Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sürü arkadaş bir sürü güzel öneride bulunmuş. Ben ilişkilerle ilgili birşeyler eklemek isterim.
Bir kere bir ilişki başlamışsa, işin başında 2 taraf da birbirinde hoşa giden birşeyler görmüş olmalı diye düşünüyorum. Haa, daha sonra siz bu kilo, vücut şekli, cilt vb. konularını belki de biraz fazlaca gündeme getirdinizse, eh karşı taraf da densizse, sen tipsizsin diye abuk subuk laflar etmiş olabilir. Bunları hiç kaale bile almayın.
Yıllar geçtikçe (yaş 54--yakında 55) şunu da fark ettim ki , erkekler kendi ilgi alanlarına girmeyen bir konuda konuşmaktan veya konuşma dinlemekten hiç hoşlanmıyorlar. Eşimden örnek vereyim, kalkar bana saatlerce bir futbol maçındaki bilmem hangi pozisyonla ilgili bir ton şey anlatır, ben hiç ilgimi çekmese de dinlerim, ya da dinler gözüküp, yahu bunlardan bana ne demem. Ama ben ona ilgisini çekmeyen birşeyden bahsetsem, kesinlikle sabretmez, 3-5 cümleden sonra lafı ağzıma tıkar.
Ben hep şişman (hatta şişman da yetmez çoook şişman/obez adı her ne ise) bir insan oldum (1.76 boy, 120 kilo (hatta 135 e bile çıktım)). Ama inanın bana fiziksel özellikler bir ilişkide hiç de önemli degil, yok eğer önemli oluyorsa, zaten o ilişki hiç olmasa daha iyi olur.
Siz yine de kilo vermeye falan çalışın, ama beğenilmek için değil ilerki yıllarda sağlık sorunları çıkmasın diye. Beğenilmenin kıstasları kişiden kişiye o kadar farklı ki, ben beğenilmeyecek bir insanım diye düşünmeye, dertlenmeye hiç değmez bana kalırsa.
Sevgiler
Sena
ben kendimi bildim bileli kiloluyum. anneme azıcıkta oğlunu besle hep bunu besleme felan da diyorlardı sinir oluyordum. boyumda kısa olduğundan kilolarım hemen belli oluyor. birde evlendikten sonra kilo aldım ohhh. ne kadar diyet yapsam versem birkaç ay sonra geri alıyorum. artık barışığım kilolaırmla beni beğenen böyle beğensin ne yapayım. elim ayağım tutuyor bilgil ibecerikliyimde. amann ne takıyorsun kafana sıkı bir diyet yaparsın kilo verirsin. etrafındaki kişileride fazla kafana takma.
ben bu eksiği kapatacak kadar becerikli diilim işteevlenmiş olsam ben de çok dert etmezdim bir de kilo almak değil de en olmadık yerden alıyorum göbek büyüyor bel kalınlaşıyor bacakalr yerinde duruyor ama verirken de onlar inceliyor
ben bu eksiği kapatacak kadar becerikli diilim işteevlenmiş olsam ben de çok dert etmezdim bir de kilo almak değil de en olmadık yerden alıyorum göbek büyüyor bel kalınlaşıyor bacakalr yerinde duruyor ama verirken de onlar inceliyor
napmaya çalışıyosun anlamadım arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuş oldukça güzel şeyler söylemişler hangisini dikkate alıp bişeyler yaptın söylermisin.1.56 boyunda 65 kg civarındayım bana göre benden güzeli yok.Evet kiloluyum ama istersem kilo veriyorum yemiyorum içmiyorum spor yapıyorum zayıflatıcı çaylar içiyorum ve başarıyorum.Gözlerim küçük seninki gibi kapaklarım da düşük arada belki rimel belki makyaj ama sadece kendim için kendim istersem.Saçlarım senin ki gibi tel tel kabarıyor kadayıf gibi jole şekillendirici kullanıyorum dalga yapıyorum herkesde çok hoş durmuş saçların diyor.Makyaj yapıp yüzümü çok yıpratmam günülk temizliğimi yaparım ama kesinlikle.İzleri çok takmışın günümüzde o izleri kapatacak bi makyaj ürünü bulamamanda tuhaf geldi bana açıkcası.Sen bi yerden başlamak istemiyorsun ki oturduğun yerde kendinden şikayet ediyorsun herkesin kusuru var önemli olan onları gizleyebilmek.Azra akın kainat güzeli seçildi o bile gözlerini ve dişlerini beğenmiyormuş var gerisini sen düşün....
akşamüstü dışardayken vitrinlerde yansımamı görmeye çalıştım bugün,aynalara baktım ama hemen gözlerimi kaçırdım çünkü solgun ve bakımsız gördüm kendimi.dipleri gelmiş çene hizasında saçlarla öylesine çıkılmış gibi evden,sadece bir rimel,ama o bile görünmemiş yüzümde.kalem acemice çekilmiş.sivilce izleri kırmızılıklar.kendimi hiç beğenmedim.kilo da aldım.neyse ki fazlalıkları kışın saklamak iyi oluyor.ama etrafımdaki kızlara baktım bir de.kilo saklayan falan yok.herkes bakımlı ve güzel.sanki birtek ben iğreti duruyordum içlerinde caddede.herkes tayt modasına uymuş kısa montunu geçirmiş ben de sıradan.yapamıyorum beceremiyorum yaipin ucunu kaçırdımmı bi kere yakala yakalayabilirsen.
![]()
Bak canım kendin de demişsin,saçlarının dipleri gelmiş.Dipleri gelmiş saçlar hele de yağlanmışsa kötü görünmek için birebirdir.İşe bakımlı olmakla başlayabilirsin.Öncelikle saçlarına özen göster.
Daha önce de konunun başında rimelden sözetmiştin.Rimel sürmekle bakımlı olunmuyor,sen sadece rimele bağlıyorsun iki seferdir.Hatta bazı kişilere siyah rimel hiç yakışmıyor,kahverengi rimelle daha hoş görünebiliyorlar,aklında olsun.
Tayt giyemediğin için üzülüyorsun,bunu eksiklik olarak görüyorsun sanırım.Tayt bir kriter değil ki,zaten herkese yakışmıyor.Senin aklın taytta kaldığı için algıda seçicisin galiba,herkes taytlı bir tek sen değilsin sanıyorsun.Ben bütün genç kızları taytlı görmüyorum mesela :) O kadar istiyorsan,al bir tane evde giy,gözün alışır hem.Üst tarafın kalın,altın ince ise,taytın üzerine uzun kazak ve altına diz boyu çizme ile deneyebilirsin.
Yabancı bir program var,adı "what not to wear".Stacy London hazırlıyor.Kötü giyinen ve bakımsız kadınları alıp sadece saç,makyaj ve giyimle bambaşka biri haline getiriyorlar.Tavsiye ederim,internette aratıp sitesine gir ve videolarını izle.İçlerinde kilolu olanlar da var ve doğru giyinince müthiş görünüyorlar.Seni motive edecek güzel örnekler göreceksin.
ben bakımlıyım demedim ki zaten yapamıyorum dedim iyi okuduysan.ve rimelsiz de olmuyor takdir edersinki.tayta da takmış değilim,senin orda nasıl bilmem,valla benim memleketimde kızlar çok bakımlı,sokaklar podyum gibi insan kendini biraz eksik hissedebiliyo.özellikle yeni yetişen genç nesil..çok daha güzel..bahsi edilen tayt sadece bir örnek..