Benim marifetli (!) eşim...

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.985
13.922
448
Ankara
merhaba
beni hatırlarsınız. eşim 2 yıllığına kazakistana gitti ve 5 yıldır dönmüyor diye konu açmıştım. bu siteden bazı arkadaşlarımız sayesinde eşime biraz daha yaklaştım sanki. yani benden gizlediği pek çok şeyi öğrendim. ama beni en çok yaralayan ise tamamı rusça bir sitede kendine sayfa açmış resim koymuş düşük ahlaklı bayanlarla ağız sohbeti yapmış. bunları gözümle gördüğümde ne oldu biliyor musunuz? çok afedersiniz ama çok uzun bir süre kustum. lavabodan çıkamadım beyin kanaması geçirdiğimi düşündüm. bir çevirme sitesi aracılığıyla ben rusça olan bu sayfayı resmen hatmettim ve yüzleşme anı... inkar etti sonuna kadar. ben değilim o dedi. " ama ismin soy ismin ve resmin var" dedim yok inkarda... oturdum tek tek okudum yazışmalarını ona telefonda. bu kez dedi ki " tamam o benim ama sandığın gibi değil " bir şey sanmadım dedim bu kadarı bile beni yıkmaya yetti çünkü.... bana hep derdi ki burda dağın başında yaşıyorum internet bağlantımız yok. varmış. o rus hatunlarla konuşmak için her saat girmiş nete ve konuşmuş zaten. ama ben ve yavrularım onu bir defa kameradan görme bahtiyarlığına erişemedik maalesef... bu üyeliği kapatacaksın diyorum nasıl kapatılacağını bilmiyormuş(!) en son dedim ki artık " ya 15 dk içinde sen bu üyeliği kapatırsın ya da ben adım ve soyadımla üye olurum. senin dudağını uçuklatacak resimler koyarım her yazana da cevap veririm" 15 dakika dolmadan kapandı üyelik daha doğrusu aldı resimleri. ismi duruyor görüyorum. tamamı rusça ama mantığı facebook gibi yani öyle düşünün. özel mesaj yollansa göremem yani artı başka bir isimle açsa gene bulamam. bende oraya rus ismi ve fake bir resimle üye oldum ve açıktan asıldım ona ama cevap vermedi ya şüphelendi bilmiyorum anlamadım artık. şuanda küsüz. gitme planları falan tamamı suya düştü. onun ailesine sorarsanız büyütecek bir şey yok. bana sorarsanız dünyam yıkıldı. beni o kadar çok aradı ki açmadım açmayacağım çok uzunca bir süre onunla konuşmayı düşünmüyorum. bu olayın etkisindende kurtulamadım. en son ona aramamasını söyledim ve dedim ki bu bir sınavdı sen temiz kalamadın ben kaldım hamdolsun...yaşadığım acının tarifi yok inşallah rabbim yardım elini uzatacaktır amin...

bence artık uğraşma ve boşan, başka yol yok gerçekten

canım galiba sen haklısın ben sadece erteliyorum uzatmaları oynuyorum. fakat o kadar şaşkın ve çaresizim ki. kör müydüm allahım kör müydüm sağır mıydım akılsız cahil miydim. hiç bir dediğini sorgulamadım sormadım şüphe duymadım......yoruldum ben

Son düzenleme:

Canim sen sadece güvenmis sin!

ama o anlamamis pek kiymetini...

valla ben bile burdan üzülüyorum durumuna canım ama neyi bekleyeceksin gel diyorsun gelmiyordu adam değil mi, ee daha ne kadar böyle gidecek bu, o orada bekar hayatı yaşıyor resmen. ailen destek oluyor muydu, bi mesleğin var mıydı? kurcaladıkça başka şeyler çıkacak adamdan, daha da üzülme artık bitirmek için adım atmaya çalış..

