evliliğim krizde nedeni komik ama durum ciddi

Önümüz kış,eşine bol bol ıhlamur içir.İstek mistek kalmaz.

20 km ne demek acaba haberiniz var mı? Bence sizde abartma sorunu var. Yok günde 20 km yuruyor yok 6 cm boy attı. Abartmayın troll mudur nedir. 30cme ulastiysa demekki.. tobe ya

Esinin orasi buyuse de senin icin sorun olmamali. Neden dersen ben vajinismustum. Boy boy dilatorle egzersiz yaptim, en buyuk boy dilatorde bile sorun yasamadim, vücudumuz buna uygun yani.

Ya saçmalama ne güzel işte daha önce küçük alıştığın için canın yanıyordur. Kayganlaştırıcı falan sür ön sevişmeyi uzun tut

5 6 cm fazla da 2 3 dk kadar fark eder.

Ama adamın tutumunu begenmedim.
Canın yanarken nasıl umursamaz.

Ne bencil herifler var ya :110:

Neden esinizle alakalı konularınız hep cinsellik iceriyor? Evlilik yıldönümünüzü unutmussunuz ama anlatis sekliniz bile erotik. Simdi de bu.. tuhaf geldiniz.

20 km, 6 cm...

Erkekler üye olup mesaj yağmuruna tutmasa bari konu sahibini. Ben bile merak ettim eşinizin bu büyümeyi nasıl sağladığını :D

Saat olmuş onbir konu cinsellik gelde fake deme neyse konunun sonu belli

Kilolu erkeklerin göbek ve kasikta yağ biriktiği için malum organ biraz içerde kaliyormuş. Kilo verildiğinde evet ortaya çikiyormuş. Bu doğru bir bilgi. Tvde dr.dan dinlemiştim. Tavsiye olarakta size, ilişki sirasinda araya havlu gibi birşey koymayi deneyebilirsiniz..:olamaz:

Back
X