Benim gibi olan yok mu?

:KK61: ben daha konuyu okurken, gözlerim doldu.düşün yani o kadar.
ben iğne olurken,ya da hasta olduğunda yanında ağlamazdım,zayıf görmesin beni diye.ama diğer her türlü ağladım.

üniversite kazanması var,kep fırlatma töreni var,askerliği saymak dahi istemiyorum.

32 yaşında evlendi,eşyalarını hazırlarken ağladım,ütüleyip,hurçlara koyarken ağladım,kirli çamaşırlarını koklayıp koklayıp ağladım,evlendikten sonra,odasına girdim çıktım ağladım.hatta gelinin annesi bani tuhaf bulmuştu,ben kız annesiyim,ben bile ağlamıyorum diye.
bazı anneler ağlamak için bahane arıyor galiba.biz de o kadınlardanız.normal yani.

hiç uzun uzun yazmayayım ben de sendenim hunter abla :KK53: okula kaydettirirken ağladım, karne aldılar ağladım, okuma bayramlarında ağladım :KK53: büyüğümüz bu yıl ilkokuldan mezun oluyor yarın yine ağlayacağım kanımca :KK53:

bunun adına annelik diyorlar cute, ayıp değil sal gözyaşlarını gitsin :)

Emzidirken misal bas parmagimi tutacak yoksa dalma suresi epey uzuyor o zaman gozum cok dolar veya 2 ayligindan beri cok hareketlenmeleri cok değişti bunlarda hep agladim...o kahkaha atar ben aglarim falan
bana bile oluyor boyle seyler ki sanirim ben yillardir aglamamistim kolay kolay da aglammam...
ama bu cok bambaska bisey:anne:asil aglamayanin sorunlu oldugunu dusunuyorum...koca mucize onunde duruyor

çocuğum olmadığı için bu konuda bilgim yok ama, gerçi bende olmadığı için ağlıyorum buda ayrı bi boyut. okuduklarımdan aklıma geleni yazmak istedim.
büyüyene kadar herşeyine duygulanıp ağlayıp, evlendikten sonra kendini geri çekmeside zordur. biricik oğlunu gelinle nasıl paylaşsın.oğlunu kıskanması, gelin kaynana çatışması çok normal o zaman :KK70:

Evet demek ki herkes aynı değilmiş.
Acıkcası ılk okula baslarken sınıfta bır ben agladıgımda bunu aha ya herkes aglamıyor oldum. Ilk beslenmesını acıp ortusunu sermesı bana normal gelmıyor kı kucuk basladı ne bılım normalde yemegını onune koyuyoruz hanı hazıra konuyor ama kendı basına halletmeye calısıyor olması benı cok duygulandırmıstı.
Umarım yarın aglamam , anaokuluna baslarken oglum aglamadı ben agladım sanırım onunda bana cok baglı oldugunu dusunuyordum yanılmısım cocukta tık yok ben habıre aglayıp duruyorum :)

mesela o ağlama biraz da kişilik yapısı biraz da hormonal de oluyor

regl yakınsa en ufak şeye ağlayabilirim mesela

ama o gösteri vs beni ağlatmaz da oğlumun gerçekten istediği bir şey varsa dudak bükmesi ağlatır

geçen sene 20 gün tatil yaptık, son gün gelecektik

eşim gidip son bir kez denize gireyim dedi ama oğluma söylemedi oğluma da denize girecek miyiz dedim yok dedi

ama o babasının denize girdiğini duyunca çok bozuldu

kızdı ağladı o giriyor madem ben neden girmedim dedi ki ben eşime bu tepkiyi bildiğim için sen arabaya eşyaları yerleştirdim de demiştim

sonra ağladı vs ve ben de başladım ağlamaya şimdi bile burnumun direği sızladı

çünkü o kadar günkü tüm eğlence tüm güzel anılar bu son dakika golü ile silindi

tabi eşim bir de bana kızdı sen ne ağlıyorsun insanların içinde ne var bunda ağlanacak diyeee

biz oğlumla tekrar denize girdik vs sonra yola çıktık ama o kırgınlık farklı bir şeydi

ben bu ve benzer olaylarda ağlıyorum ya da ne bileyim mesela annesi gösterisine gelemediği için ağlayan çocuk varsa ona ağlarım da ayyy benimki büyümüş de gösteri yapıyor diye ağlamadım henüz

