Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karsinizdakilari dinlemeyi, az konusmayi deneye bilirsinizÖzellikle son zamanlar da yakın çevremde duyduğum bir şey var hepsi bana çok konuşuyorsun dinlemeyi sevmiyorsun belli bir süre sonra insanları yoruyorsun diyorlar sizce ne ne yapmalıyım çok üzgünüm şuankendimi işe yaramaz ve değersiz hissediyorum.
Yapıyorum onu ama bazen kendimi çok kaptırıyorumKarsinizdakilari dinlemeyi, az konusmayi deneye bilirsiniz
Kendi kendine konuşmuyor ki karşısındakiyle konuşuyor. Gerçekten yoruyor insani bu tarz kişiler tek laf edemediğimi biliyorum ya haa hii evet evet demekten iflahim kuruyor. Baska bir şey desem asla izin yok hemen ses yukselip devamOnları söyleyen halt etmiş.
İstediğiniz gibi konuşur takılırsınız onlara ne yahu. İnsanlar neye yorum yapacaklarını şaşırır oldular.
Takılacağı başka insan yoktur. Muhabbetiniz iyi olsa bu şekilde yakinmazlardi.Muhabbetim kesinlikle kötü değil aksine insanları neşelendiriyorum ama bazen ipin ucu kaçıyor sanırım az törpülemem lazım kendimi. İşin ilginç yanı bana bunu söyleyenler sürekli dibimdeler ayrılmıyorlar :)
O zaman o insanlar da muhabbet etmesin yani. Bunu kırıcı bir şekilde söylemek var bir de tatlı dille söylemek var. İkisi çok farklı şeyler. Benimde öyle arkadaşlarım var, laf arasında şakayla karışık azıcık nefeslen bende konuşayım :) diyorum. İnsanalrı kırmanın bir alemi yok yani.Kendi kendine konuşmuyor ki karşısındakiyle konuşuyor. Gerçekten yoruyor insani bu tarz kişiler tek laf edemediğimi biliyorum ya haa hii evet evet demekten iflahim kuruyor. Baska bir şey desem asla izin yok hemen ses yukselip devam
Ben onu da diyemiyorum. Allah'ım bitse de gitse diyorum. Oysaki bir konussam bana da iyi gelecek ama yook rahatlatacagima daha çok kafam doluyordu bende görüşmeyi kestim malesef. Simdide neden gelmiyorsun aramiyorsun ve diyor ama ne diyim her türlü kirilacak bir konuO zaman o insanlar da muhabbet etmesin yani. Bunu kırıcı bir şekilde söylemek var bir de tatlı dille söylemek var. İkisi çok farklı şeyler. Benimde öyle arkadaşlarım var, laf arasında şakayla karışık azıcık nefeslen bende konuşayım :) diyorum. İnsanalrı kırmanın bir alemi yok yani.
İnsanlar bunu pat diye söylüyor kalp kırmak hele bu zamanda hiç önemli değil ayrıca es veriyorum karşımdaki insana da ama yetmiyor ona sanırım bana bunu diyen çocukta hep kendi hikayesini anlatıyor hiç konuşmasam idare eder o öyleO zaman o insanlar da muhabbet etmesin yani. Bunu kırıcı bir şekilde söylemek var bir de tatlı dille söylemek var. İkisi çok farklı şeyler. Benimde öyle arkadaşlarım var, laf arasında şakayla karışık azıcık nefeslen bende konuşayım :) diyorum. İnsanalrı kırmanın bir alemi yok yani.
Bence kırmadan söylemeyi deneyebilirsiniz. Evet çok konuşan insan da sürekli sessiz kalan insan da çekilmiyor ama söylemek zorundayız bir şekilde. Bende hiç konuşmayan insan sevmem mesela.Ben onu da diyemiyorum. Allah'ım bitse de gitse diyorum. Oysaki bir konussam bana da iyi gelecek ama yook rahatlatacagima daha çok kafam doluyordu bende görüşmeyi kestim malesef. Simdide neden gelmiyorsun aramiyorsun ve diyor ama ne diyim her türlü kirilacak bir konu
Acaba boş seylerle alakali mi konusuyorsunuz?Yapıyorum onu ama bazen kendimi çok kaptırıyorum![]()
Bahsettiğiniz tarzı anlıyorum benim öyle bir arkadaşım vardı başladı mı makinalı gibi benimkisi daha farklı karşımdaki insanın derdi varsa özellikle onu dinlerim kendimi katmadan benim sorunum kendimi kaptırmam sadece.Ben onu da diyemiyorum. Allah'ım bitse de gitse diyorum. Oysaki bir konussam bana da iyi gelecek ama yook rahatlatacagima daha çok kafam doluyordu bende görüşmeyi kestim malesef. Simdide neden gelmiyorsun aramiyorsun ve diyor ama ne diyim her türlü kirilacak bir konu
Hiç konuşmayan insanla sohbet edemezsin cok konusanla da edemiyorsun işte. Birkac kez dikkatimin dağıldığını belli ettim, nefes aldığı sırada başka konu açtım hatta önemli konular merak edilecek türden ama yok kaldığı yerden devam. Hep kendi haklı hep o konuşacak, eleştiri birde bunu neden böyle yapmadın bu böyle mi yapılır ohoo dedim git.Bence kırmadan söylemeyi deneyebilirsiniz. Evet çok konuşan insan da sürekli sessiz kalan insan da çekilmiyor ama söylemek zorundayız bir şekilde. Bende hiç konuşmayan insan sevmem mesela.