Benim gözüme mi batmış gerçekten?

Lalekiran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.445
2.911
133
Görümcem metroya yakın oturuyor işyeri de metro durağının dibinde. Bazen akşam 6da bazen de 10 buçukta çıkıyor. 1 buçuk yıldır bu şehirdeyiz arabamız var. Eşim bir gün izinli bir gün çalışıyor. İzinli olduğu her gün kardeşini işten alıyor, yaz kış, bahar farketmiyor. Bazen işe götürdüğü de oluyor. Annesini de aynı şekilde getirir götürür. Bı AVM den alır kardeşini annesini başka bir AVM ye götürür. Bir kez olsun gelemem ben yorgunum dediğini hatırlamıyorum.
Neyse bir oğlumuz oldu, ilk ay kontrole gideceğiz, yani ilk çocuk emzir, altını değiştir, kıyafet giydirme derken randevu saatine yetişemedik yoldayız, arabayı hızlı ve agresif sürüyordu, dedim sakin ol kaza olsa Allah korusun daha çok sorun, en fazla almazlarsa yarın yine gideriz dedim. O anda " Oldu bir de yarın mı çıkacağız, çıkamam ben" dedi.
Ben de kendimi tutamadım kardeşini yorgun bile olsan akşam 10 bucukta evden kalkıyorsun alıp evine götürüyorsun. Ne var oğlunu bir kez de yarin götürsen ki dedim. Bir şey diyemedi, çünkü haksızdı.
Şimdi yine bir şeyler oluyor eksik ihtiyaç falan. Gidiyoruz ya da kendi alıp geliyor . Yine denk geldi işte ben götürüyorum da bilmem ne dedi. Tamam normal gibi diyor ama her şakanın altında bir gerçeklik var ben de ikinci veya üçüncü kezdi yine kardeşini söyledim. O da senin de gözüne battı dedi.
Normalde hiç lafını etmiş değilim inanın ama o birkaç kez böyle deyince ben de istemsiz bunu diyorum .
Sizce gerçekten de gözüme mi batmış ?

Siz bir şey istediğiniz zaman “zamanım yok” “yorgunum” “x oldu” “y var” gibi geçiştiriyor ama anne ve kardeşine bir şey demiyorsa haklısınız aslında. Ya tamam aileyi tabii ki silmeyecek ama size öncelik vermesi lazım
Ben öncelik de istemiyorum normal yapması gerekeni yapsa sakin bir şekilde sorun olmayacak. Ama o bana karşı veya çocuğumuzla ilgili işte yaptığını dile getirince rahatsız oluyorum. Öyle olunca da sessiz kalamıyorum

İzin günlerinde akşamın 10unda çıkan kardeşini eve bırakması doğal. Yine sizin evde olmadığınız planınızın olmadığı ya da evde yapması gereken bir iş olmadığı zamanlarda annesini ve kardeşini avm ye bırakması da...
Yanlış olan sizin için de benzer şeyler yapmaması. Ben olsam ben de söylerdim sizin gibi galiba.

Akşam saati tedirgin oluyordur onun için gidip evine bırakıyor diye düşünsem de koskoca kadın. Göze batmayacak gibi değil ama siz bunu görümcenizle çocuğunuzu kıyaslayacak şekilde yansıtmayın. Yoksa inada biner iş.
Daha normal bir şekilde konuşarak anlatın. “Artık bir çocuğumuz var, sorumlulukların arttı” şeklinde.

yoooo gayette sakin davranmissiniz

kardes anne amenna. size gelince hodo hodo yapip onlara miyav miyav ne o öyle

ayrica bakamayacakti zoruna gidiyodu evlenip de kimsenin guhanina girmeyecekti
evin de bebegin de eksigi isi bitmez

baskasindan mi isticeksiniz evde kocaniz varken

Yani göze batmayacak gibi değil. O ne öyle?
Bu kadarı adam kullanmaya giriyor
Ya inanın yapsın sorun degil. Görümcem kötü birisi değil, çocuğuma da sürekli bir şeyler alır . Ama eşimin bana karşı lütuf yapmış gibi davranması beni üzendi aslında

Akşam saati tedirgin oluyordur onun için gidip evine bırakıyor diye düşünsem de koskoca kadın. Göze batmayacak gibi değil ama siz bunu görümcenizle çocuğunuzu kıyaslayacak şekilde yansıtmayın. Yoksa inada biner iş.
Daha normal bir şekilde konuşarak anlatın. “Artık bir çocuğumuz var, sorumlulukların arttı” şeklinde.
Diyorum ama bazen anlamıyor .

İzin günlerinde akşamın 10unda çıkan kardeşini eve bırakması doğal. Yine sizin evde olmadığınız planınızın olmadığı ya da evde yapması gereken bir iş olmadığı zamanlarda annesini ve kardeşini avm ye bırakması da...
Yanlış olan sizin için de benzer şeyler yapmaması. Ben olsam ben de söylerdim sizin gibi galiba.
Akşam öyle ama dediğim gibi 6da çıktığında da alıyor yani istisnası yok öğlen 2de gidecekse götürüyor. Yani benim de abim var hani hava yağmurlu soğuk olsa isterim getirsin götürsün ama hava güzelken şahsen ben abime demeye kıyamam.

Bence akşam 10 eve gitmek için geç bir saat değil. Evli barklı adam ne münasebetle kardeşini eve getiriyor? Ne alaka AVM gezdiriyor? Ben bu kadar geniş olamazdım. İyi sabır göstermişsiniz.

Bence akşam 10 eve gitmek için geç bir saat değil. Evli barklı adam ne münasebetle kardeşini eve getiriyor? Ne alaka AVM gezdiriyor? Ben bu kadar geniş olamazdım. İyi sabır göstermişsiniz.
Görümcem de evli yani bazı günler de eşi alabilir metro çıkışından. Hadi akşamı anlıyorum yani 6 geç değil ki çocuklar bile dönüyor okuldan eve Ama.30 yaşında görümcem abisini arıyor gelecek misin diye.

Görümcem de evli yani bazı günler de eşi alabilir metro çıkışından. Hadi akşamı anlıyorum yani 6 geç değil ki çocuklar bile dönüyor okuldan eve Ama.30 yaşında görümcem abisini arıyor gelecek misin diye.

Bir de evli :) vallahi pes... Siz o arabayı satın en iyisi.

batmış batması da normal

siz ehliyet alıp bu arabayla bi yerlere gitseniz görümcenin çıkış saatlerinde biraz kendi alışsa artık fena olmaz.

ben lisedeyken kurslardan derslerden dönerdim geç saatlerde otobüsle metroyla gık demezdim. elalemin canı ne tatlı yahu.

Valla iyi simdiye kadar sabretmişsiniz
O ne öyle iki ev birden sorumlulugu gibi
Hastane olur bişey olur tabi götürsün ama aksamın onundada işten almayıversin bi zahmet kardesini veya avmye kendileri gidiversin bi zahmet

Görümce bir de evliymis, eşi de rahatsız olmuyor mu bu durumdan abini rahatsız etme gelir ben alırım diye?

Back
X