Benim şirin düğün mekanım..:)

biyologizem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
247
20
118
Kızlar 5 ay sonra düğünüm bu mekanda olacak kır düğünü..:)) ve masalar için de mor renk seçtim sizce nasıl olmuş fikirlerinizi alabilirmiyim?? :)))

Eklentiler

• $2013-03-01-016.webp
    $2013-03-01-016.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
manzara,uyum,renkler herşey rüya gibi olacak,eminim.. çok güzel bi yer olarak görünüyo..
mutluluklar :nazar:

manzara,uyum,renkler herşey rüya gibi olacak,eminim.. çok güzel bi yer olarak görünüyo..
mutluluklar :nazar:

Çok güzel renk seçmişşin canım harika çok beğendim.Mutluluklar..

Kızlarr harikasınız:))) çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni ben fuşya pembeyle mor arasında kalmıştım ama daha asil duracağını düşündüğüm için mor seçtimmm :)) güzel düşüncelerinizle sevindirdiniz beni sağolun :54:

Kızlarr harikasınız:))) çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni ben fuşya pembeyle mor arasında kalmıştım ama daha asil duracağını düşündüğüm için mor seçtimmm :)) güzel düşüncelerinizle sevindirdiniz beni sağolun :54:

gözümde canlandırıyorum iki renkte güzel olur bence.. ama dediğin gibi, mor bi adım önde :34:

eskiden four seasons otelin düğün org. bölümünde çalışmış biri olarak naçizane önerim :
belkuşağını ayakkabılarını elbuketini yada saçına çiçek aksesuarı koyduracaksan (kır gelinleri taç kullanmıyorda pek) en az birini mor ve tonlarından tercih edersen çok sevimli bir uyum yakalarsın tatlım hayırlı olsun...

Back
X