benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

CANIIMM HAYILISISISII COOOKK SEVİNDİMM
BU KADARRMI BAŞBAŞA GİDİCEZZZ:)))))))))))))

canım inşallah değerlerin 2ye 3e katlar hamişsindir.sevincin yarım kalmaz inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz.:1hug:

Canımmm değerin çok düşük değil en düşük değer 5 ile 100 arası inşallah dahada yükselecek üzme kendini sakın, bol bol dua et, yağmurunda yanlış hatırlamıyosam değerleri düşüktü sonradan yükseldi, inşallah sevindirir Allahım seni, bak ben en düşük değeri bile göremedim, o yüzden hiç moralini bozma Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim

Bebişlerim 5 ve yukarısı pozitif bildiğim kadarıyla.
Yükselir inşallah değerlerin canım ya.
Sende haklısın bu kadar yaklaştın,inşallah devamına olumlu olur canım.

Merhaba kuzi.

Ne alemdesin canım. neler yapıyorsun. Lütfen canını sıkma. Allah kısmet ederse her dileğimize kavuşuruz. Önemli olan sağlıklı sihhatli bebekler dünyaya getirmek. Sağlığımız yerinde olsun yeter. Ümidini kaybetme. Dualarımızı eksik etmeyelim. Verende rabbim alanda. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Dr.um hiç ümit vermedi.Sizden moral buluyorum.Çok sağolun.Hepimiz inşallah hayalimizdeki bebişe en kısa zamanda kavuşuruz.

Saol canım,amin inşallah düzene girer ama ben pek umutlu değilim;Yağmurun 51 le başlamıştı.Hastaneden bana kimse ümit vermedi.Herşey yarın belli olacak.

Zaten dün akşam kahverengi zarlı bir leke geldi.Heralde adet göreceğim.Kafam çok karışık.Sende kendini üzme şimdi daha iyi anlıyorum seni.Sanki niye bu sefer olmadı,herseferinde daha da ümitleniyoruz.Allahım bize fazla aratmasın.

arkadaşlar benim testimdeki referans değerleri şu şekilde;

erkek < 3
kadın(siklus) < 4
Kadın(menopoz) <13
Hamile 2-3 hafta 335-392

pınarınkinde değerler farklı benimki bu tabloya göre çok çok düşük
Benzer tabloyla karşılaşan oldumu?

canım 5 ve yukarısı pozitif bildiğim kadarıyla.
Yükselir inşallah değerlerin canım ya.yağmurdada olmuştu.,inşallah bebişlerim.yarın bekliyorum iyi haberlerini.

canım üzme kendini,allah hayırlısını versin.ama degerlerin yükselecek gör bak.belkide implantasyon kanamasıdır.....

Canım her hastanenin değeri farklı mı oluyormuş.
Benim bildiğim 5 ve yukarısı pozitif.
Sen şimdi bunlarla uğraşma bence sakin ol.
Bebeğini düşün..

Zarlı akıntı derken biraz açarmısın?nasıl birşeydi tam olarak gördüğün?

Ağzından bal damlıyor canım inşallah öyledir.

Bencede bebek yerleşiyordur ondandır.Vücut alışkın olmadığı bir şeyle karşılaştı,
tanımaya çalışıyor.
Sakın moralini bozma.Yağmuru düşün.Seninkide tutar inş.

Hani ciherin zarını çıkartırsında toplanır ya bir araya incecik uzun bişeydi çok büyük değil koyu kahve bir kandı sonra gelmedi ama tuv. kağıdına pembe pembe geliyordu dün bugün koyu kahve o şeyden bu akşamda azcık geldi
adet görcem sökülemiyorum heralde ama ben inşallah implantasyon kanamasıdır diye dua ediyorum.

Normal adet günün ne zamandı?
Ama böyle kanamalar oluyormuş hamilelikte bile.
Bizim öğretmen arkadaş nerdeyse doğuma kadar kanamalarla uğraşmıştı.
Neyseki sağ salim bebeğini kucağına aldı.

Umudumuz hala var canım senden yana.Sende yitirme.Dua et Kuzinin dediği gibi.Öpüyorum canım.

Adet günüm yarın ikinci testi yaptırcağım gün canım.

Adet günüm yarın ikinci testi yaptırcağım gün canım.

O zaman normal döngünün etkisindedir vücudun hala yokluyodur olsam mı ,olmamam gerekiyor ama diye ...

İnşallah olmazsın canım,pozitifi görürüz umarım.Bizde senin kadar çok istiyoruz bunu.Öyle seviniyoruz ki güzel gelişmelerle.
Önce sen sonrada biz seviniriz umarım.

Amin canım en en yakın zamanda tadarsınız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…