okadar çok uğraşıyomusunuz yaaa nebilim internette öle zevk suyu falan okudumda bende kafayı sıyırdım endişelendim Allah isteyen herkese güzel bebekler veriri inşallah
okadar çok uğraşıyomusunuz yaaa nebilim internette öle zevk suyu falan okudumda bende kafayı sıyırdım endişelendim Allah isteyen herkese güzel bebekler veriri inşallah
Valla kimi var adam üstüne ceketini atıyor hamile kalıyor..benim kankam korunurken 5. Çocuğuna hamile kaldı... Bazıları var mesela ben bi taraflarimi yirtsam olmuyor... Ilacti asilamaydi gün say bilmemne zar zor anca tutturdum
gun icinde 2-3 kere deneyip sans cogalip diye dusunuyorlar ya o bakimdan dedim ben o sansi azaltiyormus yani 1 gun paydos 1 gun calisma iyidir
Gun icinde 2-3 kere mi? E yok artik
Bende guldum valla spermlerle aramiz iyi degil bu aralar
malesef ha deyince hamile kalinmiyor canim ama bellide olmaz ilk gunden hamile kalanda var ama sen hamile degilsin bence bu kesin uzerinizde camasir filanda var o suylan zor bence
allah yardımcınız olsun isteyipte sahip olamamak zor olmalı..bende evliyim ama düşünmüyorum çocuk..şimdilik spermlerle muhabbetimiz sadece keyfimiz için
allah yardımcınız olsun isteyipte sahip olamamak zor olmalı..bende evliyim ama düşünmüyorum çocuk..şimdilik spermlerle muhabbetimiz sadece keyfimiz için
Amin canim Saolasin Allah herkesin gonlune gore versin. ilk baslarda spermlerle iyi takiliyorduk rahat rahat fakat sonradan asabimi bozmaya basladilar
Canım korkma kesinlikle hamile degilsin, seninki sadece psikolojik... Hem İnan bana hamile kalmam hiç de o kadar sandığın kadar kolay birşey değil. Boş yere korkutma kendini o yüzden..
geçmiş olsun sizede ya inşallah kurtulursunuz ama benim bu olay olana kadar hiç bi sorunum yoktu bu olay oldu herşey ard arda geldi bütün sorunlarım ortaya çıktı korka korka dokyra gittiiim hatim indirdim resmen o kan tahlili sonucu elime gelene yumurtalıklarımda kist varmış her iki tarafta bende çok sağlıklıyım sanıyordum grip bile olmam ne varsa herşey çıktı şimdide hastalık hastası oldum
Ay canim cok alemsin :)))))))
Zaten obur turlu goreve donusuyor ki hic tercih etmedigim bir durum.
Valla gece gece cok guldum allahtan esim bana küs yoksa kizardi sessiz ol uyuyamiyorum diye
evet bu her durum için geçerli..mecburen yaptığı görev gördüğü herşey sıkıyo insanı..biran önce görevden keyfe geçmenizi diliyorum
evet bu her durum için geçerli..mecburen yaptığı görev gördüğü herşey sıkıyo insanı..biran önce görevden keyfe geçmenizi diliyorum
Aynen ben de cok guldum. Benimki de kardesimle b.sayarda futbol oynuyorlar.
Kusme kocisine
ben demiyom kiz oyle okudum biraz onceGun icinde 2-3 kere mi? E yok artik
inşallah öyledir yaa içimde bişeyler kıpırdıyo gibi geliyor nası yatıp uyucamı bilemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?