- Konu Sahibi papatyaperi
-
Kısır daha kolay ve bence daha lezzetti..canım çekti yahuuu
Ben çikolatalı hindistan cevizli toplardan yapıp üzerine nazar boncuklu kürdanlardan da geçiriyorum.Sunum olarak çok tatlı oluyor.Tabi benimki bekar işi arkadaş ağırlama oluyor ama olsuun misafir misafirdir
Toparlayalım
1:Kısır
2: Hazır yufka alıp börek yapabilirsin
3:Mozaik pasta yazmışsın
4:Kek olabilir çikolatalı
5:Tavuk göğsü yapıp üzerine jöle döküp meyvelerle süsleyebilirsin
başka?
ben her misafir geleceğinde önceden yapılacaklar listesi yaparım da.Bu arada tarif istersen tarifler de var bende
Mozaik pastayı tuppervaredemi saklıyorsun buzlukta yada o tarz bır kabın varmı
Kısırın yanına domates,salatalık,yeşil biberli söğüş tarzı salata da süper olur..Bize de ayırıp yollar mısın sitedeen canım çekti kısırrr
Oldumu bilmiyorum ama ben bu kaplarda mozaik pasta kremşantili meyveli soğuk tatlı yapıp dolabımda sürekli bulunduruyorum istersen 3 ay dursun bişeycik olmuyor 2 kabın varsa 2 ayrı tatlın herdaim hazır oluyorTupper larım var ama ben mozaik pastayı streç film e sarıp kek kalıbının içinde saklıyorum, bilmiyorum belki tupper da saklasam daha iyi olur.Bu şekilde ne kadar uzun süre saklayabilirim bilmiyorum.
Ah canım ya canın cekmiş belliki gece gece avcunu yala göğüslerıne sur bari (öyle derler hep buyukler ) cok guzel bır tarıf bende anlattıgın gıbı yapıyorum sadece domates koymam sulanıyor ve hosuma gıtmıyor burda soğanını kavuran bıle var kısırın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?