Benim için gerçekten sorun. . bi akıl. .

Gunes aliosa hic daraltmaz merak etme. Ben de ole boguk kasvetli mekanlari sevmem anladim ne demek istedigini ama tulu kapattiginda sadece evi bogmuo hatta bence tul kapali oldugunda ev daha hos gorunuo.

altında muzik yapan yer var insanlar tooplanıyor kalabalık nasıl perdesiz oturuyorsunuz anlamadım? bence kesinlikle tasının kafa mı kalır öyle bir evde. cekin perdenizi ohh :) bunalmazsınız iki güne alısırsınız hatta cennet gibi gelir böyle gercekten size ait oldugu hıssını yasarsınız

Kendimi bildim bileli tülsüz perdesiz oturmadığım için hiç bunalmam tülüm çekiliyken. Ancak boğaz manzaralı evim olacak da o zaman açık pencereyle oturabilirim.
Ben sesten rahatsız olurum en çok. Hem yürüme mesafesinin uzaması daha çok hareket demek. O yüzden benim için yeni ev daha avantajlı olurdu.
Ev ışık alıyormuş, düzenli ve temizmiş. Daha ne olsun?

soru 1) perde derken tülden mi bahsediyorsunuz.Ben asıl tülsüz oturamam, sanki herkes beni izliyor gibi
soru 2) işe yakın mesafe olması önemli, bazen on dakikalık yol yorgunlukla bir saat kadar uzayabiliyor insanın gözünde..
müzik sesi, maç olduğundaki sesler çok rahatsız ediyor belliki evinizin bulunduğu civardan başka daire bulamazmısınız

1 dakika durmazdım

Dagin basinda da otursam aksam oldu mu gunesligi cekmeden duramam.
Perde nasil bi etki yapabilir ki? Gunduz tul olur, biri cama gozunu dayamazsa gozukmez zaten. Hava karardi mi da gunesligi cekersiniz ne olacak ki, gurultu cekmek daha mi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…