merhabalar ... düşündüm karar verdim benimde günlüğüm olmalı ...
88,3 kiloyum ... bayram dolayısıyla kilo aldım sanırım ..
şubat ayında başladım diyete 98,5 tum ..
iradem çabuk gidiyor ve irademi canlı tutmalıyım yemeyince hakkaten gidiyor .. yeterki pis boğazımızı tutmalıyız ...
spor sağlık sorunlarım nedeni ile yapamıyorum ..
aynı zamanda 13.takımdayım zayıflama takımında ..
destek olalım birbirimize .. hepbirlikte zayıflayalım ..
neler yediğime gelince şekeri çıkarttım hayatımdan tatlandırıcı kullanıyorum ..
yeşil çaya başladım .. su içmeyi sevmiyorum ama zoraki içiyorum ..
kepek ekmeği yiyiyorum ..
Aramıza hosgeldin. Bu takımları hıc anlamıyorum ben anlatırmısınız allah aşkına. Noluyo orda :) konular okadar uzunkii.
hoşbuldum ... takım olayı gayet güzel .. orda sizin gibi zayıflamak istiyen kişiler var. 10 kişiden fln oluşuyor .. bazı takımlarda sabaha kadar sohbet olabiliyor ... diyete dair herşey konuşuluyor... günlük yediklerimizi sporlarımızı paylaşııyoruz .. eğer yediğimiz fazla gelmişse takımdakiler bunu söyleyebiliyor ..
takım olayı gayet güzel bence ... hem sırf diyette değil konu herşey yani .. bir süre sonra zaten ailen gibi görüyorsun ya ..
öncelikle hoşgeldin
inşallah bu kiloları hep beraber vermeyi başaracagız
takım konusunda yazdıklarını biz burada da yaşıyoruz aslında bribirimizi topiğine giriyor nerdesin kız ne yedin falan tarzı yazılar yazıyoruz hesap veriyoruz cok yediysek kızıyoruz birbirimize yorumlar yapıyoruz demek ki biz de günlükler takımıymışız
biz de aslında dertleşiyoruz ben burada iyi arkadaşlar edindiğimi düşünüyorum hepsi çok iyi niyetli ve ben onları çok seviyorum
umarım sana da takımı aratmayız burda:)))
birbirimize yorumlar yapar yeri gelir aferinler havada uçuşur, yeri gelir yeme onu sakın gibi azarlarla karşılaşırız ama bildiğim bişey var ki o da burada paylaşmak güzel çok şey öğretiyor insana
herkesten bişeyler öğrenmeye çalışıyorum burada
sen de tecrübeli olduğuna göre senden de öğrenecek çok şey var
hayırlı olsun inşallah ben de senin yorumlarını bekliyor olacagım
sevgilerimle
teşekkürlerrrBaşarılar dilerim............
günlüğüüüüm günaydınnn bugun çok zor bir gün beni bekliyor ...
misafirliğe gidiyoruzzzz
kahwaltıyı geç ettim karnımda acıkmadı ne etcem ben günlük
selam hoşgeldin gerçekten çok zor bir gün olucak senin için abartmadan bitirisin inşallah
günlük tek başına cevap veremez ona biraz yardımcı olalım değil mi?
misafirlikte herşeyden yemezsin mesela 4 çeşit varsa bi tatlı bi tuzlu mümkün olduğunca sağlıklıya en yakın olanını seçmeye çalış (mesela poğaça ve börek varsa börek daha az hamurludur ben olsam onu seçerdim tabii senin zevkine de kalmış)
suyu çok iç ki karnın tok hisset
eğer öğleden sonra gidiyorsan gitmeden meyve-yoğurt falan atıştır
inşallah ya benimde tek amacım bu geceden beri bunu düşünüyorum
aslında onlardan yemeyi düşünmüyorum evden ara öğünlerimi götürücem ligth çubuklar bisküviler fln ..
çayın yanına yerim onlardan yemem ..
eğer 12 30 a kadar karnım acıkırsa öğlen yemeyi yicem öyle çıkıcam evden ..
ara öğünüde 2 30 3 gibi yaparım ..
esas sorun sabah kahwaltıda gözleme yedim yarım gözleme :26: biraz fazla olmuş olabilir sabah için ama canım istedi yumurtadanda bıktım
şimdi acıkmıyor karnım ya ..
acıkmamı bekliyorum oluyor ..
misafirliğe gittiğimiz bayan genellikle mantı makarna fln yapıo sora çayın yanına tuzlu muzlu bişiler çıkarıyor ..
orda kesinlikle yememem lazım
hmm hep hamur işi yani...
tamam sen diyet krakerlerinle doyarsın zaten
gözleme de cok değil çeyrek yufka=1 dl ekmek yani sen 2 dl ekmek yemişsin artı iç malzeme onu da peynir öğünü olarak sayarsak harika
merhabalar ... düşündüm karar verdim benimde günlüğüm olmalı ...
88,3 kiloyum ... bayram dolayısıyla kilo aldım sanırım ..
şubat ayında başladım diyete 98,5 tum ..
iradem çabuk gidiyor ve irademi canlı tutmalıyım yemeyince hakkaten gidiyor .. yeterki pis boğazımızı tutmalıyız ...
spor sağlık sorunlarım nedeni ile yapamıyorum ..
aynı zamanda 13.takımdayım zayıflama takımında ..
destek olalım birbirimize .. hepbirlikte zayıflayalım ..
neler yediğime gelince şekeri çıkarttım hayatımdan tatlandırıcı kullanıyorum ..
yeşil çaya başladım .. su içmeyi sevmiyorum ama zoraki içiyorum ..
kepek ekmeği yiyiyorum ..
günlügün hayirli olsun tatlim. boy ve yas kac peki ögrenebilirmiyiz? :) spor yapamiyorsan yürüyüs yap canim o da cok faydali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?