İyi akşamlar herkese ben daha önce bi konu açmıştım hamilelikle ilgili içim rahatlamıştı ama karnım çok şişti beniiiim karnıma bakıp durmaktan sınavlarıma çalışamıyoruum daha önce açtığım konuya bakıp hamile değilsem sizce karnım neden şişiyodur bi yorum yapsanıız noolurrr
hamile degilsin bence bu anlamda korkmana gerek yok o kadar test yapmissin cikmamis ciksaydi simdiye kadar cikardi ayrica spermlerin 14 gun yasadigini kim soyledi benim bildigim uygun ortamda 48 saat canli kalabiliyorlar,yani karnindaki sislik hamilelik degil bence ya psikolojik yada gastrit filan olabilir :26:
Gebelik yoksa yanında hazimsizlik gaz gibi sikayetlerde varsa irritabl bağırsak sendromu olabilir.. halk dilinde spastik kolit diye bilinir.. bende var çok şişiyor bazen hamile sanan sanana hoş simdi hamileyim iyice sistim...
internette nemli ve ıslak ortamda 14 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okumuştum ben normalde inceciktiim düm düz nerdeyse şimdi basket topu koymuşlar sanki içimee :26:
Aminn canim guzel dileklerini için... Inşallah. Benim dedigimde olmasın çünkü tedaviside Yok.. stres kaynaklı illethayırlı olsun sağlıklı güzel hayırlı bi bebek olur inşallah dediğiniz gibidir inşallah ya sabah kalkıyorum elim karnımda akşam yatıyorum elim karnımda
internette nemli ve ıslak ortamda 14 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okumuştum ben normalde inceciktiim düm düz nerdeyse şimdi basket topu koymuşlar sanki içimee :26:
Aminn canim guzel dileklerini için... Inşallah. Benim dedigimde olmasın çünkü tedaviside Yok.. stres kaynaklı illethayırlı olsun sağlıklı güzel hayırlı bi bebek olur inşallah dediğiniz gibidir inşallah ya sabah kalkıyorum elim karnımda akşam yatıyorum elim karnımda
Keske 14 gun yasasalar isimiz daha kolay olurdu
Evet arkadasim ben de onu dusundum. Keske 14 gun yasalardi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?