canım benim bacaklarım da kalın değil,düşün orantısızlığı.öyle utanıyorum ki bazen.hep bunu hesap ederek giyiniyorum artk giyim hilelerini iyi öğrendim.göbek kadar kötü birşey yok neden böyle yaaa nedenn
çaresiz dertler değil ki bunlar
kilo verebilirsin gayret ederek
spor yaparak orantısız bölgelerini inceltebilirsin
saçların için doğru bi kesim ve iyi bi bakım
cildin içinde bi dermetolaga gitmen cilt bakımına
özen göstermen yeterli
bi de doğru makyajla afet olur çıkarsın
yeter ki gayret et
İçim karardı.
Her insan güzeldir,önemli olan güzel noktaları ön planda tutmaktır.Bu kadar bedeninize takılıp kalmayın,başka şeylerle uğraşın.:78:
yaa birakin bu kadar maddi dunyada yasamayi birakin...nedir su konustugunuz durumlar yaa ....ruhunuz guzelmi artik insanlar beden guzelliginden bikmis durumda insanlar maneviyata bakmak istiyor....su ortama bir bakin guzel kadinlar birgun onunla birgun bununla yakisikli erkeklerde ayni...bu guzellikimi simdi tiksindirici birsey....manevi guzellige kalp guzelligine doyum olmaz gecici seyler icin uzulmeyin...toprak olacagimizi unutmayin...kalici seyler yapmak icin cabalayin...yuzunuze kezzap dökulebilirdi...sekilsiz bir haliniz olabilirdi....bir an nce kendinize gelin Allah bir ders vermeden..evt ben de takılı kalmamaya çalışıyorum ama güzellik öyle önemli hale geldi ki,yaşamın her alanında ve her anında karşımıza çıkıyor gözardı etmek imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?