• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Doktora ilk gün gittiğimde bana günlük beslenmeolduğundan bedi. O zaman da senelik izindeydim 1 haftasını evde geçiriyordum. Bende başladım. Sabah 8 de kalkiyorum şunu yiyorum bunu yiyorum sayıyorum bi baktım doktor yazmaktan vazgeçmiş beni hayretle dinliyor.o an bi utandim sormayın. nerdeyse günde 4000 kalori aliyormusum. Ki bu daha bunalimda olmadığım bir gündü . Ilk günler çok zorlandım çok kaçamak yaptım ilk defa bu hafta kaçamaksiz geçirdim. Alıştım yavaş yavaş. Ama senin yediklerini resimle görünce farkı daha ne t gördüm hala çok yiyorum :KK43: arkadaşlarla yemeğe gittiğimizde sadece benim tabagimdaki tüm yemek biterdi arkadaslarim bitiremezdi ben de bir süre sonra utanmaya basladim. Yemeğimi azaltmak yerine evde yiyip onlarla bulustum birdaha yedim ya da görüşmeyi azalttim. Durumum içler acisiydi.
Sen yeter ki iste azaltmak senin elinde ben normalde çok aşırı yemem ama çikolata,tatlı düşkünü olduğumdan bu hale geldim başarıcak ostersek başarırız

Bi daha bu kiloya çıkmayacagim bu nedenle bol gelmeye başlayan tüm kiyafetlerimi veriyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo verdim.vazgecmeyecegim :KK12:

Kızlar yazdıklarınızı okudum da resmen kendimi gördüm ya özellikle cakil80 cakil80 dediğin gibi arkadaşlarla çıktığımızda sadece benim tabağım biterdi bunları sadece yaşayan bilir.
Feraceli Feraceli tatlım azminden dolayı tebrik ediyorum seni de.

cakidüştüm şuan ost: 41994723 .!.:
Bi daha bu kiloya çıkmayacagim bu nedenle bol gelmeye başlayan tüm kiyafetlerimi veriyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo verdim.vazgecmeyecegim :KK12:
Kaç kilodan düştün şuan kaç kilosun

A.webp

Teşekkür ederim yonca yapmaya çalıştım. Her öğün başka tabaka yiyorum kendi kendime eğlence yapiyorum resimli paylaşmak daha güzelmiş daha çok farkındalık yaratiyor

[QUOeklenkil80, post: 41996233, member: 136883"]Içinde ne eksikti neyle tamamlayabilirsin ya da fazla mi vardı. .. nerde uyamadin[/QUOTE]
Yok ekleme yaptım zaten eksikleri kapattı yani:)

Back
X