Benim marifetli (!) eşim...

sizi uzmek istemiyorum ama ben avrupada yasiyorum evli olup senelerce ailesinden
uzak yasayan erkeklerin ya bir metresi var yada takildigi kadinlar var..

ozellikle bir kac sene sonra geri donecegim yada ailemi aldiracagim diyenlerin
cogu ne hikmetse bu bir iki sene bes seneyi geciyor ve memleketteki kadin
cocuklarinin annesi sifatindan iileri gitmiyorlar

dile kolay 5 sene!
ya hesabini kapat ya ben hesap acarim diye sart kosacaginiza
"bizi derhal aldiriyorsun yada derhal geliyorsun" deseydiniz daha isabetli olurdu
madem bosanmak istemiyorsunuz

siz cocuklariniza sahip cikarken hayati ertelerken
o size baglantim yok diyecek kadar ozlememis !
en basiti bu olayi ele alalim
ama elin ne oldugu belli olmayan kadinlariyla her gun seve seve muhabbet edecek
seviyedeymis
yani simdi koca sifatini hak ediyormu bu adam?

Arkadaşım çokmu safsın dicem ama değilsin çok belli..Akılsızbir kadın rus sitelerinde kocasını aramaz zaten beceremez..
Çocuklarını bile görmüyor baksana internet aracılığıyla..
Sanırım kocanız şu an zaten ait olduğu yerde...o yüzden ellemeyin keyfi kaçmasın adamın,huzuru bozulmasın aman mazallahh bikaç çıplak et görmek çocuklarını görmekten çok daha mutlu ediyormuş zaten onu baksana...
Senin yerinde olsam telefonlarını açmamaya devam ederim ve hatta hiç bi şekilde bana ulaşmasını sağlamam...
Gider bi kasaptan 250 gr et alıp kargoyla gönderirim...Madem bu kadar 250 gr meraklısı doya doya yesin...Belki aklı başına gelir..!

"bana hep derdi ki burda dağın başında yaşıyorum internet bağlantımız yok. varmış. o rus hatunlarla konuşmak için her saat girmiş nete ve konuşmuş zaten. ama ben ve yavrularım onu bir defa kameradan görme bahtiyarlığına erişemedik maalesef..."

Siteye üye olması ayrı kabahat,sana internetim yok demesi çok daha büyük bir kabahat.
İstese seninle ve kızlarıyla görüşmek için interneti rahatça kullanabilirmiş.
Eeee şimdi msn den görüşmeye başladınız mı mesela ?

Ben senin yerinde olsam,derim ki,bak ben de bir siteye üye oldum : Kadınlar Kulübü !
Açtığım konuları oku istersen...Sorunlarımı ve duygularımı oraya yazdım.Gelen yorumları nasıl bulacaksın bakalım !

Son düzenleme:
bence soğukkanlı olun. hazır eşiniz size maddi olarak bakıyorken iş arayın bir süre çalışın. kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuzda da atın tekmeyi tövbe yarabbim Allah ıslah etsin ama siz de dik durmaya çalışın eminim ileride size sadık kalacak istediğiniz gibi biri de olur hayatınızda. önce kendinizi ve çocuklarınızı düşünün. çocuklarına yüzünü göstermeyip te elin kadınlarıyla.......haketmiyor sizi

cok uzuldum, eski konunuza ara sira bakiyordum bir yazmadiginizi gorunce iyi gelismeler olmustur diye seviniyordum.. ama maalesef..bosanin bosanmayin diyemeyecegim, ama bosandiginiz zaman adamin elle tutulacak bir mal varligi varmidir,yani 2 yavrunuzla basladiginiz yere geri donmeyin.is arayin ayni anda esiniz para gondersin, belli bir miktar biriksin.artik bu evliligin her sey unutulup guzel gidecegine inanmiyorum.Allah yardimciniz olsun

olumsuz yorum yazabilmek çok kötü ama artık duygusallığı bir kenara bıraklamısın..
Eşin seni sevseydi düşünseydi bunları yapmazdı
Aldatmak sadece cinsel birliktelik değildir bence..
Tamam herşeyi kabul etti gittiniz yanına ee sonra ne olucak sana bunları yapan adama nasıl dokunacaksın o sitede gördüklerini okuduktan sonra kustum diyorsun eşinin yanındayken miden kaldırcakmı onunla beraber olmayı..
Herşey değişir diye düşünüyorsan sanmıyorum alışmış işte bir kere bekar hayatı yaşamaya
O ne seni düşünüyor ne çocuklarını böyle evlilik mi olur ALLah aşkına..
Bence kendi ayaklarının üzerinde durmayı dene denemekten öte bunu yapmalısın aciz değilsin sağlık sıhhat olduktan sonra herşey olur