Gerçekten saflığınız akıl alır boyutta değil.
Adam çoktan sizden vazgeçmiş siz hala o adresi kapatmazsan onu yaparım, şunu yaparım vs. demişsiniz.
E bugün kapattı onu, yarın ne olacak?
Zaten sizden 5 yıldır ayrı olan adam çoktan yapmıştır yapacağını ve yapıyordur da.
Siz şimdi internet yazışmalarına mı takıldınız?
5 yıllık uykunuzdan uyanmanın vakti geldi de geçiyor...
Çok yazık.

Canim sen sadece güvenmis sin!

ama o anlamamis pek kiymetini...
tüm zamanım yavrularımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmakla geçti... ve onu özleyerek hasretinden ağlayarak heba ettim günlerimi. erteledim mutluluğu gülmeyi giyinmeyi makyaj yapmayı süslenmeyi hayatı erteledim o gelince yaşayacaktım o yok diye kapattım kapıları oysa o.....bir hayat kurmuş bile bensiz şimdi ben kime ne diyeceğim ki......bir ateşe düşmüşüm yanacağım evlatlarım için....

sağol rabbim razı olsun. üzülme hakkımda tayin edilen neyse o olacak hayırlısı inşallah. rabbimden umudum var gülecek bana da hayat inşallah. evet gel diyorum gelmiyor bizi al diyorum almıyor. ailem destek olmaz hatta o kadar sevinirler ki. onları sevindirmemek adına boşanmam belki. mesleğim muhasebeciyim fakat evlendikten sonra hiç çalışmadım. daha ne çıkabilir bilmiyorum rabbim beterinden saklasın inşallah amin

Eşiniz için zaten çoktan bitmiş olan bir evlilik bu hatta evlilik bile denemez sanırım.

O sizden sadece ailesine karşı mahçup düşmemek için ve çocuklarının annesi olduğunuz için boşanmıyor.

5 yıldır orada olması geri dönmek istememesi o tür sitelere üye olması zaten herşeyi en açık haliyle gözler önüne seriyor.
Bence geç bile kalmışsınız onu hayatınızdan tamamiyle çıkartmak için......

Canim deme öyle yaaa Allah cocuklarina ve sana saglik verip yardimciniz olsun...ben diger konunu okumadim ama bu adam yazik günah nedir bilmedi mi,hadi diyelim ki seni kandirdi ama evlatlarinin günahini nasil cekecek????

canım benim
benden vazgeçtiğini söylemedi. eğer söylemiş olsaydı zaten durmazdım. ben herşeye 2 evladım için katlandım ve sanırım katlanacağım. ben de parçalanmış aile çocuğuyum ve ne olduğunu çok iyi biliyorum.
evet 5 yıldır belkide yapmadığı kalmadı. ama ben ne yapabilirim aynı şeyi yapamam değil mi? onu aldatamam herşeyden evvel ben anneyim. tekrar söylüyorum ben ona çok güvendim. hiç sormadım sorgulamadım. sandım ki ben nasıl sadıksam o da öyle...nerden bilebilirdim?

Bosanmak icin neyi bekliyorsun??
İlerde baska biriyle yeni bi hayat kurdugunu ogrendiginde,
Yada en kötüsü
Bir gun kadinin biri elinde bi cocukla karsina cikarsa?

Adamdan gorecegini gormussun, ilgisiz, sevgisiz, sorumsuz, sadakatsiz vs.....

Bosanmak senin icin en dogru karar.

ordan bakınca öyle mi görünüyor? inanın ben bunun idrakını yapamadım. belkide yapmak istemedim. fakat defalarca boşanalım dedim son bir haftadır. asla yanaşmadı ne diyebilirim rabbim hakkımda hayırlısını versin amin

o eşten size hayır gelmez biliyorsunuz dimi? herşey ortadaymış ama siz çoğu kadının yağtığı hatayı yapmışsınız işte. mesleğiniz var. işe başlayın çocuklarınız sizin en iyi arkadaşınız dostunuz hayat bağınız olsun. ve bundan sonra kimseye körü körüne bağlanmayın. bir gün birşeylerin biteceğine, yanılabileceğinize inanın. ve tüm kadınlar artım şu hatayı yapmayın "evlendim çalışmıyorum, ihtiyacım yok, kocam izin vermiyor" insanın ne olacağı belli değil. ekonomik özgürlüğünüzü kaybetmeyin.

