Benim gibi kendi bedeninden utanan ve mutsuz olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gittim lazere yanaklarımdaki sivilce izleri için seans başı 750 tl dedi 3 seans geçip geçmeyeceğinden emin de olamıyorum.yaptıran ve memnun olan varmı.benim gittiğim yer baya iyi bir merkez.plastik cerrahi uzmanı.doktor saçların da az diyecek diye korktum valla :(

saglıklımısın? herhangı bır rahatsızlıgın varmı
eger yoksa hayattan tad almaya bak eksılerını artıya cevır Allah a sukret cnm bılıyorum takma demesı kolay ama bana sorun dıyorsun sımdı sen.. ama yok cıdden bu soyledıklerın kafaya takılcak seyler degıl kı zaten anladıgım kadarıyla sorunun bellı bolgelerındekı kılolar bunlar ıcın sadece o bolgelerı calıstıracak hareketler yap veee kurtul ....
guzel gunler dılerım....

bende kilo alınca göbekten alıyorum. Hamile gibi oluyorum. Ama takmıyorum artık ne yapayım...:51::51:
Kız kardeşimi görseniz çocuk doğurdu. Halen karnı dümdüz. yapacak birşey yok. Ben anneme benzemişim.

Yıldız Tilbe'ye sormuşlardı yıllar önce. TV de izlemiştim hiç unutmam verdiği cevabı."Kendinizi güzel buluyormusunuz?" diye."Tabiki buluyorum, saçlarım güzel gözlerim güzel neden bulmayayım" demişti. Hayran kalmıştım helal olsun demiştim. Güzellik sadece dış görünüşten ibaret değildir.İnsan sadece görüntüden ibaret değildir.Bazı insanlara bakarsın güzel bulmassın ama konuştuktan sonra, tanıdıktan sonra fevkalade etkilenirsin. Bazılarıda çok güzeldir iki laf eder soğursun.

Ayşe Arman'nın, gazete Habertürk ün şişman ama kendine bir o kadar güvenli ve barışık yazarı Rahşan Gülşan ile yaptığı röportajı okuyun derim. Kendinizden birşeyler bulacağınıza eminim.

Bir sürü arkadaş bir sürü güzel öneride bulunmuş. Ben ilişkilerle ilgili birşeyler eklemek isterim.

Bir kere bir ilişki başlamışsa, işin başında 2 taraf da birbirinde hoşa giden birşeyler görmüş olmalı diye düşünüyorum. Haa, daha sonra siz bu kilo, vücut şekli, cilt vb. konularını belki de biraz fazlaca gündeme getirdinizse, eh karşı taraf da densizse, sen tipsizsin diye abuk subuk laflar etmiş olabilir. Bunları hiç kaale bile almayın.

Yıllar geçtikçe (yaş 54--yakında 55) şunu da fark ettim ki , erkekler kendi ilgi alanlarına girmeyen bir konuda konuşmaktan veya konuşma dinlemekten hiç hoşlanmıyorlar. Eşimden örnek vereyim, kalkar bana saatlerce bir futbol maçındaki bilmem hangi pozisyonla ilgili bir ton şey anlatır, ben hiç ilgimi çekmese de dinlerim, ya da dinler gözüküp, yahu bunlardan bana ne demem. Ama ben ona ilgisini çekmeyen birşeyden bahsetsem, kesinlikle sabretmez, 3-5 cümleden sonra lafı ağzıma tıkar.

Ben hep şişman (hatta şişman da yetmez çoook şişman/obez adı her ne ise) bir insan oldum (1.76 boy, 120 kilo (hatta 135 e bile çıktım)). Ama inanın bana fiziksel özellikler bir ilişkide hiç de önemli degil, yok eğer önemli oluyorsa, zaten o ilişki hiç olmasa daha iyi olur.

