doktora gittim zaten 9 mart ta kan testi yapırdım ultrasona girdiiiim ama öldüm korkudan yumurtalıklarımda kist çıktı total hcg de 0,3 çıktı negatif cıkmışken bırakim öyle kalsın diye düşünüyorum bidaha gitmeye korkuyorumm
Canim tekrar soyleyeyim. Eczaneden test al, icin rahatlasin. İcin rahatlayinca zaten gebelik belirtilerin yok olacaktir. Adetinin az gelmesi ise tamamen stresle alakali.
Yatiyorum kizlar herkese iyi geceler :)
Canim tekrar soyleyeyim. Eczaneden test al, icin rahatlasin. İcin rahatlayinca zaten gebelik belirtilerin yok olacaktir. Adetinin az gelmesi ise tamamen stresle alakali.
Yatiyorum kizlar herkese iyi geceler :)
E peki neden korkuyosun ? Kistler icin ne dedi doktor ?
ama ben kullanmadımki adet söktürücüyü :26: zoretanin kullanıyorum doktoruma sormadan almiyim kullanmıyim dedim oda mutlaka kullan dedi bidaha görünüp tekrar ilacı yazdırıp almam gerekk
hiç bi yorumda bulunmadı sadece bi laç verdi adet söktürücü :S
benim de karnım davul gibi,hiç böyle olmazdım..Ayrıca midem deli gibi bulanıyo ve kusasım var.
Hamilelik belirtilerinin çoğu var yani ama öyle bir ihtimalim yok :)
mevsimseldir diyorum...Ayrıca madem kendini hazır hissetmiyorsun bu tür şeyler yaşamaya ara vermelisin.Belli ki panik bir insansın,her ay her ay aynı korkuları yaşarsan sinir hastası olursun mazallah...
hamilelikten degildir hem kac ay olmusta karin sis olsun o kadar...
kan testinde cikmamis iste,birde camasirla hamile kalinmaz heralde....
Adet söktürücü kistleri yok ediyo canim. Ben pco luyum kistlerim yok oldu bende kullaniyorum ondan
Hic degilse hadi ne duruyorsun calisma vaktimiz geldi demezdik..Tek seferde tak olay tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?