Benim gibi olan varmı?

tabi ki üzülür. Rabbim tez zamanda iş nasip etsin. Ama kendinizi suçlamayın. Herkesin yaşadığı bir süreç. Maalesef iş kolay bulunmuyor. Keyfinizden oturmuyorsunuz.
Evet çok tşk ederim amin şuanda heryere de girilmiyor malesef çokk araştırmak gerekiyor

Aileniz duysa üzülür eminim. Siz evladısınız neden yük olasınız. İnşallah en kısa sürede istediğiniz gibi bir iş bulursunuz
Böyle demeyin bi konuda bana iş yüzünden ağlaya ağlaya sabahlara kadar oturduğum halde biri çıkıp ben aileme yük olmadım sen gibi denildi Allah bildiği gibi yapsın

Seni o kadar derinden anlıyorum ki yaşım 27 ama iş nasip etmedi Allah henüz , çünkü bi tanıdığım torpilim yok ve okulumu birinci bitirdim o halde böyle, okuldaki insnalar aylak aylak gezip gününü gün ederken ben hep ders çalıştım , nasip kısmet herkesin bi zamanı var sanırım , ilişkim var evliliği sürekli erteliyorum , her şey onun üstüne binmesin diye , iş bulayım ayağım sağlam bassın diye ama olmuyor olmuyor inş bu Eylül ayı bizim ayımız olsun

Evet öyle dilerim rabbim ordan güldürür yüzünü benim oda yok :)bir de sanki biz mutluymuşuz gibi evde otueuyosun ne işin var diyorlar yeri geliyor temizlik yemek yapıyoeuz ama evdeyiz biz canım

Evlat anneye babaya yük olmaz canım boşuna stres yapıyorsun. Böyle stres yapa yapa kendini hasta edersen asıl o zaman aileni üzersin. Evladın sağsa, sağlıklıysa, yanındaysa bu en büyük nimet.

KPSS kas Canım
Hiç zaman kaybetme
Diğer işler gelip geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…