• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kıskanclığım

şaka gibisin .
O kız onun babası .
Ne demek kıskanmak ya annesıyle ayrıldı senle evlendı dıye o yavrucak babasıyla mutlu olamıcak mı !

Kendıne gel.

bunu aşmalısınız bir an önce, doktora gidin yardım alın, eşiniz sizin size ait sizi seviyor ancak kızını da sevecek onun canı, sizin doğurduğunuz çocuğu sevmemesi size ne hissettirir bunu düşünün.

düşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Emin ol eşin asla seni kızını sevdiginden fazla sevmeyecek. O kızı. Kendi canından kanından. O kiz ilk karisindan degil senden de olsaydi fark etmeyecek yine onu daha cok sevecekti. Emin ol cicugunuz olursa sen de onu kocandan cok seveceksin.

çocuklu adamla evlenmeden önce düşünecektin bunları.
onca bekar erkek dururken yorgun, yükü fazla adamla işin ne?
Bu ne saçma bir yorum yaa ne büyük bir söz etmişsiniz öyle kendinize gelin insan kinadigini yaşamadan ölmez hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz. Demek ki alnına yazılan oymus ki onca bekar erkekten biriyle değil de şimdiki eşiyle evlenmiş bunu kimse yadirgayamaz böyle saçma yorumlarinizla insanların canını sıkmayın. O çok bilmiş aklınızı kendiniz için kullanın!!

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum.. Benim eşimin de ilk evliliğinden 9 yaşında bir oğlu var..
biz de çok zahmet çektik ilk başlarda ama sonra yavaş yavaş oturdu her şey.. Yine de sıkıntı olmuyor diyemem ara ara oluyor.. Bazen çocuk çok huysuzlaşabiliyor, bazen ben çok yorgun olduğum için kaldıramayabiliyorum.. Ama sonuç itibariyle eşinin evladı.. Biraz empati ile kendini frenleyebilirsin.. Senin çocuğun olsaydı ve eşin bu düşüncelerde olsaydı emin ol sende çok üzülürdün.. Eşini gerçekten seviyorsan, evladına da kendini alıştırmalısın.. Evet bir başkasından olanı kabullenmek gerçekten çok zor ama nihayetinde bir çocuk.. Yeri geliyor hiç tanımadığımız sokakta gördüğümüz çocuklara bile merhamet gösterebiliyoruz.. Kaldı ki bu çocuk sevdiğin adamın parçası.. Sevmek zorunda değilsin ama babasıyla arasına girmemelisin.. Onlar bir aradayken, baktın çok geriliyosun, sen de başka bir iş ile oyalayabilirsin kendini.. Odanda biraz kitap oku, ütün varsa ütünü yap ya da yemek yap vs.. ama asla eşini üzme bu konuda.. Zaten sen farkındasın bu duygunun yersiz ve saçma olduğunun sadece kendini biraz törpülemen gerekiyor.. Ha bu arada ne kendini ezdir ne de o çocuğu ez.. Denge her zaman iyidir..

Bu ne saçma bir yorum yaa ne büyük bir söz etmişsiniz öyle kendinize gelin insan kinadigini yaşamadan ölmez hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz. Demek ki alnına yazılan oymus ki onca bekar erkekten biriyle değil de şimdiki eşiyle evlenmiş bunu kimse yadirgayamaz böyle saçma yorumlarinizla insanların canını sıkmayın. O çok bilmiş aklınızı kendiniz için kullanın!!
çocuklu adamla evlenmeden önce düşünecektin bunları.
onca bekar erkek dururken yorgun, yükü fazla adamla işin ne?

Ne yani şimdi çocuklu adamla evlendik diye suçlu biz miyiz..??
O çocukların babası da bizimle evlenmek istedi.. Tek başımıza almadık bu kararı..
Hayat herkes için zor.. Eşler için, çocuklar için, herkes sınırını bilirse sorun yaşanmaz..

sen kendini kandırmaya devam et neden erkeklerin alnına yazılan çocuklu kadın olmuyor da genç kızların ki elin boşanmış herifleri oluyor bir düşün. insan isterse gayet de kendini dizginleyebilir bu konuda.

boşanmış çocuklu erkeklerin genç kızlara yanaşmasında iyi niyet bulamam.
neden kendi gibi boşanmış bir kadınla evlenmiyor?
kimseyi yargılamam ben ama bir şeyi yapıyorsan bu gibi yan etkilerini düşüneceksin. o çocuğun suçu ne şimdi?

Ne yani şimdi çocuklu adamla evlendik diye suçlu biz miyiz..??
O çocukların babası da bizimle evlenmek istedi.. Tek başımıza almadık bu kararı..
Hayat herkes için zor.. Eşler için, çocuklar için, herkes sınırını bilirse sorun yaşanmaz..

adam ister tabii ki genç kız mis gibi, sen dur diyecektin. neden onca boşanmış kadın varken benle evlenmek istiyorsun diyecektin?
boşanmış kadınlarla bekar erkekler evlenmiyor pek.
alın yazısı diye kendinizi kandırın siz.

sen kendini kandırmaya devam et neden erkeklerin alnına yazılan çocuklu kadın olmuyor da genç kızların ki elin boşanmış herifleri oluyor bir düşün. insan isterse gayet de kendini dizginleyebilir bu konuda.

boşanmış çocuklu erkeklerin genç kızlara yanaşmasında iyi niyet bulamam.
neden kendi gibi boşanmış bir kadınla evlenmiyor?
kimseyi yargılamam ben ama bir şeyi yapıyorsan bu gibi yan etkilerini düşüneceksin. o çocuğun suçu ne şimdi?
Yanasmak falan laflara bak yaa. Belli ki Allah korkun yok senle ugrasamam ama sana söyle bir örnek vereyim benim kendi kız kuzenim evlenip boşandı sonradan bekar bir erkekle evlendi üstelik çocuğu da var. Demek ki bekar erkeklerinde alnına yazilabiliyormus sen kendini çok akıllı sanıyorsun. Birbirlerini sevmişlerse yok çocuğu varmış yok evlenmiş boşanmış bu gibi faktörler üstesinden gelinebilir oluyor muhakkak. Umarım bu kinadigini sende yasamazsin böyle büyük büyük konuşmak çok kolay.

