Senin işinde zor ama boşvet temiz olması guzel benimkinin durumundan cinsel anlamda öyle çok istekli biri değil ki zaten uzak duruncaişine gelir anlıcan zorlamaz bileBenimkiyle karıştırıp bölebilsek ikisi de dozunda olurdu. Adam günde 3 kez duş alır, 5 kez don değiştirir. Duş jeli, roll on, deo yetiştiremeyiz. Kremlerimi, temizleme sütlerimi bucak bucak saklarım kullanmasın diye. Utanmasa makyaj da yapar
Valla düzelir mi seninki, nasıl düzelir bilemem. Tehdit etsen azıcık, ya da cinsel açıdan uzak dursan işe yarar mı acaba?
Cnm öyle çok cinselliğe düşkün değil işine gelir çok çok isteyincede fırçalıyor duş alıyor bıktım artık kıllarını kes tırnak kes duş al demekten inan ki ama sebep nasıl olsa kocasıyım cepte artık ne olursam olayımBence de olaya cinselliği karıştır, soğuk dur. Yani 5 günde bir diş fırçalayan adamı öpesin gelir mi
Cnm birde çocuğum gibi bıktım sürekli dişini fırçala duş al berbere git tırnak kes kılını kes istediğim içinden gelerek yapsın anladın çok yoruldum inan çocuk düşünüyoruz bazen diyorum zaten bir tane var çocuğum gibi oldu artık takmıyor bile beni hakaret bile ettim ama yokSizce yiyin soğanı sarımsağı birde öyle öpün beyefendi bakalım hoşuna gidecek mi ? Ya da camaşır suyu kokan ellerinize yüzünü okşayan bakalım böyle hoşlanacsk mi. Ya da farklı bir öneri kirli bir şekilde yanınıza gelip sırnasirsa ter korkuyosun yıkan öyle gel ya da agzin kokuyor fircala yoksa istemiyorum diye rest çekerseniz belki o iş için sevke gelebilir
Evet maalesef vazgeçmiyor ama bu babadan oğla geçen bir durum olabilir cunku babası bırak diş fırçalamayı diş fırçası yok Acı ama gerçekBir an konuyu annem acti sandimbenm babam boyle ufff tam recep ivedik. Banyoya kavga dovus gonderiyoruz. Rencide ederek huylu huyundan vaz gecmiyor
Ah ah o konuşmsları kaç kez yaptım en fazla bir hafta işe yaradı inş sözünü tutar dikkat eder eşiniz :)benimki sağolsun diş fırçalama konusunda sıkıntılı.. sigara da içer deliriyorum, öpmek istemiyorum sonra triplere giriyor sevmiyorsun beni diye... resmen dilinde tütün püresi oluşmuş nasıl öpeyim ben seni be adam.. en sonunda ciddi bir konuşma yaptım daha yeni.. artık dikkat edicekmiş herşeyine.. bakalım...
Kızlar merhaba
Benim eşim çok bakımsız ve pis. Ne yaptıysam çare bulamadım. İyilikle söyledim olmadı kavga ettim olmadı. Hiç düzelme yok mesela örnek veriyim 2 3 ayda bir saçlarını kestiriyor
Beş günde bir diş fırçalar oda benim söylememle
Tırnak kesme huyu yok
Duş alır ama ter kokusu geçmez
Buna benzer bir suru şey
Ne söylediysem dinletemedim beni bu konuda hiç takmıyor en kotusude bu ne yapmalıyım sizce bıktım artık tam bir recep ivediğe döndü beğenmiyorum arzulayamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?