- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
ARkadaşlarım,bugün 14. günüm ve test sonucunu aldım.DEğer 20.43 baştan çok sevindim ama dr biraz az buldu çarşamba yine yaptır dedi.Hamileyim deme kimseye dedi.Çarşamba 40 falan olursa iyiymiş ama düşerse kötü.O yüzden aptal gibiyim yemin ederim.Sanki sevincim bu kadarmış gibi.
CANIIMM HAYILISISISII COOOKK SEVİNDİMM
BU KADARRMI BAŞBAŞA GİDİCEZZZ:)))))))))))))
canım inşallah değerlerin 2ye 3e katlar hamişsindir.sevincin yarım kalmaz inşallah.ARkadaşlarım,bugün 14. günüm ve test sonucunu aldım.DEğer 20.43 baştan çok sevindim ama dr biraz az buldu çarşamba yine yaptır dedi.Hamileyim deme kimseye dedi.Çarşamba 40 falan olursa iyiymiş ama düşerse kötü.O yüzden aptal gibiyim yemin ederim.Sanki sevincim bu kadarmış gibi.
ARkadaşlarım,bugün 14. günüm ve test sonucunu aldım.DEğer 20.43 baştan çok sevindim ama dr biraz az buldu çarşamba yine yaptır dedi.Hamileyim deme kimseye dedi.Çarşamba 40 falan olursa iyiymiş ama düşerse kötü.O yüzden aptal gibiyim yemin ederim.Sanki sevincim bu kadarmış gibi.
Canımmm değerin çok düşük değil en düşük değer 5 ile 100 arası inşallah dahada yükselecek üzme kendini sakın, bol bol dua et, yağmurunda yanlış hatırlamıyosam değerleri düşüktü sonradan yükseldi, inşallah sevindirir Allahım seni, bak ben en düşük değeri bile göremedim, o yüzden hiç moralini bozma Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim
Canımmm değerin çok düşük değil en düşük değer 5 ile 100 arası inşallah dahada yükselecek üzme kendini sakın, bol bol dua et, yağmurunda yanlış hatırlamıyosam değerleri düşüktü sonradan yükseldi, inşallah sevindirir Allahım seni, bak ben en düşük değeri bile göremedim, o yüzden hiç moralini bozma Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim
canım üzme kendini,allah hayırlısını versin.ama degerlerin yükselecek gör bak.belkide implantasyon kanamasıdır.....arkadaşlar benim testimdeki referans değerleri şu şekilde;
erkek < 3
kadın(siklus) < 4
Kadın(menopoz) <13
Hamile 2-3 hafta 335-392
pınarınkinde değerler farklı benimki bu tabloya göre çok çok düşük
Benzer tabloyla karşılaşan oldumu?
canım üzme kendini,allah hayırlısını versin.ama degerlerin yükselecek gör bak.belkide implantasyon kanamasıdır.....
Zarlı akıntı derken biraz açarmısın?nasıl birşeydi tam olarak gördüğün?Saol canım,amin inşallah düzene girer ama ben pek umutlu değilim;Yağmurun 51 le başlamıştı.Hastaneden bana kimse ümit vermedi.Herşey yarın belli olacak.
Zaten dün akşam kahverengi zarlı bir leke geldi.Heralde adet göreceğim.Kafam çok karışık.Sende kendini üzme şimdi daha iyi anlıyorum seni.Sanki niye bu sefer olmadı,herseferinde daha da ümitleniyoruz.Allahım bize fazla aratmasın.
Ağzından bal damlıyor canım inşallah öyledir.
Zarlı akıntı derken biraz açarmısın?nasıl birşeydi tam olarak gördüğün?
Bencede bebek yerleşiyordur ondandır.Vücut alışkın olmadığı bir şeyle karşılaştı,
tanımaya çalışıyor.
Sakın moralini bozma.Yağmuru düşün.Seninkide tutar inş.
Normal adet günün ne zamandı?
Ama böyle kanamalar oluyormuş hamilelikte bile.
Bizim öğretmen arkadaş nerdeyse doğuma kadar kanamalarla uğraşmıştı.
Neyseki sağ salim bebeğini kucağına aldı.
Umudumuz hala var canım senden yana.Sende yitirme.Dua et Kuzinin dediği gibi.Öpüyorum canım.
Adet günüm yarın ikinci testi yaptırcağım gün canım.
O zaman normal döngünün etkisindedir vücudun hala yokluyodur olsam mı ,olmamam gerekiyor ama diye ...
İnşallah olmazsın canım,pozitifi görürüz umarım.Bizde senin kadar çok istiyoruz bunu.Öyle seviniyoruz ki güzel gelişmelerle.
Önce sen sonrada biz seviniriz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?