benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

hadi hayırlı olsun bakalım inşllh kucağınada alırsın

ne güzel haber moral oldu inşallah kucağınada alırsın canım darısı bizlerin başına.belirtileri eler kasık ağrın oluyormu göğüslerinde şişkinlik oldumu

Selam
Hafta sonu doktorumla konuştum. Burdamı vey farklı bir yerdemi olacak tüpbebek, kararı bana bıraktı. eşimde topu bana attı. sıkıştım kaldım. Bildiğiniz iyi merkezle var mı lütfen söyleyin. Brüksel kadın sağlığı ve üreme merkezi hakkında bilgisi olna varmı. lütfen bu konudaki görüşlerinizi yazın. Yardım edin lütfennnn. hepinize iyi şansalar

hiçbir fikrim yok canım ama bilen arkadaşlarımız varsa mutlaka sana cevap vericeklerdir. sana da bol şans canım hepimiz inşallah mutlu sonuçlarımkızı en kısa zamanda alırız.

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum benim transferimin olduktan sonra işlem bitince ameliyathanede yatarken bacaklarımı indirdiğim anda sıvı aktı hemen ben onu dr. sormadım ah niye soradım diyorum kafama takılıyor şimdi embriyolar çıkmış olamaz dimi.

bide o gün odama çıkıncaya kadar iki tane yatak değiştirdim yatakan yatağa geçtim ayağa kalmadan o zamanda birşey olmamıştır dimi.

çünkü youtube dan embriyo transferine baktım püskürtülen yerden hemen geri kaçabilirmiş gibi geldi bana.

ne diyorsunu zbir fikriniz varmı ? aynı şeyleri sizde hissettinizmi?

Arkadaşlar bir bilgisi olan yokmu?

Nasıl gidiyo canım iyimisin, bende ağrı sızı hiç bir şey yok, çok akıntı başladı yalnız renksiz su gibi bişey, içimden hiç olacakmış gibi gelmiyo benim ya
:çok üzgünüm:
Kuzi lütfen böyle yapma.Olacak gibi geliyo bana da Nolcak şimdi :mymeka: Şansın ne kadar çok neden bunu düşünüyorsun böyle..Üzme bizi de.Olacak inşaaaaalllaaahh:sm_cool:

Hayırlı olsun İnşallah analı babalı büyütürsünüz.İki gün sonraki sonucunu da yaz mutlaka.Şimdi değer kaç çıktı?Tedaviniz neydi bide?

Ankara da mı soruyorsun?Genelde anatolianı duydum ben.Bi yer daha vardı ama hatırlayamadım.:1no2:

Arkadaşlar bir bilgisi olan yokmu?

Bebişlerim yok canım ya neler düşünüyosun böyle.Embriyoların 3ünü tutup kulaklarından koymuyolardır heralde.Az miktar bi sıvıyla birlikte gönderiliyorlardır heralde..CADIARZU
Yoksa kulaklarından mı yolluyolar kafamçokkarıştı
Aşılamada da oluyo öyle.Normaldir takma kafana bak böle toka tak sadeceŞeniz

Saol canım ne güzel keyifli keyifli yazmışsın.

Moral verdin gerçekten canım benim.

Bak bende seni böyle öpüyorum. Şeniz

Saol canım ne güzel keyifli keyifli yazmışsın.

Moral verdin gerçekten canım benim.

Bak bende seni böyle öpüyorum. Şeniz

Sewindim moral bulduğuna.Böyle artık test gününe kadar :dance:
Şimdi hayaller kur.Tadını çıkarmaya başla.Olur inşallah canım her iki kişiden biri kavuşuyor isteğine tüp de.Şansın çok şükür ki.

ARkadaşlarım,bugün 14. günüm ve test sonucunu aldım.DEğer 20.43 baştan çok sevindim ama dr biraz az buldu çarşamba yine yaptır dedi.Hamileyim deme kimseye dedi.Çarşamba 40 falan olursa iyiymiş ama düşerse kötü.O yüzden aptal gibiyim yemin ederim.Sanki sevincim bu kadarmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…