Çok üzüldüm canım ya aslında eşinin bir haltlar yediği belliydi ama sen okadar güvenmişsinki ona bence görmek istemedin. Bu saatten sonra eşin düzelirmi bilemem ama artık kendine ve çocuklarına yeni bir hayat kurmaya alışsan iyi olur. o seni ve çocuklarını haketmiyor. Bu 5 yılda sana daha ne yalanlar söyledi Allah bilir. Bırak artık ne hali varsa görsün.

Burada kolay kolay boşanın demem ben kimseye.Çünkü bir evin içinde tam olarak ne oluyor ne bitiyor burada yazılanlara göre karar veremem.Dahası belki düzelebilir bir şeyler vardır fakat sizin durumunuz çok farklı.Bu adam zaten beş yıldır yanınızda yok siz parçalanmış bir yuvada büyütmek istemem çocuklarımı diye düşünüyorsunuz.E çocuklarınız gerçekten bir yuva ortamında mı büyüdü yoksa siz hem analık hem babalık mı yaptınız?Ayrıca o siteyi Türkçe çevirilerle öğrenmişsiniz.Mahkeme de delil olarak kullanabilirdiniz,bu adam size evlilikte yaşatmıyor.Ne güne kadar boşanmayacak?Bence uzatmayın zaten onsuzluğa da alışmış ve bu darbeyi yemişken yazık olur.​

Ben öyle olduğunu düşündüm yazdıklarınızdan bence sizin boşanmaya cesaretiniz olmadığı için kabullenemiyorsunuz bazı şeyleri ama belkide şuan eşiniz başka bir kadına ev bile açmış olabilir orada eğer boşanmak istemiyorsanız ve şimdiye dek olanları unutup kaldığınız yerden devam edebilecekseniz ona ya temelli dönüş yap yada boşanma davası açıcam deyin bakalım cevabı ne olacak döndüğünde buradada pekala iş bulabilir olmazsa ikiniz birlikte işe girer çalışırsınız.

Aynen bende kimseye kolay kolay boşan diyemem çünkü başa gelmeden bilinmez ama bu olayda rahatlıkla boşanmalı diyebildim

Arkadaşım senin önceki konunu da biliyorum ve üzülüyorum sana.
5 yıl kısa bir süre değil. Eşin gerçekten yanında olmanızı isteseydi bunu sen dile getirdiğinde akan sular dururdu.
Yanında olmanız için herşeyi göze alırdı. Ama o ne yaptı, yok okullar pahalı, yok burada siz yaşayamazsınız gibi türlü bahaneler üretti.
Şimdi de sosyal paylaşım sitelerinde kendine arkadaş aradığını öğreniyorsunuz.
Silkelen bir kendine gel. Evliliğinizi bir irdele. Bu arada eşinin bu evlilikte yeri nerde bir gör.
Bu evlilikte sen yapıcı olmaya çalıştıkça eşin o kadar yıkıcı oluyor.Acı ama gördüğüm gerçek bu.

bu adam zaten 5 yıldır ne sana kocalık yapıyo ne de çocuklarına babalık...
niye katlanıcaksın ki zaten ortada normal bi evlilik yok neyi kurtarmaya çalışacaksın
benim de aklıma hemen mahkemede kullanmak geldi o sitedeki görüntüleri filan
gaza getirmek gibi olmasın ama iyi bi avukat bul donuna kadar al herşeyini rus karılarına yedirmek ne demek görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…