Benim imkansız aşkım

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Öncelikle herkese merhabalar. İsmimi paylaşmayacağım(böyle itiraf Programlarına benzedi.) bu hesap arkadaşıma ait, beni bir kardeşiniz yerine koyup yazdıklarımı ona göre yorumlamanızı rica ederim.

Geçen Perşembe günü ayrılmak zorunda kaldığım birkaç aydır görüştüğüm ve çok sevdiğim bi sevgilim vardı. Adına X diyelim. X’in 3 ablası var kendi evin tek erkek evladı, üzücü bir şekilde 4 sene önce babasını kaybetmiş. Evlenecek olursak annesi ile yaşama durumu söz konusuydu ama X ile konuştuğumuzda bu beraberliğin altlı üstlü ya da karşılıklı dairelerden oturmamız şeklinden olabileceğini söylüyordu. Benim ailemde babam hariç herkes ilişkimizi biliyor ve onu çok seviyorlardı. Beraber oturma konusunu başta hiç sorun etmedim allah şahit ama benim de bi ailem var ve oturup konustuğumuzda annem ve ablalarım böyle biseye onay vermediklerini, benim buna göğüs geremeyeceğimi söylediler. Haksız da sayılmazlar, diğer 3 ablamda aynı sorunları yaşadık çünkü artık anne ve babam genç değiller bu yüzden de annem her an Bana kafa takamayacaklarını söylediler. Geçen hafta erkek arkadaşımın annesinin Doğum gününü kutlamaya evlerine gittim hediyemi ve pastamı alıp. Konu birden ev meselesine geldi ben düşüncelerimi incitmeden güzel bi dille ifade ettim ve kadının gözleri doldu. (Bu arada annesi genç sayılacak yaşta ve eşinden kalan ev ve emekli maaşı var, çalıştığı bir işi de var, maddi olarak kimseye bağlılığı olan ya da evde yalnız yaşayamayacak durumda değil.) misafirlik bitince erkek arkadasım beni dışarda yemeğe götürdü her şey çok güzeldi eve bıraktıktan sonra beni aramasını söyledim 40 dakika sonra beni aradı annesinin tansiyonunun yükseldiğini söyledi ben ister istemez kendimi sorumlu tuttum bu noktada ama Asla kimseyi üzecek kıracak bisey yapmadım. Ertesi gün de erkek arkadasım arayıp telefonda ayrıldı benden. O anın üzüntüsüyle ailesini tüm hesaplarımdan sildim. Annesi de beni engellemiş. Ablaları aramadı hiç. Ona sevgililer gününde hediye alabilmek için ablamın evine temizliğe gidiyordum o parayla ani bi karar alıp ailemin izniyle şehir dışına çıktım 1 günlüğüne kız arkadaşlarımın yanına. Dün onu aramak istedim dayanamıyorum çünkü kalbim acıyor. Bana telefonda beni hiç sevmediğini, rahat bi kafada olmak istediğini, artık ailesinin de beni istemediğini söyledi. Geçen Perşembe’den bu yana 4 kilo verdim canım yemek yemek istemiyor. Ben ne yapmalıyım, suçum var mı? Kötü birisi miyim?

Öncelikle başkasının hesabını kullanmak yasak, üyelik ücretli de değil kendinize yeni bir hesap alabilirdiniz. Muhtemelen siz cevapları okuyamadan ceza alacaksınız ve konunuz kapanacak.

İkincisi birkaç aylık bir ilişki için bu kadar özveri de bu kadar aşk acısı çekip bilmemkaç kilo vermek de saçma. Henüz tanışma evresindeymişsiniz, beklentiler uyuşmamış ve ilişki sonlanmış. Bunda karalar bağlayacak, kendini hırpalayacak kadar trajedi yok, olmamalı.

Ailen en iyisini yapmış ayrı ev demekle. Bir insanın kocasını kaybetmesi elbette zordur ama oğlan demek kocanın yerine geçecek yedeği demek değil.

Daha birkaç ayda ailecek ekleşmek annesinin doğumgününe gitmen filan da biraz fazla olmuş bence. Annesinin hipokondriyak gibi tavırları var zaten. Hemen hastalanmak olsun, ağlamak olsun biraz histerik bir kadın belli ki. Kurtulmuşsun resmen.

Çocuk seni sevmiyorum derken de doğru söylüyordur buarada. Annesi evlenmesini istiyordur o da şartlarını kabul eden ilk kıza razı olup evlenme peşindedir.

İnşallah karşına seni mutlu edecek ayaklarını yerden kesecek gerçek bir aşk çıkar en kısa zamanda.

Burada birçok kişinin tanıdığı bir üyenin hesabından böyle birşeyin yapılması ve üyenin buna izin vermesi ne kadar saçma :63:

Arkadaşlar bu kadar kötü niyetli davranacak ne var anlamadım. Eski üyeyim ama arkadaşıma yardımcı olmak istedim daha önce böyle açılmış bi sürü konu var. Bu kadar abartacak ne var yani?

Arkadaşlar bu kadar kötü niyetli davranacak ne var anlamadım. Eski üyeyim ama arkadaşıma yardımcı olmak istedim daha önce böyle açılmış bi sürü konu var. Bu kadar abartacak ne var yani?
yahu konuyu neden sildin eski üye arkadaşım

Forum kurallarını bilmiyor musun?

yahu konuyu neden sildin eski üye arkadaşım

Zaten konu kapanacaksa neden arkadasın özeli burda kalsın yapmayın hepimiz kadınız yani. Kızın ilişkisi bitmiş yardım etmeye çalışıyorum. Burdan medet umduk. Zaten kapanacaksa neden deşifre olma ihtimali kalsın.

Kotu niyetle ne alakasi var? Yaptiginiz sey kurallara aykiri. Bilmiyor musunuz?

Zaten konu kapanacaksa neden arkadasın özeli burda kalsın yapmayın hepimiz kadınız yani. Kızın ilişkisi bitmiş yardım etmeye çalışıyorum. Burdan medet umduk. Zaten kapanacaksa neden deşifre olma ihtimali kalsın.
Çünkü açılan konular silinmiyor. Silinmesi yasak. Yine de Mune ile görüşün bu konuyu.

Back
X