- Konu Sahibi Wifewifewifewife
- #21
Ama o herhangi biri degilki.cocugu .düşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o herhangi biri degilki.cocugu .düşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Emin ol eşin asla seni kızını sevdiginden fazla sevmeyecek. O kızı. Kendi canından kanından. O kiz ilk karisindan degil senden de olsaydi fark etmeyecek yine onu daha cok sevecekti. Emin ol cicugunuz olursa sen de onu kocandan cok seveceksin.düşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Yarın birgün çocuğunuz olduğunda onuda mı eşinizden kıskanacaksınız? Belki evladını sizden çok sevecek ne yapacaksınız o zamandüşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Bu ne saçma bir yorum yaa ne büyük bir söz etmişsiniz öyle kendinize gelin insan kinadigini yaşamadan ölmez hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz. Demek ki alnına yazılan oymus ki onca bekar erkekten biriyle değil de şimdiki eşiyle evlenmiş bunu kimse yadirgayamaz böyle saçma yorumlarinizla insanların canını sıkmayın. O çok bilmiş aklınızı kendiniz için kullanın!!çocuklu adamla evlenmeden önce düşünecektin bunları.
onca bekar erkek dururken yorgun, yükü fazla adamla işin ne?
Bu ne saçma bir yorum yaa ne büyük bir söz etmişsiniz öyle kendinize gelin insan kinadigini yaşamadan ölmez hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz. Demek ki alnına yazılan oymus ki onca bekar erkekten biriyle değil de şimdiki eşiyle evlenmiş bunu kimse yadirgayamaz böyle saçma yorumlarinizla insanların canını sıkmayın. O çok bilmiş aklınızı kendiniz için kullanın!!
çocuklu adamla evlenmeden önce düşünecektin bunları.
onca bekar erkek dururken yorgun, yükü fazla adamla işin ne?
Bu ne saçma bir yorum yaa ne büyük bir söz etmişsiniz öyle kendinize gelin insan kinadigini yaşamadan ölmez hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz. Demek ki alnına yazılan oymus ki onca bekar erkekten biriyle değil de şimdiki eşiyle evlenmiş bunu kimse yadirgayamaz böyle saçma yorumlarinizla insanların canını sıkmayın. O çok bilmiş aklınızı kendiniz için kullanın!!
Ne yani şimdi çocuklu adamla evlendik diye suçlu biz miyiz..??
O çocukların babası da bizimle evlenmek istedi.. Tek başımıza almadık bu kararı..
Hayat herkes için zor.. Eşler için, çocuklar için, herkes sınırını bilirse sorun yaşanmaz..
Yanasmak falan laflara bak yaa. Belli ki Allah korkun yok senle ugrasamam ama sana söyle bir örnek vereyim benim kendi kız kuzenim evlenip boşandı sonradan bekar bir erkekle evlendi üstelik çocuğu da var. Demek ki bekar erkeklerinde alnına yazilabiliyormus sen kendini çok akıllı sanıyorsun. Birbirlerini sevmişlerse yok çocuğu varmış yok evlenmiş boşanmış bu gibi faktörler üstesinden gelinebilir oluyor muhakkak. Umarım bu kinadigini sende yasamazsin böyle büyük büyük konuşmak çok kolay.sen kendini kandırmaya devam et neden erkeklerin alnına yazılan çocuklu kadın olmuyor da genç kızların ki elin boşanmış herifleri oluyor bir düşün. insan isterse gayet de kendini dizginleyebilir bu konuda.
boşanmış çocuklu erkeklerin genç kızlara yanaşmasında iyi niyet bulamam.
neden kendi gibi boşanmış bir kadınla evlenmiyor?
kimseyi yargılamam ben ama bir şeyi yapıyorsan bu gibi yan etkilerini düşüneceksin. o çocuğun suçu ne şimdi?
Yanasmak falan laflara bak yaa. Belli ki Allah korkun yok senle ugrasamam ama sana söyle bir örnek vereyim benim kendi kız kuzenim evlenip boşandı sonradan bekar bir erkekle evlendi üstelik çocuğu da var. Demek ki bekar erkeklerinde alnına yazilabiliyormus sen kendini çok akıllı sanıyorsun. Birbirlerini sevmişlerse yok çocuğu varmış yok evlenmiş boşanmış bu gibi faktörler üstesinden gelinebilir oluyor muhakkak. Umarım bu kinadigini sende yasamazsin böyle büyük büyük konuşmak çok kolay.
ayy k.bakmayin ama ne tuhaf dusunceleriniz var.ne yani biri bosandi diye bu kadin erkek farketmez illaki bosanmis biriyle mi evlenecek.siz farkinda misiniz bilmiyorum ama bosanmis insanlari ikinci sinif insan yapiyosunuz.genc mis gibi biriyle evlenmesin demissiniz niye niye evlenmeyecekmis.evlenip bosandi diye cok afedersiniz ikinci el mi oldu(gercekten bosanmis arkadaslar k.bakmayin)onlarin yeniden sevmeye yada genc biriyle olmaya hakki yok mu.adam ister tabii ki genç kız mis gibi, sen dur diyecektin. neden onca boşanmış kadın varken benle evlenmek istiyorsun diyecektin?
boşanmış kadınlarla bekar erkekler evlenmiyor pek.
alın yazısı diye kendinizi kandırın siz.
Sana burda ne kadar anlatsamda boş. Öyle terbiyesiz insanlar Allahın dan bulsun amaa burda bütün boşanmış çocuklu adamları da aynı kefeye koyman ne kadar doğru?? O adam sapık miydi da hiç evlenmemis olan konu sahibiyle evlilik yaptı? O adam neden boşandı konu sahibiyle nasıl tanistilar da evlendiler sen bunlari bilmeden bol keseden atamazsinn bir tek sen misin akıllı konu sahibinin anası babası yok muydu bu kızı çocuklu adama verirken. Genelleme yaparak konuşma burda yok çocuklu adam neden bekar bir kıza yanasmis da bekar erkek mi yokmuş da konu sahibi onla evlenmiş de vay anasını yaa hiç bunu düşünememistir zaten bu kızın anası babası gözü kapalı vermiştir bu adama. Olayı bambaşka bir boyuta taşıyıp gözlerimizi açtın minnettarim sanaasıl senin Allah korkun kalmamış da anlamadan boşca konuşuyorsun. istisnalar kaideyi bozmaz. gidin boşanmış erkeklere bakın gözleri fıldır fıldır hepsi bekar kız peşinde. bırakın boşanmayı evliler bile aynı şekilde. sizin o masum sandığınız kocişleriniz dışarıda liseli kızlara asılacak kadar iğrençleşebiliyorlar.
benim mesajım net.
bekar genç bir kızın çocuklu erkekle işi olmamalı.
neden daha önce o heyecanı yaşamış, içi sönmüş bir erkekle ilk heyecanımı yaşamak isteyeyim ki? benle aynı heyecanı yaşayacak onca erkek var sonuçta.