Benim marifetli (!) eşim...

Diğer konunu okurken açıkçası aklımdan başka bir kadınla birlikte yaşadığı fikri vardı ama ne değişir ki bunu yapan adam imkanı olsa onuda yapar.Bence uzatmaları bitir artık.Bunları yaparken vicdanı sızlamayan adamdan bundan sonrası için hayır gelmez.Yavrularınla yeni ve güzel bir yaşam diliyorum sana.

Son düzenleme:
ne bekliyorsunuz hala! anlayamadım ben
bu adam 5 yıldır yok
orda arastırsan daha neler cıkar altından bir adam 5 yıl yanlız
hangi erkek olursa o olsun o b..kları yer

eğer ailesini seven bir adam olsaydı zaten oralaa gitmez yada bu kadar kalmazdı..

Bir evlilikte esler ayrilmaz, ne olursa olsun ayrilmaz.
Gerek egitim amacli, gerek is yüzünden. Hatta askerligi bile evlenmeden önce yapmak lazimki bir evlilikde,
kimseye muhtac kalmamak icin.
Madem daha iyi bir hayat icin yurtdisina gidiliyor, o zaman esiyle gidilir.
Simdi canim kardesim, sana diyoruzki Ailesini birakip yurtdisina gidenler, illaki eslerini istemeyerekde olsa aldatiyor.
Birde kadinlari bizim Türk kadinlari gibi degiller, yani rahatlar yurtdisindaki kadinlar.
Kendin dedinki, esim yakisikli, eeeeee o zaman hic bir sey yapmasina bile gerek yok, zaten kadinlar sinek gibi yapisirlar üstüne. Tek gecelik macera bile olsa, bu yabanci kadinlar icin önemli degildir.
Yani sen bastan esine, ya beraber ya hic, cünkü ben sensiz yasayamam deseydin daha iyi olurdu.
Tamam yanlis oldu, 6 sene ayri kaldiniz, bari simdi yuvani kurtar dedik sana.
Yani oraya git ama eskileri unut, bir sünger cek üstüne, yeni bir sayfa ac kizlarinin hatrina, zorda olsa, bunu cocuklarin icin yap, bir dene, belki yuvani kurtarirsin dedim ve öteki arkadaslarda dedi.
Hatta ben sana, bize söz ver, eski olaylari ve konulari acmayacaksin sirf esine yuvana kizina ve kendine odaklan dedik.
Simdi sen git bilgisayari kurcala, bunun yüzünden kavga cikar vs. vs., esin mecburdur seni yanina almasina, hani dememismiydi okul masraflari falan, eee neden caydi simdi?
Caydirmaya neden neydi?

bak ben bosan demiyorum, yinede kurtar diyorum, iki kizlarin var, onlarin hatrina su basindan beri dgru gitmeyen evliligini kurtar diyorum.
Ama zengülleri eline al artik. Pasif kalma öyle.
Güvenmek bir yere kadar, bu zamanda babana güvenmiyorsun, sen güvensende, esinle beraber yasamak istemedinmi?
Bir kadin aslan gibi vuvasini kurtaracak, cabalayacak, pesinden kosacak, ama bunu yapamiyorsan bari bundan sonra yap bence.
Yeni bir sayfa ac, git esinin yanina, cocuklarinin hatri icin.

bu siteyi nasıl buldun, eşini orda nasıl buldun canım:26:

hayret ya, insanın interneti olurda hiç bi çocuklarımı göreyim demez mi

canım lütfen kocanın sana vermediği değeri ve saygıyı sen kendine ver artık boşa giden bir hayat var ortada gör artık anladım boşanmak istemiyorsun
ama bari bu durumu lehine çevir üyeliğini sil diyeceğine tavrını gelmesi için koyabilirsin konuştuğunda sesin son derece kararlı ve net olsun ezdirme artık kendini

anladım ki sen hala seviyorsun kocanı..ortada 2 çocuk..yuvanı da yıkmak istemiyorsun.o halde senin yapacağın şey ;kesin bir dille eşine " ya buraya gelirsin ya bizi yanına aldırırsın acilen" yoksa bu evlilik biter boşanırız "dersin.....ki bunu da yapmalısın..blöf falan da yapma gayet ciddi ol anlasın..eğer yuvasını kurtarmak istiyorsa eli ayağı tutuşur bişiler yapmaya çalışır...yok hala "orası pahalı yok masraflar ben burda çalışıp yollarım" havalarındaysa...o adam aynı tas aynı hamam gider demektir!....eğer boşanmaya niyetin varsa söke söke al derim herşeyini..ama nedense içimden bir ses uğraş vermeden boşanma diyor...dene bakalım bu yolu adam gelmeye hala yanaşmıyorsa yap yapacağını...

