- Konu Sahibi VuslataDair
-
bence artık uğraşma ve boşan, başka yol yok gerçekten
canım galiba sen haklısın ben sadece erteliyorum uzatmaları oynuyorum. fakat o kadar şaşkın ve çaresizim ki. kör müydüm allahım kör müydüm sağır mıydım akılsız cahil miydim. hiç bir dediğini sorgulamadım sormadım şüphe duymadım......yoruldum ben
canım galiba sen haklısın ben sadece erteliyorum uzatmaları oynuyorum. fakat o kadar şaşkın ve çaresizim ki. kör müydüm allahım kör müydüm sağır mıydım akılsız cahil miydim. hiç bir dediğini sorgulamadım sormadım şüphe duymadım......yoruldum ben
tüm zamanım yavrularımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmakla geçti... ve onu özleyerek hasretinden ağlayarak heba ettim günlerimi. erteledim mutluluğu gülmeyi giyinmeyi makyaj yapmayı süslenmeyi hayatı erteledim o gelince yaşayacaktım o yok diye kapattım kapıları oysa o.....bir hayat kurmuş bile bensiz şimdi ben kime ne diyeceğim ki......bir ateşe düşmüşüm yanacağım evlatlarım için....Canim sen sadece güvenmis sin!
ama o anlamamis pek kiymetini...
sağol rabbim razı olsun. üzülme hakkımda tayin edilen neyse o olacak hayırlısı inşallah. rabbimden umudum var gülecek bana da hayat inşallah. evet gel diyorum gelmiyor bizi al diyorum almıyor. ailem destek olmaz hatta o kadar sevinirler ki. onları sevindirmemek adına boşanmam belki. mesleğim muhasebeciyim fakat evlendikten sonra hiç çalışmadım. daha ne çıkabilir bilmiyorum rabbim beterinden saklasın inşallah aminvalla ben bile burdan üzülüyorum durumuna canım ama neyi bekleyeceksin gel diyorsun gelmiyordu adam değil mi, ee daha ne kadar böyle gidecek bu, o orada bekar hayatı yaşıyor resmen. ailen destek oluyor muydu, bi mesleğin var mıydı? kurcaladıkça başka şeyler çıkacak adamdan, daha da üzülme artık bitirmek için adım atmaya çalış..
tüm zamanım yavrularımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmakla geçti... ve onu özleyerek hasretinden ağlayarak heba ettim günlerimi. erteledim mutluluğu gülmeyi giyinmeyi makyaj yapmayı süslenmeyi hayatı erteledim o gelince yaşayacaktım o yok diye kapattım kapıları oysa o.....bir hayat kurmuş bile bensiz şimdi ben kime ne diyeceğim ki......bir ateşe düşmüşüm yanacağım evlatlarım için....
Gerçekten saflığınız akıl alır boyutta değil.
Adam çoktan sizden vazgeçmiş siz hala o adresi kapatmazsan onu yaparım, şunu yaparım vs. demişsiniz.
E bugün kapattı onu, yarın ne olacak?
Zaten sizden 5 yıldır ayrı olan adam çoktan yapmıştır yapacağını ve yapıyordur da.
Siz şimdi internet yazışmalarına mı takıldınız?
5 yıllık uykunuzdan uyanmanın vakti geldi de geçiyor...
Çok yazık.
ordan bakınca öyle mi görünüyor? inanın ben bunun idrakını yapamadım. belkide yapmak istemedim. fakat defalarca boşanalım dedim son bir haftadır. asla yanaşmadı ne diyebilirim rabbim hakkımda hayırlısını versin aminEşiniz için zaten çoktan bitmiş olan bir evlilik bu hatta evlilik bile denemez sanırım.
O sizden sadece ailesine karşı mahçup düşmemek için ve çocuklarının annesi olduğunuz için boşanmıyor.
5 yıldır orada olması geri dönmek istememesi o tür sitelere üye olması zaten herşeyi en açık haliyle gözler önüne seriyor.
Bence geç bile kalmışsınız onu hayatınızdan tamamiyle çıkartmak için......
tüm zamanım yavrularımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmakla geçti... ve onu özleyerek hasretinden ağlayarak heba ettim günlerimi. erteledim mutluluğu gülmeyi giyinmeyi makyaj yapmayı süslenmeyi hayatı erteledim o gelince yaşayacaktım o yok diye kapattım kapıları oysa o.....bir hayat kurmuş bile bensiz şimdi ben kime ne diyeceğim ki......bir ateşe düşmüşüm yanacağım evlatlarım için....
ordan bakınca öyle mi görünüyor? inanın ben bunun idrakını yapamadım. belkide yapmak istemedim. fakat defalarca boşanalım dedim son bir haftadır. asla yanaşmadı ne diyebilirim rabbim hakkımda hayırlısını versin amin
Burada kolay kolay boşanın demem ben kimseye.Çünkü bir evin içinde tam olarak ne oluyor ne bitiyor burada yazılanlara göre karar veremem.Dahası belki düzelebilir bir şeyler vardır fakat sizin durumunuz çok farklı.Bu adam zaten beş yıldır yanınızda yok siz parçalanmış bir yuvada büyütmek istemem çocuklarımı diye düşünüyorsunuz.E çocuklarınız gerçekten bir yuva ortamında mı büyüdü yoksa siz hem analık hem babalık mı yaptınız?Ayrıca o siteyi Türkçe çevirilerle öğrenmişsiniz.Mahkeme de delil olarak kullanabilirdiniz,bu adam size evlilikte yaşatmıyor.Ne güne kadar boşanmayacak?Bence uzatmayın zaten onsuzluğa da alışmış ve bu darbeyi yemişken yazık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?