Her zaman aynı seyı denıyorum gulmeye calısıyorum ama aglıyorum sakır sakır hemde
Istemıyorumda aglamak yarın gıtmeyı dusunmuyordum ama ılla benıde ıstıyor aldı benı stres sonucta hepımız cocuk annesıyız buna ne oluyor fılan dıye bakıyorlar bana aglayınca
Ben teyze olarak 13 yaşındaki yeğenim de gördüğüm gelişmeler ya sa yaptığı etkinliklerde hala ağlarım , çocuğum olsa Nasıl olur bilmiyorum

Bende sulugöz sayılırım ama okula giderken ağlamadım, törenlerde ağlamadım ağlamak yerine sevindim güldüm gurur duydum.
Hastanede değişik işlemler olduğunda canı yanacak diye ağlıyorum
Türk filimlerine ağlıyorum ,haksızlık olunca ağlıyorum,
Duygulu şarkılarda,yaşanmışlıklarda geçen gece pembe boşanacak diye ağladım mesela,pastelin açtığı şarkılara ağladım

Çok hassas bir annesin belli ki. Oğlunun büyüdüğü her ana tanıklık etmek seni inanılmaz duygulandırıyor. Ama şöyle düşün o ağladığın her an oğlunun çocukluğuna dair anılarını biriktirdiği zamanlar. Seni sürekli ağlayan bir anne olarak mı hatırlasın istersin, yoksa eğlenen öğrenen onunla oyunlar oynayan neşeli bir anne olarak mı? Ha ağlanmaz mı ağlanır illa ki. Geçen hafta kızımın anaokulu mezuniyeti vardı öyle kepli cüppeli görünce dayanamadım ağladım. Ama her yaptığı şeye de ağlamam ben şahsen. Kendi annemle ilgili ilk anılarım pek hoş değil, ondan heralde çocuğuma güzel anılar bırakmak istiyorum

Ah D damdan cok kotu olmus ama gozumde canlandı ya .
Erkekler hıc anlamıyor kı
buarada oda var gosterıye annesı gelmeyen cocuklarada aglıyorum , ıcınde cocuk varsa hepsine aglama potansıyelım var mesela bı dede vardı hanı sehıt olmus oglumu torunumu ne yırtık ayakkabılı o varya benı rahat 2 hafta aglattı dıyebılırım.

Elımde degıl yanı mesela okuma bayramında daha gosterı baslamadan daha sıır okunmadan su sarkı calmaya basladı , gelin cicek derelimm yollarınaa serelimm bilirmisin bende bilmiyordum bu sene öğrendim o sırada ege sahneye cıktı koptum orada, tatılerde bızden ayrı bı etkınlıge katıldıgındada aglıyorum cok mutlu oluyorum onu cok begenıyorum ama bı yanımda acayıp arabesk bı duyguya kapılıyor.

Çok hassas bir annesin belli ki. Oğlunun büyüdüğü her ana tanıklık etmek seni inanılmaz duygulandırıyor. Ama şöyle düşün o ağladığın her an oğlunun çocukluğuna dair anılarını biriktirdiği zamanlar. Seni sürekli ağlayan bir anne olarak mı hatırlasın istersin, yoksa eğlenen öğrenen onunla oyunlar oynayan neşeli bir anne olarak mı? Ha ağlanmaz mı ağlanır illa ki. Geçen hafta kızımın anaokulu mezuniyeti vardı öyle kepli cüppeli görünce dayanamadım ağladım. Ama her yaptığı şeye de ağlamam ben şahsen. Kendi annemle ilgili ilk anılarım pek hoş değil, ondan heralde çocuğuma güzel anılar bırakmak istiyorum
Soruyor zaten cok mutlu oluyorum ondan dıyorum ama bazende agladıgımı anlamıyor senın yuzune kım tukurdu dıyor ?
Sanırım aglamak onun ıcın sıradan bı olay olacak ve karısının aglamasına aldırıs etmıcek ama dedıgım gıbı elımde olan bısey degıl suanda bunu yazarkende gozlerım dolu dolu

