- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 26
- Konu Sahibi meleksu001
-
Cok iyi geldiniz cok tskler bende işim olsa istiyorum çalşsam ailemin ustunden yukum kalksa istiyorum çok seyde isteyen biri değilim aslında ama vicdanen kotu hisseddiyorumÇalışmadığım zamamlarda bende senin gibiydim ama elimden bişey gelmiyordu iş bulamadım uzun süre. Sonra bezdim ve saçma sapan bir işe girdim kazandığmla evin tüm marketini üstlendim sonra işteyken iş aramaya başladım bidha da işsiz kalmadım. Bu mahcubiyetiniz çok normal ama telafi edersiniz :)
bende işim olsa istiyorum çalşsam ailemin ustunden yukum kalksa istiyorum çok seyde isteyen biri değilim aslında ama vicdanen kotu hisseddiyorum elbette yapardım gerekeniMemlekette iş yok bu sizin suçunuz değil ki. Milyonlarca kişi sizin gibi hissediyor ama aile bugünler için vardır. Onlar parasız olsa sizin güzel bir işiniz olsa onlara para vermeyecek miydiniz?
Yok allah var ailem asla ne bir ima ne bir şey ama ben kendim huzursuz hisseddiyorumNe kadar üzücü yazdığınız şey.
Aileniz elbette para harcayacak size, evlatlarısınız. "Hadi çocuk yapalım, 20li yaşlarda çalışsın gitsin başımızdan" diyerek çocuk yapmıyor kimse.
Bu şekilde hissetmenize sebep olan bir durum yoktur umarım. Lütfen üzülmeyin, işsiz olmak sizin suçunuz değil, ülke şartları fena, çok fena.
Bende 1,5 ay öncesine kadar markette asgari ücretle de olsa çalışıyordum .araya hamilelik girince düşük tehlikem olunca çıkmak zorunda kaldım . Eşimi maddi açıdan yalnız bıraktım diye bende vicdan azabı çekiyorum. Kredi kartları kredi borçları elektrik su faturaları her şey ona bakıyor . Onun için ondan bir şey isteyince üzülüyorum seni çok iyi anlıyorum.Çalışmiyorum iş bulamadım ailem bana para harcayınca çok üzülüyorum kendimi cok aşağlıyorum sizde benim gibi misiniz? Bu durumda ne yapıyorsunuz?
Ben de iş bulamıyorum uzun zamandır. Üniversiteler açılırsa işe başlayacağım 20 gün sonra. ( pandemiden önceki işim)Çalışmiyorum iş bulamadım ailem bana para harcayınca çok üzülüyorum kendimi cok aşağlıyorum sizde benim gibi misiniz? Bu durumda ne yapıyorsunuz?
Ben de iş bulamıyorum uzun zamandır. Üniversiteler açılırsa işe başlayacağım 20 gün sonra. ( pandemiden önceki işim)
Okullar açılıp 1 ay sonra kapanacak söylentileri bunalıma sokuyor beni artık.
İnanın okullar tekrar kapanacak söylentilerini duyunca hüngür hüngür ağlıyorum ve aşı yaptırmayan insanlardan nefret ediyorum
Belki bı virüs 10 yıl devam edecek. 10 yıl boyunca böyle devam ederse insanlar virüsten değil stresten ölecek muhtemelen.
Ekonomik krize değinmiyorum bile..
Gençlere çok üzülüyorum ama sizin durumunuzda çok insan var, sıkıntı yapmayın. aileler bu günler için. Umarım bu günleri unuturuz en kısa zamanda.
Benim yeğenim de mühendislik bitirdi bu yıl. Bir markette kasiyer olarak işe başladı. Bizim gibi yaşı olanlara kasiyerlik de yaptırmıyorlar, çünkü halihazırda bir sürü genç işsiz var.Umarım bir an önce geçer çok mutsuzum
AminBenim yeğenim de mühendislik bitirdi bu yıl. Bir markette kasiyer olarak işe başladı. Bizim gibi yaşı olanlara kasiyerlik de yaptırmıyorlar, çünkü halihazırda bir sürü genç işsiz var.
Düşünün yeğenimin çalıştığı markette bir kasiyer mühendis, öteki öğretmen. Sözün bittiği yer... Allah ülkemizin yardımcısı olsun
Evet devam edeceğimKendizini kötü hissetmeniz çok normal tabii kiAma moralinizi yüksek tutun.
Eminim iş bakıyorsunuzdur. Umudunuzu kaybetmeden uygun olan tüm işlere başvurun. Okullar açıldığı için piyasa da hareketlenmeye başlar bu ay
AMIN ☺ ÜZÜLÜR MÜ DRSINIZAileniz duysa üzülür eminim. Siz evladısınız neden yük olasınız. İnşallah en kısa sürede istediğiniz gibi bir iş bulursunuz
tabi ki üzülür. Rabbim tez zamanda iş nasip etsin. Ama kendinizi suçlamayın. Herkesin yaşadığı bir süreç. Maalesef iş kolay bulunmuyor. Keyfinizden oturmuyorsunuz.AMIN ☺ ÜZÜLÜR MÜ DRSINIZ
Bende senle aynı durumdayım iş bulamadıkça ciğerim yanıyor resmen Allah ben ve ben gibi kardeşlerime en kısa sürede hayırlı bi iş nasip etsin inşÇalışmiyorum iş bulamadım ailem bana para harcayınca çok üzülüyorum kendimi cok aşağlıyorum sizde benim gibi misiniz? Bu durumda ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?