Benim için herşey bitti mi sizce?

hayrun877

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
1.152
335
363
fikirlerinize gerçekten ama gerçekten çok ihtiyacım var.
belki ben olayın içinde olduğum için bir şeyleri doğru görmüyorum. doğru yapamıyorum.
Siz ne dersiniz ? Doğru olan hangisi ?
Siz olsaydınız ?
Ne yapardınız ?

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemedim ya
Resmen bakıcı gibi davranıyorlar sana bide vicdanla tehdit ediyorlar. Evlen demeyin demişsin tm ama hiç görüştüğün aşık olup evlenmeyi düşündüğün biri oldu mu? Sana evlenirsende beni bakıcaksın tarzında laf söylediler mi ?

Bence hala gec kalmış sayılmazsınız böyle dusunmeyın ve arkanıza bakmadan gidin, bu söylenilen hiç bir sözü hak etmiyorsunuz dünyaya bir kez geliyoruz hayatınıza bakın artık, parayı dert etmeyın bir işe girersiniz ev tutarsınız belki başka bir şehirde hayat kurarsınız o size kalmış tek diyebileceğim mutluluk için gec değil ama elinizi çabuk tutun

o şahısı huzur evine bırakırsan orada bakacak olan çok. Maaşı illaki vardır maaşı huzur eve bırakır kendisi oradakalır. Sana gerçek anlamda annelik babalık yapmış olsalar asla böyle konuşmazdım.
ama nereye gideceksin ya kötü insanlarla karşılaşırsan? ALLAH korusun. artık hayat çok zor. Nasıl geçineceksin nerede kalacaksın?

bir işin olsa daha doğrusu bir gelirin olsa hepsine rest çekip kendine yeni bir hayat kurabilirsin.
daha kolay yolu tabiki evlenmek. evini ayırıp gidersin. kocanla takılırsın. ama onunda boşanma riski var.
senin vicdanınla oynuyorlar, sende buna izin veriyorsun. bugüne kadarki baktıklarına say. sen zaten vicdanına yetecek kadar bakmışsın onlara. daha fazlasına gerek yok. onlar konuşsun dursun.
kısaca gelirin olmadan yada sana destek birileri olmadan yeni bir hayat kuramazsın.
elinden geldiğince çalışmaya çalış.

Onlar çocuk değil köle beslemişler ve kölelerin vicdani yükümlülüğü yoktur. Gidin. Ölsün, acı çeksin beter olsun. Siz herhangi bir bebek gibi yetişkin çağınıza gelene dek desteklenmek üzere doğdunuz. Bunu bile tam yapmamışlar, sizi sınırlamışlar. Neyin bağlılığı bu?
Gücünüzü topladıktan sonra kim bilir yurt dışına bile çıkabilirsiniz.

Seni alırlarken seninle anlaşmamı yapmışlar sana bakıcaz ama sende yaşlanınca bize bakacaksın diye tatlı dili olsa neyse çocuklarıda kendiside köle arıyorlar kendilerine yapabilirim diyosan çek git hiç durma

Cnm bencede huzur evine gitmeli
Sana babalik yapmamis hep somurulmussun
Kendi evini kur calis
Zaman ne gosterir bilinmez evlenirsin belki
Allah yolunu acik etsin

Huzur evine gitmektense gözümün önünde kendisini keser. ya karşımda hiçbir şekilde uzlaşma sağlıyamadığım hep kendisinin haklı mağdur ve iyi biiri olduğuna inanan bir insan var. 10 yıldır bir dağa konuşsaydım inanın dağ dile gelirdi.

daha öncede yazdım. maddi olarak kısıtlaması yok annem den kalan benim hakkım olan bir miktar para var.
onu alıp istediğim şekilde yurt dışına eğitime gidebilir şartlarımı zorlayabilirim ama ne zaman ciddi bir adım atsam hastalanıyor .. ve bu hastalıklarda mutlaka bir organına zarar geliyor . ve açıkca dile geitiriyor git madem bu kadar nefret ediyorsan ama oradan aradığında benim cenazemi söylerler sana beni bulamazsın diyor..

ya böyle söyleyen bir insanı bırakıp gidebilir misniz gerçekten ? asıl merak ettiğim bu.
ben belliki göremiyorum objektif olarak bir şeyleri ..

Evet bırakırdım. Ya parası pulu var zaten iyi niyetli olsa (senide çocuğu gibi görse) size yük olmayım diye uğraşır böyle yapmaz.

Yaşadıklarınızdan çok etkilendim, umarım en kısa sürede huzura kavuşursunuz.
Yazının sonuna gelince üzüntüye şüphe de eklendi.
"ben zaten 17 yaşımdan beri evli gibi yaşıyorum " demişsiniz. Bundan kasıt ev işleri mi, işin cinsellik boyutu var mı?
umarım ki yoktur.
yeni bir hayat için maalesef para gerekiyor. insan ha deyince kaçıp gidemiyor.
önce bir iş bulup para biriktirseniz sonrası daha kolay olur diye düşünüyorum.
Bir ev kiralarken bile kira+depozito+emlakçı parası+elektrik+su+doğalgaz ve bunların depozitoları var. evin içine en azından bir yatak, ocak, kap kacak gerekecek.
Bu zamanda parasız dışarda tek başına bir kadın için ölüm demek. İşe girin para biriktirin öyle ayrılın bence.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bir şeylerin yanlış olduğunu biliyorum aslında..
çevremde ki arkadaşlarımın ailelerine baktığımda anne ve babaları çocuklarının gelecekleri için çocuklarına yol veriyor
teşvik ediyor hayatlarını kurmaları için..

bunu görmek ayrıca yaralıyor beni ama artık kendime acıma kısmını geçtim. sadece hayatımda kalan kısmı kurtarma derdindeyim ve bu bende suçluluk duygusu hissettiriyor ..

çevremde de beni bu yönde destekleyen kimse yok. çok yakın olduğum insanlara durumu anlattığımda '' kader '' sen elinden geleni yap '' ya ölürse sen buna dayanabilecek misin '' sorumluluğu alacak mısın ? tarzında şeyler duyuyorum..
artık ne doğru ne yanlış bilemiyorum sanırım.

hayır hayır asla bu anlamda bir şey hissetmedim ve görmedim. ama yaşadığım hayatı başka türlü adlandıramıyorum.
hastalanınca ona bir çocuğa bakar gibi bakıyorum. ve dahası aslında onu çocuğum gibi seviyordum. ama artık sevip sevmediğimden bile emin değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…