benim karnım şişiyor, bir yorum yapsanız nolur...

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
İyi akşamlar herkese ben daha önce bi konu açmıştım hamilelikle ilgili içim rahatlamıştı ama karnım çok şişti beniiiim karnıma bakıp durmaktan sınavlarıma çalışamıyoruum daha önce açtığım konuya bakıp hamile değilsem sizce karnım neden şişiyodur bi yorum yapsanıız noolurrr

hamile olmadığına eminsen psikolojik olabilir.
hamile olduğunu düşündüğün süre içinde korktun ve vucudun hamilelik tepkisi vermiş olabilir.
e tabi gazda olabilir :)

hamile degilsin bence bu anlamda korkmana gerek yok o kadar test yapmissin cikmamis ciksaydi simdiye kadar cikardi ayrica spermlerin 14 gun yasadigini kim soyledi benim bildigim uygun ortamda 48 saat canli kalabiliyorlar,yani karnindaki sislik hamilelik degil bence ya psikolojik yada gastrit filan olabilir :26:

gaz bukadar şişkinlik yapabilirmi yaaa çok fena oldu karnımm belki psklojiktir diyorum bende ama düşünmedende edemiyorum netten bakıyorum 3 aylık karnı gbi olmuş ama ben daha 2 ay önc kan testi yaptırdım 0,3 çıkmştıı

Gebelik yoksa yanında hazimsizlik gaz gibi sikayetlerde varsa irritabl bağırsak sendromu olabilir.. halk dilinde spastik kolit diye bilinir.. bende var çok şişiyor bazen hamile sanan sanana hoş simdi hamileyim iyice sistim...

Reglin yakınsa şiş olabilirsin, stresten şişmiş olabailir psikolojiktir yani. Diğer konunu okudum da hamile değilsindir

internette nemli ve ıslak ortamda 14 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okumuştum ben normalde inceciktiim düm düz nerdeyse şimdi basket topu koymuşlar sanki içimee :26:

Gaz olmaz mi hic. Adami mahfeder gaz. Tabiki sisirir. Gaz sancisi nedeniyle kalp krizi geciriyor sanilip acile kaldirilanlar dahi var. Dra gorunmelisin

Gebelik yoksa yanında hazimsizlik gaz gibi sikayetlerde varsa irritabl bağırsak sendromu olabilir.. halk dilinde spastik kolit diye bilinir.. bende var çok şişiyor bazen hamile sanan sanana hoş simdi hamileyim iyice sistim...

hayırlı olsun sağlıklı güzel hayırlı bi bebek olur inşallah dediğiniz gibidir inşallah ya sabah kalkıyorum elim karnımda akşam yatıyorum elim karnımda

Son düzenleme:
internette nemli ve ıslak ortamda 14 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okumuştum ben normalde inceciktiim düm düz nerdeyse şimdi basket topu koymuşlar sanki içimee :26:

yok ya 14 gun nasil yasiyacak hatta simdi merak ettim baktim vajina icinde 24 saat canli kalabiliyor filan yaziyordu disardaki ortamda mumkun degil 14 gun yasamasi...

psikolojik olabilir dedigim gibi midenle ilgili bir rahatsizlikta olabilir bir doktora gorun bence

reglim oldum geçti ama oda bi garipti 3 gün sürdü sadce ondada 2 gün çok 3.gün bütün gün bi ped yeterli olucak kadardı oda bi garip olunca işte aklım karnımda çok düşündüğümdende oluyodur belki diyorum kendi kendime ama bide size sorim dedim bide hamilelikdede gaz oluyomuşya heryer ona çıkıyor ben düşününce

hayırlı olsun sağlıklı güzel hayırlı bi bebek olur inşallah dediğiniz gibidir inşallah ya sabah kalkıyorum elim karnımda akşam yatıyorum elim karnımda
Aminn canim guzel dileklerini için... Inşallah. Benim dedigimde olmasın çünkü tedaviside Yok.. stres kaynaklı illet
bi rahatsızlık 17 yaşımdan beri illallah ettim bu şişkinlik ve gazdan

Sen iliskiye bile girmemissin nasil hamile kalacaksin?

Asiri panik olmussun ama hamile degilsin yani bunu bil. Tahlil de yaptirmissin o deger zaten hamile degilsin demek.

Ayrica spermler 14 gun falan yasamiyor bunu da bil.

Kendisinin hamile olduguna inanip karni hamile gibi sisen insanlar da var. Sanirim kafana cok taktin.

Hala icin rahat etmiyorsa bir test al eczaneden icin iyice rahatlasin.

Keske 14 gun yasasalar isimiz daha kolay olurdu

Aminn canim guzel dileklerini için... Inşallah. Benim dedigimde olmasın çünkü tedaviside Yok.. stres kaynaklı illet
bi rahatsızlık 17 yaşımdan beri illallah ettim bu şişkinlik ve gazdan

Benim karnında sürekli şişiyo 3 aylık hamis gibi herkez hamileyim sanıyo geçen nette bi yazı okudum tam adını hatırlamıyorum çölak mi ne diye bi hastalık varmış karında şişlik diye birşey yani hamilelikle alakası yok gastırt de şişlik yapıyo bağırsak iltihapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…