benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

Ya ilaçlar zararlı değil mi mideyi yara yapar bence sağlıklı yöntemle kilo almak lazım

değerli arkadaşlar bende 167 boyum ve 53 kiloyum hedefim 59-60 olmak ama yaklaşık 2-3 senedir denemedik şey kalmadı. balık yağı, bebe bisküvüsü, toz karışımlar çörekotu bal, hepsini denedim ama tık yok. ama 1 hafta memlekete gittim kalabalık ortamda 3 öğün düzenli yemekler yüksek moral pasta çörekler derken 2 kilo aldım eve döndüm yine aynı. demek istediğim şu bazı alışkanlıklar değişmedikçe kilo alınmıyor, zaten havadan nem kapan bünyemiz bundan etkileniyor. bence bizim öncelikle bir iştah açma çabamız olmalı ve midemizi bir miktar büyütmeliyiz yani kapasitemizi arttırmalıyız. daha sonra bir düzen oturtup kademeli olarak yemek miktarımızı arttırmalıyız ve bu işte öyle 1 2 ayda olacak bişey değil en az 6-8 ay lazım.

benim görüşlerim bunlar siz ne dersiniz.

Bencede ya benim 42 kilo olmam lazım liseye başlayacağım çok utanıyorum

Canim suan ozelden mesaj atamiyorum ben sen bana atabilir misin lutfen

Ben de bugün gidip doktordan iştah şurubu aldım eczacı sabah ve akşam yemeklerden 1 saat önce aç içmemi söyledi.böyle kullanmak çok zor siz nasıl içiyosunuz acaba??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…