Öyle canım hadi hakkınızda hayırlısı neyse en güzelleri olsunYa kavga etmedik ben sadece dayanamayıp ağladım düşüncelerimi dile getirdim .. evet yaptıralım diyoruz bide ben rahim filmi çekineyim diyorum bakalım artık ondan sonrası da nasip...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım hadi hakkınızda hayırlısı neyse en güzelleri olsunYa kavga etmedik ben sadece dayanamayıp ağladım düşüncelerimi dile getirdim .. evet yaptıralım diyoruz bide ben rahim filmi çekineyim diyorum bakalım artık ondan sonrası da nasip...
Malesef ben yenemiyorum kuzum inan birkere karsi geldinmi desene kadinin gönlünü alcam diyerken bile kotu oluyom esim boynumu büküyor dayanilmiycak huylari var kadinin çileden cikartacak çok nazli ilgi ister hep popluycaz falan ben sabjr cektim sadece eskiye gore biraz daha iyiyim ama esim sabrimi sınırı mi aşarsa tabiki cekilmez artik bole bir dunyayi kimse cekmez kayinvamidenj hergun ara sor nazini cek kusmelerini cek triplerini inan aralarinda bi ben olgunluk yapiyom yasitim gibi yasamadim bj ben kusemedim kirilamadim yinede yuz yuze bakiyoz her seferinde gonul alıp hediyelerlen giden biz olunca tabi bole artik 5yilim bole gecti sadece 3 gelin daha alcak ilk gelinim merak ediyom sonucu ne olcak.Sende izin verme kvnin o kadar karışmasına bakma benimki böyle gene gülerek soyluyo seninki biraz daha kötüymüş eşini yont sen önce bak şimdi Eşinede sinir oldum yani herkesin hemen cocugu olacak olsaydı dünya kaç milyar olurdu bilinmez yani herseyin zamanı var Allahım ya sinir oldum gene gece gece... Benimki oyle seyler dese kafasını kopartırım hiç affetmem ki bende oyle seyler söylemem zaten bende eşime zamanla gösteriyorum bak gör bunları unutma bak bu bize bunu yaptı unutma diye insallah unutmaz tabi çünkü yaralı olarak biz hiç unutmicaz...
Sagol canım benim hepimiz içinÖyle canım hadi hakkınızda hayırlısı neyse en güzelleri olsun
Inşallah olur olacak hiç sıkıntı yapma , biliyorum her soru seni sınır ediyor hatta lafı bebeğe getiren herşey seni uzuyor. Bana da görümcem sürekli arayıp seni rüyamda gördüm hamileydin derdi (külliyen yalan)Ayyy cok sevindim adınıza ❤❤❤ İnsallah benim eşimde sorun çıkmaz bunu daha cok diliyorum olurda çıkarsa da yapacak bişey yok bendede çıkarsa tedaviye gideceğiz artıkkaderdaşım insallah bizimde sonumuzda hayırlı sağlıklı bi evladımız olur insallah
![]()
Ayyy İnan diğerleri senin yaptığını yapmayacak ve gözü hep seni arayacak görürsün demedi deme... ay ben tribe hiç gelemem bugun kp babamın yanında laf soktu bana bende ona soktum lafımı adam sok oldu e yani benimde sabrım var benim de dilim var hersey bi yere kadarMalesef ben yenemiyorum kuzum inan birkere karsi geldinmi desene kadinin gönlünü alcam diyerken bile kotu oluyom esim boynumu büküyor dayanilmiycak huylari var kadinin çileden cikartacak çok nazli ilgi ister hep popluycaz falan ben sabjr cektim sadece eskiye gore biraz daha iyiyim ama esim sabrimi sınırı mi aşarsa tabiki cekilmez artik bole bir dunyayi kimse cekmez kayinvamidenj hergun ara sor nazini cek kusmelerini cek triplerini inan aralarinda bi ben olgunluk yapiyom yasitim gibi yasamadim bj ben kusemedim kirilamadim yinede yuz yuze bakiyoz her seferinde gonul alıp hediyelerlen giden biz olunca tabi bole artik 5yilim bole gecti sadece 3 gelin daha alcak ilk gelinim merak ediyom sonucu ne olcak.
