Benim kocam recep ivedik

senden tiksindim kocam olarak görmüyorum birliktelik istemiyorum aynı yatağı geç yanyana oturmak istemiyorum..hakkatten ya senle boşansak çok iyi olacak kocalık vasıfların yok leş gibisin diye ağır bir hakaret sempozyumuna girsen yerin dibine geçip kendine gelmez mi acep..

Size yakınlaşmak istediğinde temizliğe dair vazifelerini yerine getirmeden asla diyin. . Düşününce çok zor işin hakkaten insan zor dayanır sanırım

bence iş sizde bitiyo tutun kolundan azcık işve cilveyle beraber banyo yapıcaz hadi diye götürün banyoya, her sabah dikilin tepesine diş fırçalatın, banyoda güzel kokulu jeller alın ter kokusu gitsin , ugraşcaksınız başka yolu yok zmanla alışkanlık kazanır, öyle hadi git diş fırçala dersenız kulagından girer çıkar lafınız

bence yermek yerine överseniz sorun biraz çözülebilir.
benim eşim tıraş olmaktan hiç hoşlanmazdı.
sakalları hep batıyor öperken falan. ben de sakallı halini istemiyorum.
bu kadar yıl hep "kes yoksa yanıma gelme, öff batıyo, sana yakışmıyo" falan dedim. ama inada bindi herhalde kesmedi.
yeni yöntemim ise tıraş olduğunu gördüğüm anda hemen kolonyayı kapıp bekliyorum başında. sonra da yumuşacık yanaklarından öpüp "sevgilim çok yakışıklısın, ohh mis gibi olmuş" vs. şeklinde gazı veriyorum.

kendim diş fırçalarken onun fırçasına da macun sürüp eline tutuşturuyorum. sonra da öpüyorum, dişlerin bembeyaz oldu vs. diyorum.
tırnaklarını da ilk başlarda ben kesiyodum, kendiminkileri keserken. ama kız tırnağı gibi yapıyomuşum o yüzden artık kendisi kesiyor.
deodorantını ben yanımda taşıyıp sıksın diye veriyorum eline.

eşim pis değil de üşengeç biraz.
sizinki bayağı üşengeç sanırım. kolay gelsin...

ayy kocama şükrettim
öyledir böyledir ama temizdir

çocuk değilki diş fırçasını eline tutuşturasın
söylemek lazım açıkca

Ayy başlık komik olsa da halinize üzüldüm yaa. Pis adam hiç çekilmiyor ne yazık ki

Arkadaşım başlığı görünce ya kilolu ya soğuk esprileri var dedim. Lakin mevzu derinmiş;(;(;(;(;(

A
izguben'e katiliyorim. Azicik isveli olun. Eğer tepki verip assagilarsaniz daha da kötü olur. Birlikte banyo yapin, onu yikamayi teklif edin. Ellerinden tutun çekin ve sana bi sey diyecegim diyip gozlerinizle mest edin onu ve banyoya götürüp dis fircasina macunu sıkıp verin. Ustunu giymeden deodorantini siz sıkın. Surekli yeni kiyafetler verin oldu bitti iste. Adam temizlendi bile
Biraz caba gostereceksiniz ama ilerleyen zamanlarda o da bunu aliskanlik yapacaktir eminim..

Cok kötü anladigim.kadariyla onceden bakimliymis...
Sorsaniza neden boyle oldu diye , konusun surekli kendisiyle belki degisir.
Toplumda yer aldiginda rahatsiz olur millet de.anlat...

insanın temizlik içinden gelecek.yoksa diğer türlü zorlamayla bir gün iki gün yapar yine aynı olur.
birisini tanıyorum bundan daha beter anlatmayayım mideniz bulanmaktan öteye geçebilir.

olumlu her davranışta ödüllendirmenizi öneririm
ayrıca bir şeyler yaşamak istediiinde de gerekli bakımları şart koşmalısınız bence
birlikte yapmak da faydalı bir çözüm olarak görünüyor arkadaşların da söylediği gibi

Öz bakımın iyi olmaması psikolojik bir takım rahatsızlıkların nedeni olabilir. Eşiniz psikolojik bir zorlantı yaşıyor olabilir mi kendi içinde?

bakımsız ve pis olması ayrı bir konu ama her erkeğin içinde bir miktar Recep İvedik vardır. Bazıları aleni kendini gösterir, bazıları baskılar içince falan çıkar, bazıları arada bir ortaya koyar kendini. bu liste kişisel bazda uzar gider. ama her erkek biraz Recep İvediktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…