Siz yine de kilo vermeye falan çalışın, ama beğenilmek için değil ilerki yıllarda sağlık sorunları çıkmasın diye. Beğenilmenin kıstasları kişiden kişiye o kadar farklı ki, ben beğenilmeyecek bir insanım diye düşünmeye, dertlenmeye hiç değmez bana kalırsa.

Sevgiler

Sena

Bence beğenmediğin bölgelere odaklanmak yerine beğendiğin özelliklerini önplana çıkarmaya çalış. Beğenmediklerini ise giyimle ve makyajla kamufle edebilirsin.Kimse kusursuz değil ve hiçbirimiz manken gibi olmak durumunda değiliz.Örneğin birisine tayt yakışmayabilir buna karşılık eteği güzel taşıyabilir.Veya bazısına koyu renk ruj yakışmaz,bazısı ise parlatıcı sürünce ağzına yemek bulaştırmış gibi gözükür:) Sana tavsiyem,alışverişe çıktığında "hayatta giymem" veya "tarzım değil" dediğin parçalara yönel,almayacaksan bile en azından dene.Hatta hiç giymediğin renkler seç,koyu renklere saklanıyorsan,bundan vazgeç.Tenine yakışan,yüzünü canlandıran tonları bulmaya çalış.Sonuca kendin bile şaşırabilirsin.Saç ve cilt sorunu yaşaman,büyük ihtimalle sağlıklı beslenmediği gösteriyor.Beslenmene ve tabii bakımına biraz dikkat edersen bunları kolaylıkla aşabilirsin.

Saçlarını beslemek için ben de bir maske önerebilirim:1 ampul bepanten+1 ampul evigen (e vitamini) + 1 küçük şişe bademyağı + 1 çorba kaşığı zeytinyağını karıştırıp saç diplerinden başlayarak saçlara sürülür.En az 1 saat (açık-kapalı farketmez) beklettikten sonra yıkanır.İlk ay haftada 1,ikinci ay 2 haftada 1 ve daha sonra ayda 1 düzenli uygulanır.

Bir sürü arkadaş bir sürü güzel öneride bulunmuş. Ben ilişkilerle ilgili birşeyler eklemek isterim.

Bir kere bir ilişki başlamışsa, işin başında 2 taraf da birbirinde hoşa giden birşeyler görmüş olmalı diye düşünüyorum. Haa, daha sonra siz bu kilo, vücut şekli, cilt vb. konularını belki de biraz fazlaca gündeme getirdinizse, eh karşı taraf da densizse, sen tipsizsin diye abuk subuk laflar etmiş olabilir. Bunları hiç kaale bile almayın.

Yıllar geçtikçe (yaş 54--yakında 55) şunu da fark ettim ki , erkekler kendi ilgi alanlarına girmeyen bir konuda konuşmaktan veya konuşma dinlemekten hiç hoşlanmıyorlar. Eşimden örnek vereyim, kalkar bana saatlerce bir futbol maçındaki bilmem hangi pozisyonla ilgili bir ton şey anlatır, ben hiç ilgimi çekmese de dinlerim, ya da dinler gözüküp, yahu bunlardan bana ne demem. Ama ben ona ilgisini çekmeyen birşeyden bahsetsem, kesinlikle sabretmez, 3-5 cümleden sonra lafı ağzıma tıkar.

Ben hep şişman (hatta şişman da yetmez çoook şişman/obez adı her ne ise) bir insan oldum (1.76 boy, 120 kilo (hatta 135 e bile çıktım)). Ama inanın bana fiziksel özellikler bir ilişkide hiç de önemli degil, yok eğer önemli oluyorsa, zaten o ilişki hiç olmasa daha iyi olur.

Siz yine de kilo vermeye falan çalışın, ama beğenilmek için değil ilerki yıllarda sağlık sorunları çıkmasın diye. Beğenilmenin kıstasları kişiden kişiye o kadar farklı ki, ben beğenilmeyecek bir insanım diye düşünmeye, dertlenmeye hiç değmez bana kalırsa.

