- 8 Aralık 2011
- 76
- 17
- 38
- 33
- Konu Sahibi alliswell22
-
baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa1.55 46 kilo
buraya da katılıyım:)) ben de 21 yaşındayım 164 boyum.45 kiloyla başladım 49 kiloyum şu anda.hedefim 53-54 olmak
ne yaptığımı da anlatıyım.günde 3 öğün yemeğimi yiyorum onun dışında iştah açıcı şurup,balık hapı ve bebe bisküvisi yiyorum hergün.bugün de aktardan kilo aldırıcı bişey istedim.bi toz karışım verdi.tamamen bitkiselmiş.balla karıştırıp içiliyormuş.bir de bunu deniyim alırım inşallah :))
aldırıyor diye kullanıyorum ama 2 ay oldu bir kutu biticek ama pek etkisi yok bence.sen zaten 3 kilo almak istiyorsan bebe bisküvisi yeterinşallah cnmmbende o bebe büs. başladım bakalım alabilecekmiyim bende 50 olsam yeter toz karışım fayda ederse yazarsan sevinirim kullanırım bende yeterki biraz daha kilo alm D balık hapı boy uzatıyor diyolardı kilodamı aldırıyor
aldırıyor diye kullanıyorum ama 2 ay oldu bir kutu biticek ama pek etkisi yok bence.sen zaten 3 kilo almak istiyorsan bebe bisküvisi yeter
ton balığını fazla yiyemiyorum yaa midemi bulandırıyor.sen çok yiyorum diyorsun ama 3 ana öğün 3 ara öğün yiyormusun?bu çok önemli.ben ara öğün pek yiyemiyorum.yiyip yiyip kilo alamayanlardanım ben ondan pek zannetmiyorum yinede deniyorumbir yerde okumuştum ton balığınında faydası varmış dene istersen cnm
ton balığını fazla yiyemiyorum yaa midemi bulandırıyor.sen çok yiyorum diyorsun ama 3 ana öğün 3 ara öğün yiyormusun?bu çok önemli.ben ara öğün pek yiyemiyorum.
Ben de yiyip kilo alamayanlardanım :)
Bi ara baya zorladım. Kilo alabildim ama bu sefer de ya simit oldu ya belden aşağıya gitti ama tahta halimden iyidir
Size de öyle olabilir bi çaresi varsa yapmaya hazırım almışken doğru düzgn alalım
banada yardım edin
ben de erkek arkadaşımın baskılarıyla kilo almaya başladım :)) ben kilo aldıkça çok mutlu oluyor canım benimmben de kilo almak istiyorum artık.. çocukluğumdan beri hep zayıfım. 20 yaşındayım 1.60 boy ve tam 40.0 kgerkek arkadaşım da çok iri olduğu için herkes dalga geçiyo üzülüyorum artık
darısı başıma o zaman canım :) Allahtan erkek arkadaşım sorun etmiyor yoksa kafayı yerdim. çünkü çokk iştahsızımmben de erkek arkadaşımın baskılarıyla kilo almaya başladım :)) ben kilo aldıkça çok mutlu oluyor canım benimm
iştahsızlık için bir şurup kullandım canım çok iyi sürekli acıkıyorsun.bugün de aktardan bir toz karışım aldım.yemek yedikçe acıkıyorum hemen mi etki etti anlamadım şurup da içmedim ama...darısı başıma o zaman canım :) Allahtan erkek arkadaşım sorun etmiyor yoksa kafayı yerdim. çünkü çokk iştahsızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?