Canım soyle ki drlar bana tedavi uygulamıyo nedeni ise iki kere hamile kalmış olmam yumurtalıklarım da sorun yok hormonlarım cok iyi iki aydır yumurtlama takibi yapıyorum ondada düzenli mesela çatladıktan tam 14 gün sonra adet oluyorum bu sağlıklı yumurtlamaya işaretmiş kimyasal gebelikten sonra dr 1 sene olmazsa gelirsin tedavi uygularız dedi 7 ay gecti işte daha bişey yok eşimdede sadece ileri hızda biraz problem var ama suan ne durumda bilemiyoruz tabiki o proxeed kullanıyo bende infoInşallah olur olacak hiç sıkıntı yapma , biliyorum her soru seni sınır ediyor hatta lafı bebeğe getiren herşey seni uzuyor. Bana da görümcem sürekli arayıp seni rüyamda gördüm hamileydin derdi (külliyen yalan)
Peki doktora gitmeye başladınız mı? Herhangi bir tedavi gördün mü ne aşamadasınız
En iyisi yapiyon benimki kp den beni koskanir beni savunur haksiz yere bana kuser bir ton laf kp kayinlarimdan bile kıskanır artik onlarda bas edemeyince kadina lervane oluyorlar gönlünü aliyorlar ben pehpehliyom falan inan ailem bilse zerresine koymaz beni boşanırdım ama asiliyor zamanla eskisi gibi bende olgunlasiyom gun gectikce geri vitesti ogrendimAyyy İnan diğerleri senin yaptığını yapmayacak ve gözü hep seni arayacak görürsün demedi deme... ay ben tribe hiç gelemem bugun kp babamın yanında laf soktu bana bende ona soktum lafımı adam sok oldu e yani benimde sabrım var benim de dilim var hersey bi yere kadaramaaannn üzülme KuZum sıkma tatlı canını çokta kendinden taviz verme ben vermiyorum mesela Kk benim aklımı basıma getirdi
![]()
Ben hiç sert bir üslup görmedim ama bazen insanlar en hasas noktalarina basıyorlar ve karşıyı düşünmeden konuşuyorlarHassasiyetinizi anlıyorum ama tekrar ediyorum uslubunuz sert. Kalp kalbe karşıdır, o sizi siz onu sözlerinizle kırıp duruyorsunuz. İletişim demek=muhattap olduğunuz zamanlarda aynı frekansı yakalayıp anlaşmaya çalışmak. Doğru ya da yanlış, kendine göre bi öneri sunmaya bile çekiniyor. Oğlumla için gibiSiz, bir süre kulak ardı edin söylediklerini. İnanın hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bu şeyler önemini yitirecek ve gözünüz başka birşey görmeyecek. Olumlu bakmaya çalışın
Valla helal olsun ben yapamam kolay kolay bugün kv kp bide eltisine iyi laf soktum sok oldular ne yapayım canım bende insanım yani ama seni tebrik ediyorum bende sabırlıyımdır ama bi yere kadar kendimi asla ezdirmem kendi aileme bile... bugun kp babamın yanında bana laf sokmaya çalıştı kendi yaptığıyla kaldıEn iyisi yapiyon benimki kp den beni koskanir beni savunur haksiz yere bana kuser bir ton laf kp kayinlarimdan bile kıskanır artik onlarda bas edemeyince kadina lervane oluyorlar gönlünü aliyorlar ben pehpehliyom falan inan ailem bilse zerresine koymaz beni boşanırdım ama asiliyor zamanla eskisi gibi bende olgunlasiyom gun gectikce geri vitesti ogrendim
HAHAH ne lafi kiz merak ettim koni neydi.Valla helal olsun ben yapamam kolay kolay bugün kv kp bide eltisine iyi laf soktum sok oldular ne yapayım canım bende insanım yani ama seni tebrik ediyorum bende sabırlıyımdır ama bi yere kadar kendimi asla ezdirmem kendi aileme bile... bugun kp babamın yanında bana laf sokmaya çalıştı kendi yaptığıyla kaldı![]()
Ne zamandır istiyonuzselam hanımlar...
Öyle üzgünüm ki gerçekten artık içim sızlıyo... gerçekten benim günahım ne?
Her kv gelişimde bebek konusu açılıyo her şeyi bebeğe bağlıyo nasıl desem İnan’ın suan içimin sızısından onu hatırlayamıyorum bile...
Gitmiş kendi basına ot almış neymiş ben kadına sormuşum benim yumurtalıklarım çalışmıyor bana ot ver içeyim bende salaktım yedim zaten. Zebra sanada vereyim iç yumurtalıkları çalıştırıyormuş diyo...
Eee sen kendine mi aldın bana mı kendine aldıysan 50 yasından sonra yumurtalık çalıştırıp çocuk mu yapacaksın yani bu ne alaka?