Bu kadar emeğinin karşılıgı bu olmamalıydı yazıkk çok yazıkk.O seni ve yavrularını hak etmiyorrr boşannn .....

canım inan çok üzüldüm böyle erkeklere gıcık oluorum karısını çocuğunu düşünmez gider kendi hayatını yaşar bunları şeylerinden ağaca asıcaksın ki akılları başlarına gelsin sen canını sıkma zaman herşeyin ilacıdır bilmiorum başka vukaatları varmı kocanın biraz düşün pişman olsun kapında sürünsün dicek bişi bulamıorum başka canım ya yuvanıda yık diyemem barışta diemiorum

daha önceki konunu okumuştum ve bu olaya hiç şaşırmadım doğrusu.
çünkü aynısı ablamın eltisinin başına geldi.
oda rusyaya gitmişti bi kaç seneliğine ama 5 oldu 6 oldu 7 oldu ve 8 oldu.
bi gün bi haber geldi kalp krizi geçirmiş ve cenazesi geldi.
aynen oda orda rus kadınlarla haşır neşirdi.
hatta çocuğu var bile dediler.
öldükten snra çıkmadı amaa günahı kendine bilemiyoruz tabi.

bu arada tr de karısı 3 çocukla didinip durdu:S
hala dahada öyle zavallım

Bu şekilde ayrı yerlerde yaşamayı ben hiç onaylamıyorum...
Açlıktan ölsem de sürünsem de eşim yanımda dursun...
Böyle olacağı baştan belli çünkü...
Bence hiç uzatma boşan...

Son düzenleme:
allah saır versin ama görüşmeyin. cocuklarını karısını kamera ile görüp sohbet etmek yerine, ucuz kadınlarla sohbet etmeyi tercih eden adamdan ne baba olur ne koca. yazık ya bu erkeklerin zihniyet nasıl calışıyor ki acaba... yok yokk hiç çalışmadıgı için böyle oluyor yada..

hic sasirmadim, hatta kusura bakma üzmek istemem seni ama sadece internetle kalmadigindan okadar eminimki
sonucta erkekler 1 hafta zor dayaniyor cinsellik olmadan, ki senin esin 5 senedir orda

hani diyordun ya ama tüm parasini bize yolluyor nasil baskasi olabilir, nekadar maas aldigini tam olarak gercekten biliyormusunki

hem dönmüyor hem senide yanina almiyor, burdan süphelenmeliydin zaten

aile olamamissinizki , oda cocuklarini benimseyememisiki, o yüzden internetden görüsmek bile istemiyor, ha kendi cocugu ha komsunun cocugu hic far yok esin icin

hayir niye evlendinizki ozaman herikitarafda bekar hayati yasiyacaksaydi:44:

Canım bence de boşan giden vaktine yazık.. Zaten evli gibi değilsiniz çocuklar da babalarını görmüyorlar. O yüzden boşanmış olmanın farkını az hissedersin.. Allah yardımcın olsun