Sevgiler

Sena

mrb,evet arkadaşlar güzel önerilerde bulundular destek oldular mutlu oldum tşk ederim,

dediğiniz gibi ilişkimde sanırım bazı şeyleri dile getirdim bunun büyük bi hata olduğunu daha sonraları farkettim.ben görmediklerini görmelerini sağlamışım farkında olmadan.kendine güvenmiyor olsan bile ona kendine çok güveniyor ve kendini beğeniyor izlenimi vermek şart.ve gerçekten erkekler sorunsuz ilişki istiyorlar

ben kendimi bildim bileli kiloluyum. anneme azıcıkta oğlunu besle hep bunu besleme felan da diyorlardı sinir oluyordum. boyumda kısa olduğundan kilolarım hemen belli oluyor. birde evlendikten sonra kilo aldım ohhh. ne kadar diyet yapsam versem birkaç ay sonra geri alıyorum. artık barışığım kilolaırmla beni beğenen böyle beğensin ne yapayım. elim ayağım tutuyor bilgil ibecerikliyimde. amann ne takıyorsun kafana sıkı bir diyet yaparsın kilo verirsin. etrafındaki kişileride fazla kafana takma.

ben kendimi bildim bileli kiloluyum. anneme azıcıkta oğlunu besle hep bunu besleme felan da diyorlardı sinir oluyordum. boyumda kısa olduğundan kilolarım hemen belli oluyor. birde evlendikten sonra kilo aldım ohhh. ne kadar diyet yapsam versem birkaç ay sonra geri alıyorum. artık barışığım kilolaırmla beni beğenen böyle beğensin ne yapayım. elim ayağım tutuyor bilgil ibecerikliyimde. amann ne takıyorsun kafana sıkı bir diyet yaparsın kilo verirsin. etrafındaki kişileride fazla kafana takma.

ben bu eksiği kapatacak kadar becerikli diilim işte :( evlenmiş olsam ben de çok dert etmezdim bir de kilo almak değil de en olmadık yerden alıyorum göbek büyüyor bel kalınlaşıyor bacakalr yerinde duruyor ama verirken de onlar inceliyor

ben bu eksiği kapatacak kadar becerikli diilim işte :( evlenmiş olsam ben de çok dert etmezdim bir de kilo almak değil de en olmadık yerden alıyorum göbek büyüyor bel kalınlaşıyor bacakalr yerinde duruyor ama verirken de onlar inceliyor

ama sen benim yazdıklarımı hiç dinlememişsin ki şekerim.Aşkolsun :50:kilo alırken bel inceltici hareketler yaparsan bölgesel zayıflamaya odaklanırsan problem çözülür.ben çözümü söyledim .uygulamak sana kalıyo.e hadi ama.gül biraz.toparla kendini.ha bide erkeğin çirkini makbuldür.öyle burnu havada kasıntı tiplerden herkes uzak dursun.senden iri yapılı kilolu insanlara bi bak bakalım.yanlarında kendini daha zayıf hissedeceksin.hem tarif ettiğin vücut tipi gayet normal çok var böyle insan.abartma gözünü seveyim.birinin belli inceyse bacağı kısadır poposu yere daha yakındır.birinin beli bacağı normalse göğsü büyüktür.boyu çok uzun olanlar var. topuklu giyemez.çok kısa olanlar var topuklu giyse de mutsuz hisseder.insanız biz.vüdu manken gibidir burnuna takar.yüzü güzeldir vücuduna takar.hiç bitmezki bu.ama hepimizin sevmediğimiz yönlerimizi gizlemek yada değiştirmek için yapabileceği şeyler var.değil mi.bir fön değişik bir topuz farklı hissettirir kendini.düzenli bir bakım alışkanlığı edin şekerim.düzenli kuaföre git.seni ve güzelliğini farkedemyen insanları ne gör ne duy.uzak dur.kendileri kaybederler.

