- Konu Sahibi VuslataDair
-
canım galiba sen haklısın ben sadece erteliyorum uzatmaları oynuyorum. fakat o kadar şaşkın ve çaresizim ki. kör müydüm allahım kör müydüm sağır mıydım akılsız cahil miydim. hiç bir dediğini sorgulamadım sormadım şüphe duymadım......yoruldum ben
hayir bitanem kendini suclama biz kadinlar kör sagir ve cahil degiliz sadece seviyoruz guveniyoruz ama malesef erkekler nankör oluyorlar iste benimde esim beni eski sevgilisiyle aldatti bende hic süphelenmedim sormadim hep kendi isimi kendim hallettim sanki evli degildim ve suan bosandim ve ustumden sanki buyuk bir yük kalkmis gibi pek bisi degismedi yien kendi isimi kendim hallediyorum ne annemden ne babamdan ne abimden kimseden bisi beklemeden allaha cok sukurler olsuncok guzel bir isim var evalmayi dusunuyorum insallah bundan sonrada kimseye okadar guvenmem güvenilcek insan yok cunku allhtan baska kimsemiz yok bu dunyada hakkinda hayilrisi olsun bitanem bence uzatmadan bitir tabiki son karar yine senin iyi dusun ve oyle karar ver canim yanliz degilsin allah var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?