36 beden olmak gibi algınanıyor, elbise kalıpları bile onlara göre, büyük bedenler sadece onların aynı orantıda büyültülmüşü..
canım benim bu sitede çok iyi güzellik tuyoları var, özellikle saç konusunda, okuyup denemedi tavsiye ederim

sanırım gununun cogunlugu evde gecıyor okumuyorsun veya bır yerde calısmıyorsun.sıkıldıkca evde kendıne kızıyorsun neden suram boyle buram boyle dıye.her ınsan kusurludur bırının gozlerı guzeldır ama burnu uzundur kımının yuzu guzeldır sacları dokuluyordur. kılo verebılırsın gıt bı dıyetısyene sana uygun dıyet verır nasıl spor yapman hakkında sana bılgıler verır.benımde var yuzumde sıvılce ızlerı hafıf bır pudrayla kapatabılıyorum hayatımın merkezı yapmıyorum onları.hayat ccok guzel ıster guzel ol ıster cırkın.ben cırkın lafınada karsıyım cırkın kadın asla yoktur bak ınternette mankenlerın falan makyajsız halıne ne kadar berbat durumdalar.bulent ersoy bıle kadının dıye dolasıyorsa bız dunya guzelıyız valla :)) sıkma canını bos seylere oncelıkle dıyetısyene gıtmenı onerırım daha sonrada cıldın ıcın cıldıyeye gıdebılırsın :37:

evt evdeyim şuan işsizim tabi bunun da payı büyük kendimi dinlediğim doğru.ama sadece bu değil işte.cildiyeye gittim ama artk işi ticarete dökmüş hepsi. ev krem vs. doldu en son bir doktor hiçbirinin faydası yok lazer yaptıracaksın deyince ikna oldum.evt çok çirkin değilim tmm kabul ediyorum ama makyaj hileleriyle giyim hileleriyle ki hep aynı tarz giyinmek zorunda kalıyorum ben de istiyorum tayt uzun çizmeler üzerine bir tunik giyip çıkmak ama nerdeee diyetisyen kilodan ziyada neleri yiyip yememem ve nasıl spor yapmam konusunda bilinçlendirirmi acaba

aslında vücudu düzeltemiyorsan ona göre giyinmek lazım, çok yüksek bel pantolon göbeği çok iyi saklıyor mesela..
estetik yaptırma fikrine karşı değilim elime biraz para geçince ben de laser epilasyon ve diş estetiği düşünüyorum insanın kendi bedenini beğenmemesi çok normal,
önemli olan iç güzellik dış görünüşünü kafana takma diyemem çünkü dış görünüş malesef çok önemli, üniversiteye araştırma görevlisi olarak seçecekleri insanları bile çoğunlukla dış görünüşüne göre seçiyorlar, insan bu kadar karşılaştırılmaya dayanamıyor, ideal kilom 53 müş mesela ben 54 kiloyum göbeğim de yok ama çok kiloluyum gibi geliyor bazen, mükemmel olmak 34-36 beden olmak gibi algınanıyor, elbise kalıpları bile onlara göre, büyük bedenler sadece onların aynı orantıda büyültülmüşü..
canım benim bu sitede çok iyi güzellik tuyoları var, özellikle saç konusunda, okuyup denemedi tavsiye ederim

canm evet dediğin gibi çarşıya bi çıkıyorum herşey incelere göre 34-36-38 ben kiloma da takıntılı değilim artk çünkü zaten kilomu hiç göstermiyorum hatta ben kilo aldıkça zayıflamışsın diyolar :14: benim sıkıntım 50 gram alsam göbeğime gidiyo bi de bel kalın olunca.bakıcam canm foruma düzelticem kendimi bu böyle olmayacak sanırım.iç güzellik ikinci planda kalıyor artk herkes seni ilk görüşte dış görünümünle tanıyor