akşamüstü dışardayken vitrinlerde yansımamı görmeye çalıştım bugün,aynalara baktım ama hemen gözlerimi kaçırdım çünkü solgun ve bakımsız gördüm kendimi.dipleri gelmiş çene hizasında saçlarla öylesine çıkılmış gibi evden,sadece bir rimel,ama o bile görünmemiş yüzümde.kalem acemice çekilmiş.sivilce izleri kırmızılıklar.kendimi hiç beğenmedim.kilo da aldım.neyse ki fazlalıkları kışın saklamak iyi oluyor.ama etrafımdaki kızlara baktım bir de.kilo saklayan falan yok.herkes bakımlı ve güzel.sanki birtek ben iğreti duruyordum içlerinde caddede.herkes tayt modasına uymuş kısa montunu geçirmiş ben de sıradan.yapamıyorum beceremiyorum ya :( ipin ucunu kaçırdımmı bi kere yakala yakalayabilirsen.:(

napmaya çalışıyosun anlamadım arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuş oldukça güzel şeyler söylemişler hangisini dikkate alıp bişeyler yaptın söylermisin.1.56 boyunda 65 kg civarındayım bana göre benden güzeli yok.Evet kiloluyum ama istersem kilo veriyorum yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum zayıflatıcı çaylar içiyorum ve başarıyorum.Gözlerim küçük seninki gibi kapaklarım da düşük arada belki rimel belki makyaj ama sadece kendim için kendim istersem.Saçlarım senin ki gibi tel tel kabarıyor kadayıf gibi jole şekillendirici kullanıyorum dalga yapıyorum herkesde çok hoş durmuş saçların diyor.Makyaj yapıp yüzümü çok yıpratmam günülk temizliğimi yaparım ama kesinlikle.İzleri çok takmışın günümüzde o izleri kapatacak bi makyaj ürünü bulamamanda tuhaf geldi bana açıkcası.Sen bi yerden başlamak istemiyorsun ki oturduğun yerde kendinden şikayet ediyorsun herkesin kusuru var önemli olan onları gizleyebilmek.Azra akın kainat güzeli seçildi o bile gözlerini ve dişlerini beğenmiyormuş var gerisini sen düşün....

Son düzenleme:
evet arkadaslara katılıyorum sen hiç kusursuz insan gördün mü hayatında mutlaka herkesin bir kusuru var.ama önemli olan iyi taraflarını görüp mutlu olabilmek zaten kusursuz güzellikte olsan nazardan çatlardın dimi?çok şükür sağlıklısın elin ayagın tutuyor en önemlisi kimsye muhtaç değilsin.bunlar çok önemli bence bi sirkelen kendine gel şöyle derin bi nefes al biyerden başla her vucut şekline göre giyinme secenekleri heryüz şekline göre makyaj yapma secenekleri var netten araistır.doğru tekniği uygularsan nekdar güzel olduğunu görürsün bence birde inanç çok önemli ben bir zamanlar kiloluydum ergenlik döneminden beri herkes nekdar güzel kız ama birde zayıf olsa falan derdi acayip takardım kafama moralim bozulurdu alışverişe cıkmak istemezdim azim ettim yüce Rabbiminde yardımyla zayıfladım spor yaptım abur cuburu cıkardım hayatımdan bol su içtim.Sende önce inançla başla derim ben.

ne kadar yanlış bi düşünce bu yaaa nedemek evlenmiş olsam bende dert etmezdim ediceksin arkadaşım her zaman her yaşta her şekilde kendine bakıcaksın.
sen kolay yolu yani şikayet etmeyi tercih etmişsin ve bu şekilde mutlu olamassın zaten degilsinde sanırım.sen kendini begenmessen kimse seni begenmez bunu unutma.sen dünyanın en güzel hatunu olsan bile emin ol yüzünde neşe gülümseme ve kendine güveni yansıtamassan eger yine dünyanın en çirkin kadını olursun kendinle barış biraz.
ilişki konusuna gelince bende çok çok güzel biri sayılmam boyum 1.59 53 kiloyum evliyim ve eşimle internetten tanıştık ilk tanıştıgımızda muhabbet etmeye başladık vr 3 gün sonra bana evlenme teklif etti ki ben izmirdeydim o ist birbirimizi kamerayla b,r kere gördük sadece ama eşim bana evlenme teklifi ederken ne kadar dobra birisin sen ya diyerek evlenme teklif etti düşün işte erkekler sadece güzellige bilmem neye bakmıyo sadece güzellige fizige bakan erkektende hiç bişi olmaz emin ol sen gözlerindeki ışıgı kaybetme yeter