buarada oda var gosterıye annesı gelmeyen cocuklarada aglıyorum , ıcınde cocuk varsa hepsine aglama potansıyelım var mesela bı dede vardı hanı sehıt olmus oglumu torunumu ne yırtık ayakkabılı o varya benı rahat 2 hafta aglattı dıyebılırım.

Elımde degıl yanı mesela okuma bayramında daha gosterı baslamadan daha sıır okunmadan su sarkı calmaya basladı , gelin cicek derelimm yollarınaa serelimm bilirmisin bende bilmiyordum bu sene öğrendim o sırada ege sahneye cıktı koptum orada, tatılerde bızden ayrı bı etkınlıge katıldıgındada aglıyorum cok mutlu oluyorum onu cok begenıyorum ama bı yanımda acayıp arabesk bı duyguya kapılıyor.

işte ben öyle içinden gelen değil de zorunlu şeylere ağlamıyorum

o gösteriyi oğlum yapmıyor ki

ona görev verdiler o da yapıyor bence

ya da okula gitmesi mezun olması vs

bunlar kurucu değil bildirici işlemler

ben kendi mezuniyet törenime bile gitmemiştim

bizi okul cins ben Haziran da mezun olmuşum Kasım da tören varmış bana ne

hem de okulda olduğum halde gitmedim

yukarıda birisi yazmış canı acıyacak diye ağlarım demiş

o mantıklı ama ben o konuda da ruhsuzum

ameliyat vs oldu tık demedim

ben üzüldüğü şeye ağlamayı tercih ediyorum

zira ameliyatta ben ağlasam da ağlamasam da olacağına varacak

müdahale edemem bari çocuğu korkutmayayım modundayım

:KK61: ben daha konuyu okurken, gözlerim doldu.düşün yani o kadar.
ben iğne olurken,ya da hasta olduğunda yanında ağlamazdım,zayıf görmesin beni diye.ama diğer her türlü ağladım.

üniversite kazanması var,kep fırlatma töreni var,askerliği saymak dahi istemiyorum.

32 yaşında evlendi,eşyalarını hazırlarken ağladım,ütüleyip,hurçlara koyarken ağladım,kirli çamaşırlarını koklayıp koklayıp ağladım,evlendikten sonra,odasına girdim çıktım ağladım.hatta gelinin annesi bani tuhaf bulmuştu,ben kız annesiyim,ben bile ağlamıyorum diye.
bazı anneler ağlamak için bahane arıyor galiba.biz de o kadınlardanız.normal yani.

aman abla yalnızken ağla

gelin sonra konu açmasın mazallah

kv eşimin abuk her hareketine ağlıyor diye

zira cidden öyle olmayan garip geliyor

ben annemin ağladığını bilmem mesela böyle bir şey için

ben de ağlamam

kv ağlasa değişik gelir anlamlandıramam

Çocuklarla ilgili her türlü konuda aşırı hassassın demekki.Egeyi zor şartlarda kucağına aldın büyüttün.Şimdi mükafatını görüyorsun onun sevinç gözyaşları:KK200:
Bende haberlerden etkileniyorum günlerce ağladığım oluyor

Ben daha bi garibim .Bu sehit olaylarindan sonra polis gorsem gözüm doluyo .
Istiklal marsinda agliyorum .Bu kadın deli diycekler.
Ogretmenimizden ayriliyoruz .Gecen sinifin önünde bi aglaştık .
Oglum 16 yasinda babasiyla beraber yüruseler ondan uzun diye ağlıyorum .
:rolleyes:
Boşver normalsin normal

Back
X