- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
arkadaslar slm.bende ıkı ay sonra asılma yaptırcam .ama tedırgınım.
Canım ben bugün toplattım yumurtaları, yarın sonucu belli olacak, hiç korkma çok kolaymış, uyudum uyandım hiç bişey anlamadım, ne bir ağrım var ne sızım, kanamam falanda yok, çok şükür bunu da atlattık.a.s.
yasadıgımız sorunlar hemen hemen aynı.hepımız sadece bı bebıs ıstıyoruz.saglıklı ve hayırlı.bende bunun ıcın caba gosterıyorum.rabbım cocuksuz bırakmasın kımseyı
hadi hayırlısı canım.Banada narkoz vericekler.Esas şimdide sonrası zor dimi beklemek yani.Dr.un bişey dedimi canım yumurtalarının kalitesiyle ilgili ama belli olmaz heralde.Bide sana bişey verdimi ilaç falan bugün için yada bundan sınrası için ....
Sağol canım, evet bekleme kısmı korkutuyo beni, iyi dediler ama yarın belli olacak, arayıp söyleyecekler hem yumurtaların durumunu hem transfer gününü, bi sürü ilaç verdi sorma iki antibiyotik, bir vitamin, bir vücut bandı estrojen için, vajinal kapsül falan, unutup karıştırmazsam iyi hapları.
arkadaslar slm.bende ıkı ay sonra asılma yaptırcam .ama tedırgınım.
BEBİŞLERİM 2 şubat yaklaşıyor az kaldı umarım bu süreç senin için olumlu biter.
Ayy evet canım ne kadar çok ilaç vermişler.Peki bebe asprini duyuyorum ben bide vericeklrmi ondan da belki transferden sonra verirler.İnşallah bütün yumurtaların döllenmiştir.İkizlerin olur inşallah.Ne yapalım onlar için herşeye katlanırız.Kaç tane embriyo koydurmayı düşünüyorsun.2 mi 3 mü ?
Merhaba Bebişlerim,
Online olduğunuzu gördüm selam demek istedim.. Nasılsınız, tedaviniz ne durumda. Bana çarşamba günü transfer yapıldı şimdi evde dinleniyorum... gün sayıyorum... benim ilk denemem....
görüşmek üzere
Merhaba Bebişlerim,
Online olduğunuzu gördüm selam demek istedim.. Nasılsınız, tedaviniz ne durumda. Bana çarşamba günü transfer yapıldı şimdi evde dinleniyorum... gün sayıyorum... benim ilk denemem....
görüşmek üzere
Canım kaktüsün bölümüne yazmışsın 15 yumurtaymış seninde hayırlısı olsun bize yetecek kadarı döllensin yeter, zaten fazlası atılacak öyle değilmi, seninle herşeyimiz aynı gidiyo inşallah mutlu çıkarız bu işin içinden, Benimde transfer pazartesi ve bugün toplama işleminin 4.günü, ilk iki gün bişeyim yoktu dünden beri böbreklerimin olduğu boşluklarımda hafif ağrı ve basınç var, göğüslerimde de felaket hassasiyet ve şişlik var bunlar normalmi acep ya, ilaçlarmı yapıyo dersin, sende varmı bişey
Saol canım benimde ikinci günüm;14 tanesi döllenmiş ama 12 tanesi olgunlaşmış.Salı günü olcak benim transferimde canım.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.Benim şuan yumurtalar alınmadan önceki gibi kasıklarımda ağrı var.Sanki yumurtalar alınmadı gibi.Çok hafif kanamam var.Bol bol su içmemi söylediler canım.Böbrekler de belki onunla alakalıdır.Ben pek su içmem ama içmeye çalışıyorum.Bana sendeki gibi bant yada fitil vermediler.Herkesin farklı.Dr. fazla internete bakma kafanı karıştırma diyor.Zaen yolu yaruladık dimi canım ,transferdende korkmuyorum.Beklemek için biraz sabıra ihtiyacımız var.İnşallah bebişlerimiz tutunurlar.
Herkesin durumuna göre veriyolar demekki ilaçları, benim hiç kanamam olmadı, bende çok su içmem ondan olabilir belkide, inşallah tutunurlar canım inşallah.
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?