- Konu Sahibi Dr.JldBycn
-
bende tel. bulamadım sadece forumlarda bahsedilmiş web sitesi yok sanırım dün mail atmıştım ama cevap gelmedi bilen varsa bende tel.istiyorum.
benimde demek istediğim buydu işte inşallah cevap verilir maillere yahu burdaki arkadaşlar nmarayı özelden neden atamıyorsunuz anlayamadım üyeliğiniz yeni acaba ondanmı sanırım yeni olanlar mesaj atamıyordu .olmadı buraya yazın hemen silin mesajı sorun olmaz herhalde bizde diğer arkadaşlara özelden atabiliriz en azından biz mesaj yazabiliyoruz neticede iyi bi şey için yapılacak bir şey bence site yönetimide kızmaz herhalde sanırsam :sm_confused:
ben size mail adresimi verdim özelden bana iletişim adresini mail atarsanız sevinirim
Ya benim bulunduğum ilçede açık süt satan insan çok. Mandıralar da satıyor ama süt karışık olduğu için almıyoruz. En son düzenli olarak aldığımız sütün içindenparça parça sabun çıktı benneyaptımki Yoğurt için alıyoduk biz sütü, ve bu sabun da sert olması içinmiş, inek sütünü bize koyun sütü diye satıyorlarmış, bunu yapan da köylü bi amca. Neyse o zamandan beri açık süt aldırmıyorum ben de, hazır yoğurt hiç sevmem, mandıra yoğurduna döndük artık. Size de tavsiyem açık süt de olsa dikkatli olun, bu işin de uyanıklığını bulmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?