- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
İnanın ugrasmak istemiyorummahalle icinde boyle muzikli yerler yasalmi?
bence olmayabilir onu bi ogrenin belki kapatmak zounda kalirlar.
1- salonda perde sürekli Çekili yani Perdeli oturabilirmiydiniz ? İçiniz kararirmiydi ???
2- herseye rağmen ise çok yakın diye şu anki müzikli evi tercih eder miydiniz ?
Taşındığım için illa biraz masraf olacak ? Yeni evin diğer odaları gayet güzel ışık alıyor güney batı cephe.. sadece salon perdesi ve mutfak perdesi az kapalı olmak zorunda..
Tasinin
Muzikli ev mi olur yahu
Perde konusuna neden taktniz bu kadar? Nolacak cogu insan perdeyle oturur misal ben asla rahat edemem isterse evim ormana baksin
Nerdeeee bizde oyle ormana bakan ev nerdeeeeay asıl ormana bakarsa tehlike ordan ne geleceği belli olmaz
perdeleri kapatınca neden ruhunuz daralsın çoğu insan perdeli oturuyor.. hem zaten kısa süreliğineymiş..
Nerdeeee bizde oyle ormana bakan ev nerdeeee
Tasinicam ya kafaya koydum zatenTasinin
Muzikli ev mi olur yahu
Perde konusuna neden taktniz bu kadar? Nolacak cogu insan perdeyle oturur misal ben asla rahat edemem isterse evim ormana baksin
Alıyor ama perde kapalı ???güneş aldıktan sonra ev neden içiniz kararsın
Aynen öyle bak.Butun gun istesin zaten aksam eve gelip kapatiyorsun perdeyi vs. Ama gurultuye asla gelemem 1 sene falanda otururum zaten diyorsun bis yere gurultu cekme tasin gitsin isine de yakinmis iyi bir uyku finc bir vucut ve saglikli dinc kafa her seye deger. Gic gelemem ben oyle gurultuye. Ben hic durmaz tasinirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?