5. Haftamdan itibaren düşük tehlikem var ara kanamalarım devam ediyor son kontrolümde hala rahim için kanama alanım vardı doktorum 12. Haftaya kadar dikkat etmem gerektiğini söyledi zaten normalde çalıştığım biraz uyumak yerimden kalkmadan dinlenmek için orada kalmayı tercih ettik böyle olacağını bilemezdimBende size kızacaktım ama hamile olduğunuzu okuyunca üzüldüm
Bende hamileyim, en büyük korkum covid şu aralar
Sizden sonra kapmıştır o kişi
6 gün önce covis olsaydı sizde belirtiler çoktaaaan çıkardı
Bence içinizi ferah tutun
Burada kv de hatalı, ne diye eve alıyorsun, şart mı yani
Benimde 6. Ve 14.haftalarda ara kanamalarım oldu. O konuda da kendinizi strese sokmamaya çalışın. Bebeğiniz sağlıkla gelsin.
Hayır daha bugün öğrendi o da pozitif olduğunu eşimle henüz görüşemedik test yaptırmak isterim ama hastaneye gitmeye zaten korkuyorum yoksa da kaparım düşüncesi var şimdi de annem de endişeme tuz biber ekti
Kaç gün sonra pozitif çıkıyor acaba? boşuna gitmeyeyim bari şimdidenŞimdi gitseniz de test zaten pozitif çıkmaz. Aradan zaman geçmesi gerekiyor. Beslenmenize çok dikkat edin. Hamile olduğunuz için bir şey de tavsiye edemiyoruz. Bol bol ayran için. Limon zararlı değilse için.
O evde o kişiyle en çok kim yakınsa hicbiriyle görüşmeyin. Kapan olmuştur.
Anneniz korkmustur.
Kaç gün sonra pozitif çıkıyor acaba? boşuna gitmeyeyim bari şimdiden
Kızım kreşi nedeniyle temaslı oldu..bulaştan 3 ila 5 gün sonra belirtiler çıkar ..hemen test yaptırsanız bile pozitif çıkmaz dedi.Kızımın kreş öğretmeni ve başka bir öğretmen daha pozitif olmalarına rağmen kreşteki çocukların hiçbirine bulaşmadı tabi öğretmenler hep maske takıyordu bunun da etkisi vardırKaç gün sonra pozitif çıkıyor acaba? boşuna gitmeyeyim bari şimdiden
Umarım bize de bulaşmamıştır düşününce gayet temkinliydim öyle beraber felan oturmadıkKızım kreşi nedeniyle temaslı oldu..bulaştan 3 ila 5 gün sonra belirtiler çıkar ..hemen test yaptırsanız bile pozitif çıkmaz dedi.Kızımın kreş öğretmeni ve başka bir öğretmen daha pozitif olmalarına rağmen kreşteki çocukların hiçbirine bulaşmadı tabi öğretmenler hep maske takıyordu bunun da etkisi vardır
Bunu şimdi okudum. Eh o zaman sizlik değilmiş. Böylelerini kapıdan kovmak lazım aslındaEvet maalesef bende çok dikkat ederim aslında ilaç kullanılmadığını bildiğim için tedbirli davranırım ama onlar davetsiz gelip hükmüm olmayan bir noktada misafir olmaları tüm tedbirimi boşa çıkardı resmen...
Zaten ağla ağla bir hal oldum bir an öyle bir telefonla karşılaşınca neye uğradığımı şaşırdım halbuki akşam konuştuğumda çok normal karşılamış ve dikkat et demişti sağdan soldan birileri bişey söyledi de arayıp bi paylayayım mı dedi anlamadım...
Olsun bulaş sadece sizinle doğrudan temasla olmaz ..kayınvalidenize oradan size de bulaşabilir..ama bu olay için bence de karşı taraf sizin yanınızdan ayrıldıktan sonra virüsü kapmış.Genelde 5.gün siz de belirtileri yaşıyor olurdunuzUmarım bize de bulaşmamıştır düşününce gayet temkinliydim öyle beraber felan oturmadık
İnşallah öyle olmuştur...Olsun bulaş sadece sizinle doğrudan temasla olmaz ..kayınvalidenize oradan size de bulaşabilir..ama bu olay için bence de karşı taraf sizin yanınızdan ayrıldıktan sonra virüsü kapmış.Genelde 5.gün siz de belirtileri yaşıyor olurdunuz
Durumum el verse zaten evimden başka biryerde kalmam ama düşükle karşı karşıya olunca mümkün olduğunda az hareket etmeye çalışıyorum bilemedim böyle olacağınıBunu şimdi okudum. Eh o zaman sizlik değilmiş. Böylelerini kapıdan kovmak lazım aslında
Kendiniz gidip kalmışsanız doğru değil. Ev içi bakımından mı yaptınız? Yani bırakın işleri yapmayın, eşiniz yapsın. Gidip covidli insanlarla kalmak doğru değilDurumum el verse zaten evimden başka biryerde kalmam ama düşükle karşı karşıya olunca mümkün olduğunda az hareket etmeye çalışıyorum bilemedim böyle olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?