- Konu Sahibi VuslataDair
-
merhabaMerhaba Senammcigim, önceki konunada yorumlar yazmistik, ordada sana demistikki ben ve cogu arkadaslar: pek fazla birsey kurcalama, eskiye bir sünger cek, yeni bir hayat basla esinle diye.
Simdi sen böyle kurcaladikca tabiki herseyleri cikacak ortaya, neden sasiriyorsun, anlayamiyorum.
Senin esin ( öteki konunda 6 sene demistin ) 6 senedir sizinle baglantisi yok, eee tabiki kadinlarla iliskileri olmustur.
Sen interneti kurcalayacagina cocuklarinla bir gitseydin bakalim yanina, iste o zaman kussaydin ve miden almasaydi bazi seyleri o zaman döner bosanirdin. Ama bir git, bir dene, gecmise sünger cek, baska caren yok, dedik. Orada bir gör bakalim hangi ortamlarda esin.
Sen beni ve öteki yorum yazan arkadaslari hic anlamadin canim.
Istersen tekrar bizim yazdiklarimizi oku. Neden böyle sürprizmis gibi davrandin onuda ben anlamadim, evet senin kocan seni orda aldatiyor dedik zaten.
Biraz kendine karsi dürüst ol, sende esin gibi oynama, iki cocuk var ortada, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Hersey acik ortada, esin seni oraya gideli belli aldatiyor, nasil yeni ögrenmissin gibi tepkiler veriyorsun ben seni cözemedim arkadasim.
Ben söyle düsünüyorum, seninde kolayina geldi böyle bir iliski, ooohh ne güzel gelsin paralar bende yiyeyim iceyim, sonradan kafana dank etti ama simdide kocayi kaybediyorsun.
Sucun yarisida sende, herseyi kocana yükleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?