Bi akıl veren olursa çok sevinirim. .
Şimdi benim 2 senedir oturdugum ev yüksek girişti ve son 1 senedir altına canlı müzik yapan kafe açıldı. . Tam salonumun altına hemde. .
Ayrıca sürekli gitmeyen bir ugultu muzik sesi var ve arada bir maç olduğunda toplanıyor erkekler hop oturup hop kalkiyorum. . Akşamları. .
Artık dayanamıyorum. .
İşte yoruluP geliyorum ama kafa dinlemek yok.. hep bi müzik sesi hep ugultu. . Yoruldum.. sürekli ev sahibine söyledim uyardım ama o da bana kendisine ait daha pahali bir eve çıkmayı teklif etti.. Neyse. .
Gelelim aklıma takılan kısım. .
Bi ev buldum içi çok güzel ve sıfır bir daire kirası şu anki evle aynı. .
Ancak benim şu an ki evin salonu yola bakıyor perdesiz oturabiliyordum ama yeni evin salon penceresinden karşı bina var ve perdesiz olmaz yani.. Sizce bunalirmiyim. 1 sene oturucam muhtemelen.. yada taş çatlasa 1 bucuk sene.. Bunun yanında yeni ev çok güzel .. içi yani..
Şu anki evim sırf kiraya verilmek için yapılmış. .
Yeni Ev işime +10 dakika daha fazla mesafede.. yani 10 dk fazla yuruyecegim..
Şimdi siz olsaydınız ??
1- salonda perde sürekli Çekili yani Perdeli oturabilirmiydiniz ? İçiniz kararirmiydi ???
2- herseye rağmen ise çok yakın diye şu anki müzikli evi tercih eder miydiniz ?
Taşındığım için illa biraz masraf olacak ? Yeni evin diğer odaları gayet güzel ışık alıyor güney batı cephe.. sadece salon perdesi ve mutfak perdesi az kapalı olmak zorunda..
Not : seneye kpss ye gireceğim ve su anki evde bilemedim nasıl olur......