Bu zamana kadar yanında olmamış ki hiç sen o olmadan da çocuklarını yetiştirmişsin böyle bir adamla ne için devam edicen yanında bile değil.

niye bu kadar şaşırdın ki

bunlar sanal alemde ki icraatları gerçek hayatı düşündün mü hiç.

diğer konunuzda da yazmıştım, eşler ayrı kalmak zorudna kalabilir. zorunluluk,insanın istese de değiştiremeyeceği durumlar olabilir bu ancak. eşinden ayrı kalan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. eşim askeri personel, dağlarda yaşıyor. birlikte yaşayamayacağız 2 yıl. 3-4 ayda bir izin alabilirse gelecek. benim gittiğimde onu görebilmem mümkün dahi değil, dağda pusudaki adamı nerde bulabilirim. kaçırılma olayları da hepimizin malumu. eşimin istifa etmesi ise mümkün değil, kanunen yasak.
biz bu zorunluluğa rağmen çok ama çok zor dayanıyoruz.
ama yine de her gün telefonla mutlaka görüşüyoruz, kamerayla mutlaka görüşmeye çalışıyoruz telefon sayesinde. mümkün olduğu kadar tabi.
sizinki zorunluluk dahi değil, eşiniz sizi yanınıza aldırabilirdi. o da istifa edebilirdi. para için çekilecek dert değil 5 yıllık ayrılık.
kaldı ki bi kere bile kamerayla görüşmemişsiniz. benim dağ başındaki eşim bile görüşebiliyor, terörle mücadelede ile görevli olmasına rağmen 5 dk bile olsa ben iyiym burdayım diyebiliyor.
bunları yakalamanı inanın ki en hafifi bence. eşinizin bulunduğu bölgede zaten çok rahat ulaşabileceği rus olsun başka milletten olsun vardır. yapacağını çok tan yapmıştır.
tek yaptığı sizi kandırmak. inanın okudukça üzülüyorum halinize yalnızlığı bildiğim için.
doğru kararı vereceğinizden eminim. allah yardımcınız olsun.

Zaten sizi fiziksel olarak yalniz birakmis gerci gittiiginde manevi destek de olmamis. Yokluguna alismissiniz kendinize sure verin duygusal acidan da alaisirsiniz yokluguna bu yaptiklarindan sonra zaman gecince siz o adamla evli kalmaktan rahatsiz olcaksiniz ve bosanma kararini daha rahat vereceksiniz. Bakalim bunlardan sonra esiniz donecek mi donerse kurtarmak istiyor evliligini diye dusunebiliriz.

koskoca 5 seneye yazık olmuş..
bu saatten sonra sen zaten ona güven duyamazsınki boşanmasan bile bu evlilik bitmiştir bu noktada..güven olmadıktan sonra...
çocukların zaten 5 senedir babasız..hadi onlar ayrı kalmasın diye düşünürsen..
zaten adam çocuklarını hiç düşünmemiş ki yüzlerini görme zahmetinde bile bulunmamış kameradan..
atın rehavetinizi üzerinden ve ayrılın..nafakanızı da alın...hayatınıza bakın artık...

bu adamdan hayır gelmez canım 5 yıldır seni oyalamış artık daha fazla oyalamasına izin verme
allah yardımcın olsun

internette bu işlere kalkışan insan emin ol ki seni mutlaka ama mutlaka fiziksel olarak da aldatmıştır.çok üzgünüm ama öyle.yazdıklarından kendine güveni olan güçlü bir kadın olduğun anlaşılıyor.kendin çocukların ve de onurun için en doğru kararı ver.ağlayıp zırlayıp çözemezsin hiçbirşey.soğukkanlı ve güçlü ol

bugune onsuz buyutmuşşun çocukları.. en cok eşine ihtiyaç duydgun zamanı onsuz atlatmişşin.. çok guçlusun.. ikiside buyumuş artık.. hem çalışabilirsin... hemde okutabilirsin çocuklarını..

diğer konunu da okumuştum ama yorum yazmamıştım yazacak bişey yoktu durum ortada hala ne bekliyorsun hala daha boşanmam diyorsun senin kimseye ihtiyacın yok ki o adamın ülkeye giriş çıkışlarını gören hakim bile sana hayatını kuracak tazminatı verir adam üyeliği bile kapatmamış sen daha düşün dur yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…