O size evladı muamelesi yapmıyorki siz ona baba muamelesi yapacaksınız.
İster huzurevine yerleşsin, ister bakıcı tutsun ama siz arkanıza dahi bakmayın artık.
Anlattığınız gibi sizi kullanıyor, hayatı böyle zehir ediyorsa niye çekeceksiniz.
Kendimi yerinize koydum da cevapladım, giderdim ben....
yaşamıyorum galiba..
bedenen bu evdeyim ama ruhen yokum. konuşmuyorum , bir şey paylaşmıyorum. aynı odada dahi durmuyorum.
ve karşımda ki söz de insan sorma zahmetinde bile bulunmuyor hayırdır bu hal ne diye ? kendi hayatını yaşıyor herkes. ben de işte otobusu kaçırmış sabahı bekleyen insanlar gibiyim öyle bekliyorum..
yaşamıyorum galiba..
bedenen bu evdeyim ama ruhen yokum. konuşmuyorum , bir şey paylaşmıyorum. aynı odada dahi durmuyorum.
ve karşımda ki söz de insan sorma zahmetinde bile bulunmuyor hayırdır bu hal ne diye ? kendi hayatını yaşıyor herkes. ben de işte otobusu kaçırmış sabahı bekleyen insanlar gibiyim öyle bekliyorum..
Hayat böyle geçmemeli , evde çalışabileceğiniz eğitimlere katılmalısınız , dikiş , kaligrafi,Ebru ,ney, sanatsal faaliyetler haftada bir gün ders alırsınız 1 hafta evde çalışırsınız, sizi ruhen rahatlatır ayrıca ek gelir olarak çok kazançlı böyle şeyler ..belediyeler de çok destekliyor ücretsiz zaten dersler ...