Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuna kadar sokma de adama. Yavas ol de höst de.
Ya saçmalamasan ya boşanacakmış başka derdiniz mi yok ya ..ya aslında tuhaf bir konu kısaca söyle yazayım 10 yıllık evliyim. eşim evlenirken uzun boylu kilolu biriydi. son 4 ay öncesine kadarda kilosu hep 100-105 arasıydı. buraya kadar bir sorun yok . ben ise hep aynı küçük minyon tipli bir bayandım halada aynıyım. bir kaç ay öncesine kadar ilişkimizde pek bir sorun olmadı .ta ki 4 ay önce eşim birden zayıflama kararı alana kadar. ben pek umursamadım hatta çok sevindim. eşim hergün 20 km yürüdü ekmek ve şekerli şeyler hiç yemedi ve ciddi ciddi adam 4 ayda 20 kilo zayıfladı. ama o zayıflarken malum organı tam tersine büyüdü. ve ilişkilerimizde çok canımı yakmaya başladı bir kaç kez bu konuyu konuştuk bana yapabileceği birşeyi olmadıgı dişimi sıkmam gerektiğini söyledi. . ona çok canım yanıyor desem de umursamadı. konuyu nette araştırdım . kilolu beylerin malum organları bir kaç cm küçük olurmuş zayıfladıklarında normal ölçüyü bulurmuş ama bizimkinin bir kaç cm değil 5-6 cm kesin büyümüştür gibime geliyor. 20 gün kadar önce bu nedenden dolayı ilişkiyi yarıda kestim ve şiddetli bir kavgamız oldu aramız fena açık birbirimizle zoraki konuşuyoruz . ne yapacağımı bilemiyorum. aramızdaki sorunda biraz garip bir sorun kimseyede kolay söylenmiyor ki daha kimseye söyleyemedim. sanırım bu iş boşanmaya doğru gidiyor. ne yapsam bilemiyorum pasta kek börek yapıyorum kilo alsın diye yemiyor dışardan ıspanak pırasa vs sebze yemegi söylüyor. hergün yine yürüyor. offf
Allah nedmeyeMerak ederdim sumocuların falan şeyi nasıldır diye, merakım giderildi![]()