Benim gibi kendi bedeninden utanan ve mutsuz olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah dermanı olmayan dert vermesin demişler !
Güzelim şimdi sorunlarını yazalım çaresi var mı bakalım :34:
Bacakların zayıflıyor üst kısmın göbeğin vs kilo alıyor öyle mi o zaman ne yapacaksın spora yazılacaksın param yok deme sakın çünkü belediyelerin de var aktiviteleri ve çok uygun fiyatlara..olmadı aç netten videoları evde kendin yap
direk o bölgelere uygulanana hareketler var azmedip yap ve sonuç farklı çıkacak

Saçların dökülüyormuş bi doktora görünmelisin belki de vitamin eksikliği var bu vitaminleri tamamlayınca dökülmen duracaktır eğer oda olmazsa elinin altında yine internet var sarımsaktan tut bi çok bitki saçlara iyi geliyor evde onları uygula kendine

Dişinden sorunun varmış evet benimde vardı hayata küstürdü beni sürekli melankolik takılmaktan gülememekten şikayetçiydim artık burama geldi ve taksitle dişlerimi yaptırıyorum hemde bi dişde diil..bu gibi bi yolla dişini de halledebilirsin

Yüz şeklinden bahsetmişsin herkesin bi kemik yapısı vardır bunu değiştiremezsin ama düzene sokabilirsin yüz egzersizleri için youtube da bi çok videolar var onlara bi bak istersen

bunların hepsinin zorda olsa bi tedavisi var en güzellerine bakarak kendini mukayese edersen burda hepimizin depresyona girmesi lazım Allahım özene bezene yaratıyor hepimizi kimimizin dişi çirkin ama gözü güzel kimimizin gözü çirkin ama dişi güzel..seninde mutlaka güzel yanların vardır ama sen kötüleri düşüne düşüne kendindeki güzelliği göremiyorsun

Derdimi Dinledim,Derdimden İğrendim...Onun Derdini Gördüm,Derdime İmrendim....
SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR..

SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR..
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...

ben bu sözü bir sitede okumuştum ve çok hoşuma gitti .çok basit şeyleri kendine dert ediyorsun ileride bunun ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksın Benimde 21 yaşında bir kızım var onunda senin tersine bacakları çok kalın ama o bunu dert etmek yerine kendine uygun kıyafetler bulup giymeye çalışıyor.mutlaka her insanın kusuru vardır.önemli olan bu kusurları kendimize dert etmeden yaşayabilmek.

Boğazını birazfedakarlık yapıp tutarsan herşey yoluna girecek ama sen yiyim yiyim zayıflayım şişmanlamayım istiyorsun sence bu normal mi

yüzünde sivilceler varmış bende de var ama temizleme ürünleriyle düzeltebiliyorum ya yüzünde yanık izi olsaydı ya yüzünde kocaman bi ben olsaydı gözlerin görünmeseydi o zaman ne yapacaktın_? yazılarını okudum sinirlendim
:50:

böyle isyan edersen hiçbir işin yoluna girmez söyleyim tayt modası demişsin bi sene sık dişini bi sene tayt giymeyiver incilerin dökülmez bu sene tutarsan boğazını seneye taytını giyebilirsin lütfen boğazını tut
seni neler rahatsız ediyorsa bi liste yap ve karşıl
arına çözümlerini yaz ve yapmaya başla

Boğazını birazfedakarlık yapıp tutarsan herşey yoluna girecek ama sen yiyim yiyim zayıflayım şişmanlamayım istiyorsun sence bu normal mi

yüzünde sivilceler varmış bende de var ama temizleme ürünleriyle düzeltebiliyorum ya yüzünde yanık izi olsaydı ya yüzünde kocaman bi ben olsaydı gözlerin görünmeseydi o zaman ne yapacaktın_? yazılarını okudum sinirlendim
:50:

böyle isyan edersen hiçbir işin yoluna girmez söyleyim tayt modası demişsin bi sene sık dişini bi sene tayt giymeyiver incilerin dökülmez bu sene tutarsan boğazını seneye taytını giyebilirsin lütfen boğazını tut
seni neler rahatsız ediyorsa bi liste yap ve karşıl
arına çözümlerini yaz ve yapmaya başla

evt sanırım haklısın beni eksik hissettiren kilolar,diyorumya yaşadığım yerde kızlar ince ve çok bakımlı.fazla şişman olmasam da orantısızlık canımı sıkıyor.hatta bazen ben kilo aldığıım halde karşılaştığım birinin aa hanne zayıflamışsın demesi iyice sinirlerimi bozuyor.haklısın kiloları vermem lazım başka türlü olmiycak sanırım.bence kilo çirkin olmaktan çok daha kötü.ya geçen sene ne güzel spor yaparak kilo vermiştim vucudum biçimlenmişti ama ara verince devamını getirmek zor oldu bugün yarın başliyim diyorum başlayamadım bir türlü.tembellik değil sıkıntılar.

Son düzenleme:
Derdimi Dinledim,Derdimden İğrendim...Onun Derdini Gördüm,Derdime İmrendim....
SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR..

SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR..
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...

ben bu sözü bir sitede okumuştum ve çok hoşuma gitti .çok basit şeyleri kendine dert ediyorsun ileride bunun ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksın Benimde 21 yaşında bir kızım var onunda senin tersine bacakları çok kalın ama o bunu dert etmek yerine kendine uygun kıyafetler bulup giymeye çalışıyor.mutlaka her insanın kusuru vardır.önemli olan bu kusurları kendimize dert etmeden yaşayabilmek.

tşke ederim söz için

ben de kendime uygun kıyafetler seçiyorum o yüzden herkes bu orantısızlığı çok farketmez.çok dikkat ediyorum işte ama giyecek sıkıntısı yaşanıyor giyecekler sınırlı oluyor.ben de anneme anlatmıyorum bunları belki kızınız da kafaya takıyordur ama sizinle paylaşmayabilir.bence kalın bacaklar daha seksi oluyor :34:

tşke ederim söz için

ben de kendime uygun kıyafetler seçiyorum o yüzden herkes bu orantısızlığı çok farketmez.çok dikkat ediyorum işte ama giyecek sıkıntısı yaşanıyor giyecekler sınırlı oluyor.ben de anneme anlatmıyorum bunları belki kızınız da kafaya takıyordur ama sizinle paylaşmayabilir.bence kalın bacaklar daha seksi oluyor :34:
Yok canım kızım herşeyini paylaşır benimle.hatta zaman zaman'' beni biraz daha geç doğursaymışın sırf bacak olarak doğurcakmışsın'' diye de dalga geçer ama hiç dert ettiğini görmedim.neyse sen boşver bunları sporunu ihmal etme yaza fıstık gibi girmeye bak:34:özellikle kalın bulduğun bölgelere göre hareketleri bul ve o bölgeleri inceltmeye çalış tamam mı canım:34:

canım benim bacaklarım da kalın değil,düşün orantısızlığı.öyle utanıyorum ki bazen.hep bunu hesap ederek giyiniyorum artk giyim hilelerini iyi öğrendim.göbek kadar kötü birşey yok neden böyle yaaa nedenn :(

Tatlim,gunumuzde magazin dergilerinde,arka kapak kizlarinda,dizilerde v.s kadinlarin en cekicileri kullanilir ki ekonomik gelirin en tepesi cepplerine insin.Bu kadinlari gorupte komplekse girmeyen az insan vardir:)))Cunku tamamen urun satisiyla cinsel durtuyu örtusturup bilinc altina hukmet amaclaniyor.Canim sokaktaki 10 kadindan dokuzu sana benziyor ama evleniyorlar, seviliyorlar,sevimliler..Fakat bir sartla neye odaklanirsan o konuda ince ayrintilara takilip kalirsin.Uzaklasmayi dene.Bilinc gelistirecek etkinliklere katil.fiziksel enerjini baska taraflara yonlendirirsen otomatik bir sekilde aklinda fizigine ait negatiflik degisecektir.Resim yapmayi dene bir de begenildigini fark edersen bakmissin ki insanlar senin el sanatlarina methiyeler diziyor, fizigi duzgun kisiler bile sana imreniyor.Sunu unutmaki fizigimizi degistiremeyiz ama beynimizdeki mutluluk imgelerini degistirebiliriz.Goethe derki:Ben bir iltifatla 6 ay kendimi iyi hissederim.Mutlulugu arttirmakta degil azaltmakta buldum.Allahim degistiremeyecegim seyleri kabullenmem icin bana güc ver,kabullenmemi sagla!!! Erkekler evlenirken daha mutevazi kisileri istiyorlar ha kendini bilmeyen bel cevresiyle ilgileniyor zaten bu kisilerde doyumsuz oluyorlar.Evliligi evcilik saniyorlar Eger bir erkek sizi cekici ,sexsi bir bayanla aldatirsa endiselenmeyin SIKILIR size geri döner ama sizi Cirkin biriyle aldatirsa üzgünüm esiniz size geri gelmez cünkü o kadina RUHUNU KAPTIRMISTIR.

Son düzenleme:
canım böyle düşüncelerden anca kendi kendine kurtulabilirsin.banada olur arada eskiden daha sık olurdu mesela burnumu çok takardım böyle kalkık kalkık burunları gördkçe içim gider bazen sokaga çıkmak bile istemezdm o derece takıntı haline gelmişti.. sonra kendi kendime aamann milleti takan kimm ben böyleyimmm beni beğenen böyle beğensnn dedim bardağın dolu tarafı derler ya onları görmek istedim o kdrda kötü diil canım fln tarzı :) ayrıca sen kendin bunu halledip sorun etmemeliisnki başlarıda seni eleştirmeye kalkmasın. hepsinin bi çözümü var halledebilineck şeyler ve eminimki sen bu psikolojiyle yazmıssında yazmıssın bende böyle yazmaya kalksam birsürü şey yazarım ki herkes yazablr şu senin dışarda gördüğün beğendn insanlarında kesinlikle beğenmedikleri özllkleri vardır ama sadece onlar kendine güvenip onu içinde halletmsler.ayrıca bi insanın sempatik oluşu ne bilim sıcaklığı falan dış görünşünü arka planda bırakır .kafana takma canımm :)):3:

canım benim ya sendekide dertmi benim bi gözlüklerim var gören on metre kaçıyo valla:1:valla hiçde zoruma gıtmıyo ılk başlar üzülüyodum bu duruma sonra alıştım sonrada kurtuldum o gözlüklerden vaşkaları içinmi hayır kendim için başkaları için değilde kendin için yap ne yapacaksan herşeyin bi çözümü var ölümden başka

Back
X