Benim kocam recep ivedik

Senin işinde zor ama boşvet temiz olması guzel benimkinin durumundan cinsel anlamda öyle çok istekli biri değil ki zaten uzak duruncaişine gelir anlıcan zorlamaz bile

Bence de olaya cinselliği karıştır, soğuk dur. Yani 5 günde bir diş fırçalayan adamı öpesin gelir mi
Cnm öyle çok cinselliğe düşkün değil işine gelir çok çok isteyincede fırçalıyor duş alıyor bıktım artık kıllarını kes tırnak kes duş al demekten inan ki ama sebep nasıl olsa kocasıyım cepte artık ne olursam olayım

benimki sağolsun diş fırçalama konusunda sıkıntılı.. sigara da içer deliriyorum, öpmek istemiyorum sonra triplere giriyor sevmiyorsun beni diye... resmen dilinde tütün püresi oluşmuş nasıl öpeyim ben seni be adam.. en sonunda ciddi bir konuşma yaptım daha yeni.. artık dikkat edicekmiş herşeyine.. bakalım...

Cnm birde çocuğum gibi bıktım sürekli dişini fırçala duş al berbere git tırnak kes kılını kes istediğim içinden gelerek yapsın anladın çok yoruldum inan çocuk düşünüyoruz bazen diyorum zaten bir tane var çocuğum gibi oldu artık takmıyor bile beni hakaret bile ettim ama yok

Bir an konuyu annem acti sandim benm babam boyle ufff tam recep ivedik. Banyoya kavga dovus gonderiyoruz. Rencide ederek huylu huyundan vaz gecmiyor
Evet maalesef vazgeçmiyor ama bu babadan oğla geçen bir durum olabilir cunku babası bırak diş fırçalamayı diş fırçası yok Acı ama gerçek

Ah ah o konuşmsları kaç kez yaptım en fazla bir hafta işe yaradı inş sözünü tutar dikkat eder eşiniz :)

evlenmeden önce böyle miydi sonradan mı saldı kendini.. bazen depresyon psikolojik rahatsızlıklar vücut hijyeninden uzaklaştırıyor kişiyi.. çok aşırı eşinizin durumu çünkü.. iş yerinde sosyal hayatında da mı utanmıyor ya da etraftan çekinmiyor.. diş konusunda böyle devam ederse ağzında bolca kist oluşacağını ameliyat olması gerekeceğini söyleseniz.. örnekler verseniz.. ama içinden gerçekten gelmiyorsa değişmez.. çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çok kötü örnek olur.. bunu da söylemelisiniz..

Benimkide ters valla sabah aksam dus alir, deodorantlar, parfumler.. dis macunu hep iyi kalite olucak. Camasir hic eksik olmaz bide bebis geliyor simdi camasir makinem hic susmucak. Bir sekilde konusmalisiniz. Dis sagligi cok onemli kalp damar hastaliklarina kalp krizine neden olabiliyor. esine aa iste su felanca tanidik doktora gitmis dis etlerindeki bakteri yuzunden boyle boyle olmus diye anlatsan, sagligina duskunse belki akli basina gelir. Deodorant al atiyorum sirtindan cikardigi kiyafeti hoppp yikamaya at bi daha giymesine firsat verme.

öncelikle böyle bir konuya benim eşim de şöyle bakımlı böyle cix tarzı yorum yapan arkadaşların tavrını hoş bulmadım..
kadıncağızın yarasına tuz basmak gibi olmuş..

sana gelince canım..
ilişkiden önce değil de tam ilişki esnasında moda girmişken, tak koyacaksın tepkini...
ilişkiye soğuk olan adama bile bu tepki işe yarar..
diğer bi şey de bakımlı erkekleri övmeye devam..
yani canını yakmadan ama ısrarlı bir biçimde kıskandır eşini..

Allah kolaylık versin...

Depresyonda olabilir mi eşiniz ? Bu kadar kendini bırakma ve 180 derece dönüş allıma ilk bunu getirdi.

iliskiyi kesip yaklasmazsan sebep sorarsa soylersin bir iki deyince buda erkek dayanamaz sonunda yavas yavas da olsa baslar temizlige ama yaninda dayanilmaz giyin o halinde sana yaklasdiginda reddet

Canım bence bu adam hep böyleymiş temiz bi insan kendini sonradan salamaz bence seni tavlamak için flört döneminde cicili bicili gelmiş yanına hepsi bu bu adamı bence değiştiremezsin tavrını çok açık koymalısın kokusu yüzünden ona yaklaşamadığı böyle nasıl sosyal ortamlarda dolaştışını anlatmaya çalışmalısın ama değişirmi pek sanmıyorum. sana geçmiş olsun!