Merhaba Senammcigim, önceki konunada yorumlar yazmistik, ordada sana demistikki ben ve cogu arkadaslar: pek fazla birsey kurcalama, eskiye bir sünger cek, yeni bir hayat basla esinle diye.
Simdi sen böyle kurcaladikca tabiki herseyleri cikacak ortaya, neden sasiriyorsun, anlayamiyorum.
Senin esin ( öteki konunda 6 sene demistin ) 6 senedir sizinle baglantisi yok, eee tabiki kadinlarla iliskileri olmustur.
Sen interneti kurcalayacagina cocuklarinla bir gitseydin bakalim yanina, iste o zaman kussaydin ve miden almasaydi bazi seyleri o zaman döner bosanirdin. Ama bir git, bir dene, gecmise sünger cek, baska caren yok, dedik. Orada bir gör bakalim hangi ortamlarda esin.
Sen beni ve öteki yorum yazan arkadaslari hic anlamadin canim.
Istersen tekrar bizim yazdiklarimizi oku. Neden böyle sürprizmis gibi davrandin onuda ben anlamadim, evet senin kocan seni orda aldatiyor dedik zaten.
Biraz kendine karsi dürüst ol, sende esin gibi oynama, iki cocuk var ortada, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Hersey acik ortada, esin seni oraya gideli belli aldatiyor, nasil yeni ögrenmissin gibi tepkiler veriyorsun ben seni cözemedim arkadasim.
Ben söyle düsünüyorum, seninde kolayina geldi böyle bir iliski, ooohh ne güzel gelsin paralar bende yiyeyim iceyim, sonradan kafana dank etti ama simdide kocayi kaybediyorsun.
Sucun yarisida sende, herseyi kocana yükleme.

tüm yazılanları okudum. çoğunluk boşanmam gerektiğini söylüyor ki bende öyle düşünüyorum. o kadar yılgın va yorgunum ki birde cesaretsizim sanırım. bir şeylar yapmalı bir yerlerden başlamalıyım biliyorum ama neden kalkmıyor elim kolum anlamıyorum. sabahları o kadar mutsuz uyanıyorum ki. bazen uyusam ve hiç uyanmasam diyorum. herşey yavrularım için. allahım bana güç ver amin

çok uzuldum hatırlarsınız belkı daha oncekı konusunda bu hıkaye bana oylebır gecer zamankıyı hatrılattı demıstım içime doğdu sankı.
işde sonsuz guven duydugun eşinin çevırdığı dolaplar harcadığın zamana yazık oldu canım benım bırak bu adamı bundan sana hayır gelmez o coktan ordakı rahatlığa farklılığa özgurluğe alışmıstır sımdı sende gıtsen o da gelse anlaşamazsınız artık o hayatı bırakıp eskı kocan olmaz bence adapte olamaz senı uzer yıpratır

burada okudukça bu erkeklerin pisliklerini kanıksamam gerekirken ben hala şaşırıyorum, nasıl böyle olabiliyorlar?

mesleğiniz varmış. o da bir şekilde nafaka vermek zorunda 6 yıldır arayıp sormadığı çocuklarına. lütfen artık gururunuzu ayaklar altından alın ve hemen bu pazartesi gerekli adımları atın.

merhaba
öncelikle ben kurcalamadım ayağıma geldi sanki rabbim gör kulum dedi. tam olarak 2006 yılının kasım ayında gitti ortalama söylüyorum bazen 5 bazen 6 yıl demiş olabilirim oraya çocuklarımla gittiğimde bana göstermemesi gereken her neyse gene göstermeyebilir gene saklayabilir değil mi? kaldı ki ben geleyim dediğimde kıyametleri kopartırdı nasıl gidecektim? neden böyle sürprizmiş gibi davrandın yazmışsın sürpriz değil felaketti. bir şeyi anlatamıyorum galiba ben güvendim. çok ama çok güvendim ve sorgulamadım. bana sadıktı bizi seviyordu bizim için ordaydı bunları anlatırdı hep ben inandım ona. eğer dediğiniz gibi benimde kolayıma gelseydi devam ederdim hayatıma. şuan size bunları yazıyor olmazdım değil mi?

öncelikle şunu belirtmeliyim ki hakikaten senin adına ve çocuklarının adına çok üzüldüm bana görede bu evlilik çoktan bitmiş bi evlilikte ihanet varsa o evlilik ihanet edildiği gün bitmiştir benim için diğer arkadaşlarında dediği gibi sadece nette kadınlarla yazışmayla kalmamıştır eşin orda bu senin için çok üzücü bir durum olabilir ama gerçek bu canım ben senin yerinde olsaydım boşanır çocuklarımla yeni güzel bi hayata başlardım zaten 5 senedir eşin yok yanında bundan sonrada onsuz yapabilirsin Allah sana sağlık güç ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…