evliliğim krizde nedeni komik ama durum ciddi

Ya neden zayıflıyor ki bi de malum organ gelişimi tamamlandığında Nasıl büyüyorki ?
Kilolu kisilerde yag tabakasindan dolayi cinsel organ biraz gocuktur. Zayiflayinca yag tabakasi kalktigi icin o kisim belirgin hale gelir..
Yani konu sahibi esinin penisinin 6cm fark attigi yok..
Ama canin yandigi halde sık disini demesi cok bencilce..

Google'a "penis nasıl büyütülür" diye soran ergenler artık bu sayfaya yönlendirilecek... =(

Eşinizden de sadece kendisini düşünen bir sığır olmamasını rica edin lütfen.

ilk önce 20 km kısmına takıldım sonra heralde kıskançlık krizi dedim en sonda ne zaman üye olmuş diye baktım ne yalan söyleyeyim ... daha önce kk da zayıflayan erkeklerde sex isteğinin artığını okumuştum yani büyüklükle değil de şehvetin getirdiği hırsla canını yakıyor olabilir ki zaten arada jinekoloji ile ilgili haberleri okuyan kişiler bilir ki ilk kez cinsel ilişki yaşamadığınız ve cinsel anlamda birleşmeye hazır olmadığınız sürece canınız büyüklükle vs ile yanmaz karşınızdakinin tutumu ile yanar ...

:KK70::KK70:Çok güldüm Allah affetsin sen de kusura bakma Hakkı'nı helal et :KK70::KK70:

Avukat Recep bey keşfe çıktığında yarısını kullansın o Zaman. 6 cm'lik kısmı dışarda kalsın. Orta yol bulunur illa :dondurma:

Sonra da ekşiciler buraya dalga geçince veryansın ediliyor. Ekşiciler az bile yapıyor.

Ters bişeyler var burada...
Ters orantı...

Acaba diyorum...

O büyürken...
Sizde küçüldünüz mü?
Minyon bir bayandınız zira...

Back
X