iliskiler guzellikle ya da crkinlikle ayakta durmuyo.. ayrica hic kimse mukemmel degil.. sadece bize verilen emanete bakmamiz lazim.. vucudumuza yani.. cunki cok yemeninde cok uyumaninda herseyin bi hesabi var.. duzgun beslendigimiz surece yaglilari sekerlileri hayatimizdan cikadigimiz surece hic bi sorunumuz kalmaz..bi de spor.. arti beni birileri vucudum icin begenecekse aman kalsin istemez..kimseye begendirmek zorunda degilsin kardesim kendini.. ne satiliksin ne bisey... !! cok guzel olsaydinda biri sennle sirf guzel oldugundan evlenseydi bnu istermiydin..sonrada seni bSKA BI guzelle aldatsaydi.. bnce guzelliin imtihani dahada zor.. dikkt cekmeyi sevmiorm..kimse bakmasin o zaman daha rahatim ben sahsen ..

napmaya çalışıyosun anlamadım arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuş oldukça güzel şeyler söylemişler hangisini dikkate alıp bişeyler yaptın söylermisin.1.56 boyunda 65 kg civarındayım bana göre benden güzeli yok.Evet kiloluyum ama istersem kilo veriyorum yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum zayıflatıcı çaylar içiyorum ve başarıyorum.Gözlerim küçük seninki gibi kapaklarım da düşük arada belki rimel belki makyaj ama sadece kendim için kendim istersem.Saçlarım senin ki gibi tel tel kabarıyor kadayıf gibi jole şekillendirici kullanıyorum dalga yapıyorum herkesde çok hoş durmuş saçların diyor.Makyaj yapıp yüzümü çok yıpratmam günülk temizliğimi yaparım ama kesinlikle.İzleri çok takmışın günümüzde o izleri kapatacak bi makyaj ürünü bulamamanda tuhaf geldi bana açıkcası.Sen bi yerden başlamak istemiyorsun ki oturduğun yerde kendinden şikayet ediyorsun herkesin kusuru var önemli olan onları gizleyebilmek.Azra akın kainat güzeli seçildi o bile gözlerini ve dişlerini beğenmiyormuş var gerisini sen düşün....

arkadaşların tavsiyelerini dinledimm yapıyorum..yapıyorumm..olmuyo..yoruldum..zaten mükemmel olmayı isteyen kim.azra akın zaten yüz güzeli seçilmedi cnm ya.o tamamen ayrı bi konu.sivilce izlerim var diye kaç doktor gezdim ben verdikleri kremle jellerle yüzüm daha kötü oldu..gidip lazer yaptırdım..ilk seans yüzümdeki kırmızılıkalr çoğaldı..sonra bir doktora daha gittim.yüzündekiler kılcal damar dedi lekeli gibi duruyo..berbat bişi kapatıcı sürüyorum cildim resmen kusuyo kapatıcıyı fondöteni..temizlediğimde de tahriş olmuş bi görüntü çıkıyo ortaya.kapatıcıyı al sür lekeleri kapat demek kolay ama durum o değil işte.sürekli elimde kapatıcıyla mı yaşayacağım.kapatıcıyla mı dışarı çıkmak zorundayım hep.doğal olmayı seviyorum ten rengimi seviyorum ben düzgün bir cilde sadece bir allık kullanmak istiyorum..şimdi kılcal damarla için lazer yaptırmayı düşünüyorum ama ona da çok güvenemiyorum ya daha kötü olursa diye.kararsız kaldım aslında.saçlarıma bakıyorum artk zeytinyağım var,sarımsakla,badem yağı,susam yağı b vitamini ampulu..kullanıyorum saçlarımda dökülme durdu sarımsaklı zeytinyağı sayesinde ama saçlarım azalmıştı işte.yıpranmıştı kestirdim mecburen :5: kilo konusunda istikrarlı olamadım mide rahatsızlığından açlığa dayanamıyorum..:43:

