Sevgiliyken çok bakımlıydı evlenince de ilk aylar bu bakımlılık devam etti gerisi yukarda yazdığım gibiMerak ettigim nasil evlendiniz. Evlenince mi degisti bu adam.
Bide beni düşün napıcamo şasırdım bu yuzden eşimden soğuyorumBeş gün de bir diş fırçalamak mı?
Arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun.
Okurken midem bulandı.
Sevgiliyken çok bakımlıydı evlenince de ilk aylar bu bakımlılık devam etti gerisi yukarda yazdığım gibi
Bende çok çaresiz kaldım hiç bişey etki etmiyor belki başka fikirler çıkar diye yazdım burayaişiniz zor. yaşı geçmiş bir insana sonradan bu alışkanlıklar nasıl kazandırılır bilemedim.
Ciddi bir konuşma yapma vakti gelmiş bence arkadaşım.Bide beni düşün napıcamo şasırdım bu yuzden eşimden soğuyorum
Bende çok çaresiz kaldım hiç bişey etki etmiyor belki başka fikirler çıkar diye yazdım buraya
Cnm çok doğru tespit kıskandırmak için küçük ağadaki sarpı kullandım çok bakımlı yakışıklı vs ama orda kaldı diziyi yasakladı iş yerinden biriyle kıskandırmaya çalıştım ama yok kıskanıo ama duzeltmiyo kendini başka nasıl kıskandırabilirimbence kocan gözü dışarda,yani flörtöz yapıda bi adam değil..seni bulmuş,sevmiş... onun için de kendini salmış... düzelmesi için seni cepte bilmemesi,kıskanması,rekabet edebileceği birilerinin olması gerekebilir...:) kıskandır onu,kendine çok güvenmiş adam:)
Çok yoruluyorum işte diyor ama içinden gelmesi lazım o sadece bahanesi yorgunluk üşengeçlik loto iddia oynamya usenmio ama kuafore gitmeye üşeniyo en basitindenBakimi birak 180 derece donmus adam.Tembel mi , depresyonda mi, her zaman boyleydi de sen mi farketmedin. Mutlaka bir nedeni vardir.
Çok konuştum cnm ya ama yok yokCiddi bir konuşma yapma vakti gelmiş bence arkadaşım.
Cnm çoook söyledim kavga ettim ama yok düzelme he parfon buyuk kavgalardan sonra bir hafta duzeliyor sonra yine aynıAyy valla ne denir ki.. okurken bir an oyle bi koca gözümün onunde canlandı. ...Allah korusun.
Valla canim onu bu sekilde istemedigini arzulamadigini kendine dikkat etnezse sonuclarinin kotu olacagini soyle. Ayyy koskoca adam ya nasil pis olabilir anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?