Allah yardimcin olsun ...önce güzel güzel anlatır olmadi mi zorla yaptirirdim herhalde ...şart kosardim

Diş fırçalama konusunda ben de muzdaribim eşim sevmez benim zorumla fırçalar.Yanıma yaklaştığında ağzın sigara kokuyo kötü kokuyosun bütün isteğimi kaçırıyosun diyorum kızıyo tamam birşey istemem diyo senden.10 dk sonra bi bakıyorum dişler fırçalanmış mis kokular sürülmüş geliyo yanıma.biraz reddet canım bir iki yanına gelince reddedilme korkusuyla temizlenip gelir inşallah

açık açık konuşman lazım....
rahatsız olduğunu hatta böyle giderse soğuyacağını fln...
valla allah yardım etsin..
çok zordur eminim...

Allah yardım etsin..
başında durucan çocuk gibi..
her sabah zorla banyoya sokup önce duşa aldırıp sonra dişlerini fırçalatacaksın..
artık neyden etkilenirse sen bilirsin, yemin mi verirsin, her gün duşa alıp diş fırçalamazsan ilişki yok mu dersin....
parfüm deodorant al sen ona.. kol altı jellerinden falan bi de..
giydiği kıyafetleri hergün değiştirsin.. sen at kirliye..

ay aklıma bişi geldi bizim komşu teyze, kocasına solmuş bir pantolonu hep giyiyor diye kızıyordu.. bir sabah adam gene evden o pantolonla çıkarken sokak kapısında dizlerine asıldığı gibi pantolonu indiriverdi .. pantolon dizlerinde yırtıldı adamın , şort oldu

adam anlamıyosa zor kullanıcan artık sen de buna benzer tedbirlerle :)

Eşlerini övenler yine burada böylelikle yardımcı mı olmuş oluyoruz arkadaşlar Eşiniz nasıl değişmiş böyle anlam veremedim acaba bir şeyler yolunda gitmiyor depresyona falan mı girdi ciddi ve kesin konuşmaktan başka yol bırakmamış gibi belki denemişsinizdir ama hadi dişlerimizi fırçalayalım ya da beraber duş alalım mı aşkım saçların uzamış öteki kısa hali daha çok hoşuma gidiyor gibi belki işe yarar çocuk eğitiyor gibi yorar insanı ama eski haline kavuşur belki

Eh nikahtan sonra salıveren sadece kadınlar olmuyor işte:) Evlenince kilo alan Türk kadınına laf eden erkeklere selam olsun.

Bıkıp usanmadan uyarmaktan başka çare görünmüyor.Kırılır diye çekinme,buna kırılacaksa kırılsın.Onun kırılması senin pis bir adamla yaşamandan daha iyidir.Yanlışını söyleyince,kırılmak yerine düzeltme yoluna gitmesi gerekir.
Madem çocuk gibi dedin,çocuklara izlenen yollardan gidebilirsin.Mesela ceza ve ödül,doğru davranışı övmek gibi.Güzelce yıkanıp temizlendiği zaman iltifat edip yaklaşabilirsin.Ona özel temizlik malzemeleri alabilirsin.Kullandığı losyon varsa aynı markanın duş jelini alabilirsin.Beyazlatan bir dişmacunu alıp bak sen de dene,çok güzel beyazlatıyor diyebilirsin.Denedin mi,en az 1 haftada sonuç alınıyormuş gibi sıkıştırmalar yapabilirsin.

cnm maalesef çocuk gibi eğiteceksin ya da vazgeçeceksin.
mesela yemekten sonra kalk dişimizi fırçalayalım de birlikte gidin. (ben bunu uyguluyorum yoksa diş konusunda tembeliz)
sana temiz çamaşırlar çıkardım duş alda giy onlarıda yıkayım de.
sevdiğin parfümü al bunu senin için aldım denesene falan de. az da iltifat et tenine yakıştı falan diye. bunlar bir süre idare eder. sonra sar başa. aynı şeyleri yap.
ne denir ki başka. insan duş almadan nasıl rahat yaşıyor bilmiyorum bu sıcakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…