akşamüstü dışardayken vitrinlerde yansımamı görmeye çalıştım bugün,aynalara baktım ama hemen gözlerimi kaçırdım çünkü solgun ve bakımsız gördüm kendimi.dipleri gelmiş çene hizasında saçlarla öylesine çıkılmış gibi evden,sadece bir rimel,ama o bile görünmemiş yüzümde.kalem acemice çekilmiş.sivilce izleri kırmızılıklar.kendimi hiç beğenmedim.kilo da aldım.neyse ki fazlalıkları kışın saklamak iyi oluyor.ama etrafımdaki kızlara baktım bir de.kilo saklayan falan yok.herkes bakımlı ve güzel.sanki birtek ben iğreti duruyordum içlerinde caddede.herkes tayt modasına uymuş kısa montunu geçirmiş ben de sıradan.yapamıyorum beceremiyorum ya :( ipin ucunu kaçırdımmı bi kere yakala yakalayabilirsen.:(

Bak canım kendin de demişsin,saçlarının dipleri gelmiş.Dipleri gelmiş saçlar hele de yağlanmışsa kötü görünmek için birebirdir.İşe bakımlı olmakla başlayabilirsin.Öncelikle saçlarına özen göster.
Daha önce de konunun başında rimelden sözetmiştin.Rimel sürmekle bakımlı olunmuyor,sen sadece rimele bağlıyorsun iki seferdir.Hatta bazı kişilere siyah rimel hiç yakışmıyor,kahverengi rimelle daha hoş görünebiliyorlar,aklında olsun.
Tayt giyemediğin için üzülüyorsun,bunu eksiklik olarak görüyorsun sanırım.Tayt bir kriter değil ki,zaten herkese yakışmıyor.Senin aklın taytta kaldığı için algıda seçicisin galiba,herkes taytlı bir tek sen değilsin sanıyorsun.Ben bütün genç kızları taytlı görmüyorum mesela :) O kadar istiyorsan,al bir tane evde giy,gözün alışır hem.Üst tarafın kalın,altın ince ise,taytın üzerine uzun kazak ve altına diz boyu çizme ile deneyebilirsin.
Yabancı bir program var,adı "what not to wear".Stacy London hazırlıyor.Kötü giyinen ve bakımsız kadınları alıp sadece saç,makyaj ve giyimle bambaşka biri haline getiriyorlar.Tavsiye ederim,internette aratıp sitesine gir ve videolarını izle.İçlerinde kilolu olanlar da var ve doğru giyinince müthiş görünüyorlar.Seni motive edecek güzel örnekler göreceksin.

Son düzenleme:
Benim vücudum balık etlidir fakat kilom normal boyuma göre şimdi göbek yapmışım ama pek sırıtmıyor bende orantılıyım gel gelelim ki göğüslerim en güzel yerdir ama çatlaklar var sağ göğsümde özelikle bir türlü gitmediler bunun için bakım kremleri uyguladım hiç değile hafiflediler tatlım yani bir çözümünü buldum. Burnumu pek sevmem herkes güzel desede kemiğin duruş tarzı hoşuma girmez gözlüklü biriyim bu yüzden gözlük tarzımı daha burun hatlarıma uygun aldım bunundabi çözümünü buldum. Yanaklarım aşırı kırmızı al al dolaşıyorum bunun içinde sürekli rengini açmam gerekiyor fakat öyle yapmıyorum aksine al al geziniyorum.. Alnımda ufak bir benim var sevmiyorum fakat oda bir hava katıyor.
Yani kusur arıyınca çıkar karşına bol bol hemde Bende göbeğime kafayı taktım ama napıcam mekik çekmeye karar verdim göbek bölgem için günde 60 tane çeksem sıkılaşır eder falan demi sende böyle düşünüp hareket et. Diyestisyene baş vur ve hangi yiyeceklerin sana yararlı olduğunu öğren kilo bir hastalık yoksa verilir ve kontrolde tutulabilir böylelikle yanaklarında küçülür. Gözlerine gelince abartıyorsun belliki onlarıda demekki bakımsızsın sende anlattıklarına göre hiç bir şey doğuştan değil.
Kendine bakman şart Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır lafı gerçektir. Dişin içinde çözüm var saçın içinde kilon içinde.. EE ne oldu şimdi ne var ki ortada ? neyin derdi? bence yakıncağına şükredip derhal kendine çekidüzen vermeye başlamalısın.