cnm her insan bazen kendiyle alakali komplexlere girebiliyo..ne kadar güzel olursa olsun,herkesin kötü bi günü olabiliyo..ama eger bu HERGÜN oluosa,bunda ciddi bi özgüven sorunu var demektir..bak bende mesela cok komplexli bi insanim..ama hergün degil..genelde begenirim kendimi...etrafimdada cok begenilen, kiskanilan,arkamdan bakilan bi bayanim..iri gözler,pürüzsüz bi cilt,simsiyaha boyattigim vede kat kat kestirdigim saclarim,giyimim...gittigim yerlerde,partylerde vs hep göze carparim...pesimde de evli oldugum halde cok erkek gezer..ama iste ben bile bazen kendime takabiliyorum..bak evlendim..süper bi fizigim vardi...53-54 kilo idim..sonra hamile kaldim..aldim mi 25 kilo falan...o kadar kendimden tiksindimi ..inanamazsin...lohusalik iste...koskoca bi göbek...15 kilo fazlalikla kendimden igreniyodum...agliyodum bile bu sebebten..cünkü önceden o kadar güzeldimki söylemesi ayip...sonra kendime geldim...ne yapiyordum ben?kiloluyum diye isyan eder duruma gelmistim,eski fotolarima bakamiyodum bile...sonra bi silkindim...cünkü herseyin caresi vardi,kilo verilebilirdi...bende basladim spora..evime kondisyon bisikleti aldim...hergün yilmadan sürdüm..aylarca..mekik falanda cektim tabiki,yediklerimede dikkat ettim...ve simdi dogum yapali 8 ay oldu...hemen hemen eski halime döndüm...göbek cok az..ayni güzellik allaha sükür..dogum yaptigimada kimse inanamiyo...yani anlayacagin hersey olabilir..ölümden baska herseye care vardir...bak evinin karsisinda spor salonu var demissin..ne güzel..git yazil,vede istikrarali hergün(hergün olmasada haftada 3-4 kez )gitmeye calis..sende görüceksin,kilo verdikce canin daha da spor yapmak isteyecek...sivilcelerin icinde ,eger doktor bisey yapilamiyo dediyse,sende onlari kapatmaya calis...fondoten falan sür...saclarinda bi güzel kestirdin mi...oldu iste...bak cirkin bi bayan yoktur bence,bakimsizi vardir!!!:7::7:

Önemli olan iç güzelliği elbette ama kimse aaa içi ne güzel insan demiyor maalesef. İlk etkileyen bakımdır güzellikten öte...

Kiloyu (obezite hariç) alıyoruz kendi istediğimiz için. Kimse kimseye bunu yiyeceksin top gibi dolaşacaksın diye zorla birşeyler yedirmiyor. Tutacaksınız boğazınızı başka çare yok.. Spor önemli.. Bakımlı olacağız biz bayanlar... Tüm güzelliği, dişiliği ,zerafeti bize vermiş rabbim. Bakımlı olmak demek 10 kg boyayla badana yapıp, suratında botoxlarla mutant gibi dolanmak değil. Saçına bakacaksın sağlıklı görünecek, cildine bakacaksın sağlıklı ışıl ışıl görünecek.. Moda diye her absürd kıyafeti giymeyeceğiz, kendimize ne yakışıyorsa onu alacağız.. Aldığımız üstümüzde emanet gibi durmayacak... Ucuz sokak kadınları gibi görünmek yerine (dekolte+aşırı makyaj) dişi görüneceğiz.. Kadın gibi olacağız yani... Buda bizim elimizde ve tonlarca para ödemeye gerek yok bunlar için... Sadece kabuğa çekilip kompleks yapmak yerine kendimize güveneceğiz, inanacağız, başaracağız..

Sevgiler..

Esen77 ve Almanyali1987 msjlarınız çok iyi geldi tşk ederim.hele ki esen "Tüm güzelliği, dişiliği ,zerafeti bize vermiş rabbim" demen tokat gibi çarptı yüzüme inan.gerçektn öyle.aslında düşündüm de güzel olmak hepsi bizim elimizde elim yüzüm düzgün allaha şükür ama bende biraz mükemmelliyetçilik var.birşey eksik oldummu koyuveriyorum.ya hep ya hiç.hep böyleyim.ama bundan sonrası yapmaya çalışıcam değil..yapıcam elimden geleni.tşkler

almanyali ya iri gözler pürüzsüz bir cilt deyince imrendim bunu gizleyemiycem bana da diyorum Allah neden gıdım gıdım vermiş,kıtlık zamanı mı yaratılmışım ne bileyim işte gözler küçük ağız öyle(çocuksu duruyor yaşımı hiç göstermiyorum)kalça ufak aksine eller ve ayaklar büyük ama :) izler fondötenle de kapanmıyo artk ya çok derin yada ben tenime uygun tonu bulamıyorum nasıl kapanırki pürüzsüz görünür.ayrıca yeri gelmişken sorayım porselen makyaj nasıl yapılıyor daha profesyonel mi

arasıra yüzümde sivilce çıkar onları sıkarım iz kalır
1,65 boyunda 52 kiloyum
manken gbi değilim
güzl temiz giyinmeye çalışırım
afet bi güzelliğim yok
ama aynaya bakınca kendime hayran oluyorum Allahıma beni yarattığı için elimde olan herşey için şükrediyorum yaşamak kadar sağlıklı omak kadar güzl bişey mi var
kim benim hakkımda ne düşünüyor onu da hiç umursamıyorum inan ki

Emin olun basenler daha büyük sorun :20: :24:

Back
X