Yanasmak falan laflara bak yaa. Belli ki Allah korkun yok senle ugrasamam ama sana söyle bir örnek vereyim benim kendi kız kuzenim evlenip boşandı sonradan bekar bir erkekle evlendi üstelik çocuğu da var. Demek ki bekar erkeklerinde alnına yazilabiliyormus sen kendini çok akıllı sanıyorsun. Birbirlerini sevmişlerse yok çocuğu varmış yok evlenmiş boşanmış bu gibi faktörler üstesinden gelinebilir oluyor muhakkak. Umarım bu kinadigini sende yasamazsin böyle büyük büyük konuşmak çok kolay.

asıl senin Allah korkun kalmamış da anlamadan boşca konuşuyorsun. istisnalar kaideyi bozmaz. gidin boşanmış erkeklere bakın gözleri fıldır fıldır hepsi bekar kız peşinde. bırakın boşanmayı evliler bile aynı şekilde. sizin o masum sandığınız kocişleriniz dışarıda liseli kızlara asılacak kadar iğrençleşebiliyorlar.
benim mesajım net.
bekar genç bir kızın çocuklu erkekle işi olmamalı.
neden daha önce o heyecanı yaşamış, içi sönmüş bir erkekle ilk heyecanımı yaşamak isteyeyim ki? benle aynı heyecanı yaşayacak onca erkek var sonuçta.

yorumlari tek tek okudum da kadini dovmekten beter etmissiniz.zaten konu sahibi hatali oldugunu soyluyor ama herkes sert bi uslupla konusmus.canim bunlari yasaman cok normal her ne kadar bi kizi oldugunu biliyosan da sonucta yasamak farkli seyler.sana tavsiyem babasi yokken kizla vakit gecir yakinlik goster.goreceksin ki aranizdaki sogukluk yerini sevgiye birakmis.yasin daha kucuk ilerde goreceksin ne kadar yanlis dusundugunu.baktin ki zorlaniyosun psikologtan yardim alabilirsin.

Lütfen rica ediyorum, küçük bir çocuğu kıskanacak kadar duygusal gelişmelerini tamamlamayalar evlenip hayatı hem çocuklara hem de kendilerine zindan etmesinler.
Ne yaparsanız yapın o çocuk kadar sevilmeyeceksiniz. Bir gün sizde olmayabilirsiniz ama o çocuk 9 adamın hayatında her daim var olacak. Bunu kabullenin lütfen.

adam ister tabii ki genç kız mis gibi, sen dur diyecektin. neden onca boşanmış kadın varken benle evlenmek istiyorsun diyecektin?
boşanmış kadınlarla bekar erkekler evlenmiyor pek.
alın yazısı diye kendinizi kandırın siz.
ayy k.bakmayin ama ne tuhaf dusunceleriniz var.ne yani biri bosandi diye bu kadin erkek farketmez illaki bosanmis biriyle mi evlenecek.siz farkinda misiniz bilmiyorum ama bosanmis insanlari ikinci sinif insan yapiyosunuz.genc mis gibi biriyle evlenmesin demissiniz niye niye evlenmeyecekmis.evlenip bosandi diye cok afedersiniz ikinci el mi oldu(gercekten bosanmis arkadaslar k.bakmayin)onlarin yeniden sevmeye yada genc biriyle olmaya hakki yok mu.

asıl senin Allah korkun kalmamış da anlamadan boşca konuşuyorsun. istisnalar kaideyi bozmaz. gidin boşanmış erkeklere bakın gözleri fıldır fıldır hepsi bekar kız peşinde. bırakın boşanmayı evliler bile aynı şekilde. sizin o masum sandığınız kocişleriniz dışarıda liseli kızlara asılacak kadar iğrençleşebiliyorlar.
benim mesajım net.
bekar genç bir kızın çocuklu erkekle işi olmamalı.
neden daha önce o heyecanı yaşamış, içi sönmüş bir erkekle ilk heyecanımı yaşamak isteyeyim ki? benle aynı heyecanı yaşayacak onca erkek var sonuçta.
Sana burda ne kadar anlatsamda boş. Öyle terbiyesiz insanlar Allahın dan bulsun amaa burda bütün boşanmış çocuklu adamları da aynı kefeye koyman ne kadar doğru?? O adam sapık miydi da hiç evlenmemis olan konu sahibiyle evlilik yaptı? O adam neden boşandı konu sahibiyle nasıl tanistilar da evlendiler sen bunlari bilmeden bol keseden atamazsinn bir tek sen misin akıllı konu sahibinin anası babası yok muydu bu kızı çocuklu adama verirken. Genelleme yaparak konuşma burda yok çocuklu adam neden bekar bir kıza yanasmis da bekar erkek mi yokmuş da konu sahibi onla evlenmiş de vay anasını yaa hiç bunu düşünememistir zaten bu kızın anası babası gözü kapalı vermiştir bu adama. Olayı bambaşka bir boyuta taşıyıp gözlerimizi açtın minnettarim sana

Back
X