Bak canım kendin de demişsin,saçlarının dipleri gelmiş.Dipleri gelmiş saçlar hele de yağlanmışsa kötü görünmek için birebirdir.İşe bakımlı olmakla başlayabilirsin.Öncelikle saçlarına özen göster.
Daha önce de konunun başında rimelden sözetmiştin.Rimel sürmekle bakımlı olunmuyor,sen sadece rimele bağlıyorsun iki seferdir.Hatta bazı kişilere siyah rimel hiç yakışmıyor,kahverengi rimelle daha hoş görünebiliyorlar,aklında olsun.
Tayt giyemediğin için üzülüyorsun,bunu eksiklik olarak görüyorsun sanırım.Tayt bir kriter değil ki,zaten herkese yakışmıyor.Senin aklın taytta kaldığı için algıda seçicisin galiba,herkes taytlı bir tek sen değilsin sanıyorsun.Ben bütün genç kızları taytlı görmüyorum mesela :) O kadar istiyorsan,al bir tane evde giy,gözün alışır hem.Üst tarafın kalın,altın ince ise,taytın üzerine uzun kazak ve altına diz boyu çizme ile deneyebilirsin.
Yabancı bir program var,adı "what not to wear".Stacy London hazırlıyor.Kötü giyinen ve bakımsız kadınları alıp sadece saç,makyaj ve giyimle bambaşka biri haline getiriyorlar.Tavsiye ederim,internette aratıp sitesine gir ve videolarını izle.İçlerinde kilolu olanlar da var ve doğru giyinince müthiş görünüyorlar.Seni motive edecek güzel örnekler göreceksin.

ben bakımlıyım demedim ki zaten yapamıyorum dedim iyi okuduysan.ve rimelsiz de olmuyor takdir edersinki.tayta da takmış değilim,senin orda nasıl bilmem,valla benim memleketimde kızlar çok bakımlı,sokaklar podyum gibi insan kendini biraz eksik hissedebiliyo.özellikle yeni yetişen genç nesil..çok daha güzel..bahsi edilen tayt sadece bir örnek..

hem altın ince üstün kalın olunca tayt üzerine uzun kazak falan daha bi biçmsiz görünüyor..bunu gözünce canlandırmanı tavsiye ederim sana ben de.çünkü bunu yapmayı ben akıl edemiyormuyum sanıyorsun..ve vitrinler incecik elbiseler tuniklerle dolu..

Son düzenleme:
ben bakımlıyım demedim ki zaten yapamıyorum dedim iyi okuduysan.ve rimelsiz de olmuyor takdir edersinki.tayta da takmış değilim,senin orda nasıl bilmem,valla benim memleketimde kızlar çok bakımlı,sokaklar podyum gibi insan kendini biraz eksik hissedebiliyo.özellikle yeni yetişen genç nesil..çok daha güzel..bahsi edilen tayt sadece bir örnek..

arkadaş kötü bir şey dememiş ki kendini iyi hissetmeni sağlamaya çalışmış sadece keşke çemkirmeseydiniz.:71:

Back
X