Kendime almışım ama sizede vereyim oğlumla beraber için (oğlumla)
Ya anlamıyorum gerçekten iki kere hamile kaldım bunu biliyo ve bunu bilmesine rağmen bana bu muameleleri yapıyo en sonunda bende patladım dedim yani anne teknik olarak sorun bende değil oğlunda...
Bu arada eşim test verdi arkadaşlar ileri hareket en az %50 olması gerekirken eşimin %25 ve bi ara tütün kullanımından dolayı bu oranında iyice düştüğünü düşünüyorum neyse velhasıl kelam
Ben cok yoruldum herkesin çocuk sormasından ne zaman bebek müjdesi almak istediğinden şimdi diyeceksiniz ki düşünmüyoruz deyin bunu defalarca söylememe rağmen ay onun cocugu olmus vah bunun cocugu olmus ya gecende seni rüyamda gördüm çocuğun vardı işte rüyamda gördüm bahçede çocuk geziyodu falan filan...
Suan ev yapıyorlar da muhabbet su:
Biz şimdi ev yapıyoruz burası cok güzel olacak sakın bizden istemeyin dedim niye isteyelim bizim evimiz var dedi ki aslında burası sizin için daha iyi bahceside var Allahım dedim içimden sana geliyorum
Yani çocuklar olur bahçede oynarlar
Offf offff benim günahım ne gerçekten anlayamıyorum
Artık cok zoruma gidiyo ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum![]()
Şimdi bunlar ev yapıyorlar ikinci katı 1 haftadır bende sınavlarım vardı Allah varya onlara çalıştım dünde regl oldum cok sancım vardı hiç gidemedim kv calısıyo gece de gündüz uyumadan gelmiş hem yardım etmiş hem yemek yapmış falan ama valla gelemezdim mülakatım vardı yani nasıl geleyim ben iki günlük yardım için sınavımı çöpe atamazdım neyse babamda kp yardıma gelmişti bahçede oturuyorlardı kp basladı işte gelinde Allah razı olsun cok yardım etti evinden bize yemek pişirdi getirdi bende dedim gelin evde boş oturmadı valla sınavı vardı ders çalıştı sınava girdi derece aldı keyif yapmadı yani sonra babama döndü bak görüyo musun dedi Ahahahha kendi dediğiyle kaldı babamın yanında bana laf soktu güya ama benimde işim var elimde olsa gelirdim zaten demek ki işim varmış gelememişimHAHAH ne lafi kiz merak ettim koni neydi.
2 sene olmadı canımNe zamandır istiyonuz
Peki yazınız da gördüm hamile kalmışsınız ama olmamış sanırım bi sebebi var mı olmaması için2 sene olmadı canım
İlki dış gebelik oldu ciddi enfeksiyon geçirmiştim o dönem oldu ikincisi kimyasaldı görünürde bi sebep yok yaniPeki yazınız da gördüm hamile kalmışsınız ama olmamış sanırım bi sebebi var mı olmaması için
Inşallah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah. Malesef ki insanımız kimisi boş boğaz oluyo dediği sözün davranışın neye maal olduğunu bilmiyo. Ben temmuz da 1 yıl olacak bana neyi bekliyon yapsana vs vs diyen oluyo kvde de başlarda diyodu artk demiyoİlki dış gebelik oldu ciddi enfeksiyon geçirmiştim o dönem oldu ikincisi kimyasaldı görünürde bi sebep yok yani
Ayyy valla ağzın bal yesinEşin sustursa ya onları
Ya istemeye de bilirsin bu ne yani
Ben de sınava hazırlanırken istemedim bir yıl biri çocuk var mı dedi ben de daha yok dedim kv hemen sınava çalışıyordu da istemediler demişti aman oğullarına bir şey demesinler de gelinler ot çöp içsin
Valla aynen öyle eşime dedim bugun oda sasırdı diyo kadın diyo aklını torunla yediInşallah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah. Malesef ki insanımız kimisi boş boğaz oluyo dediği sözün davranışın neye maal olduğunu bilmiyo. Ben temmuz da 1 yıl olacak bana neyi bekliyon yapsana vs vs diyen oluyo kvde de başlarda diyodu artk demiyo
Sorun olduğunu biliyo ondan demiyo bise ondan yoksa der yaniValla aynen öyle eşime dedim bugun oda sasırdı diyo kadın diyo aklını torunla yedivalla benimki sabırlı yani sabrı tükenmedi 2 yıldır usanmadı maşallah seninki çabuk pes etmiş
![]()