- Konu Sahibi bebixsxlerim
-
Ayy canım görmedim.Çıktım heralde,cevap veremedim.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.Benimde ilk canım.Bende yani dün 2 şubatta yumurtalarımı toplattım.Salı gülü büyük olasılıkla transferim olucak.İnşallah güzel sonuçlar alırız.Benim 16 kullanılabilir yumurtam var.Pazar günü haber vericekler kaç tane döllendiğini.Sabırsızlıkla bekliyorum.Sana kaç tane transfer edildi canım,dondurulmuş embriyon varmı?
Merhaba kader arkadaşım,
benden 9 yumurta toplandı, diğerleri çok büyümüş çünükü. 3 tane de transfer yapıldı. Cumartesi yani 9 unda tets yaptıracağım. Pek umutlu değilim ama bakalım merakla bekliyorum işte..
Senin de transfer yapılmıştır. Umarım tutarlar...
görüşmek üzere...
bebişlerim hayırlı olsun canım.a.s.
allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah.
iyi haberlerini bekliyorum.kendine ve bebişlerine iyi bak.:1hug:
Bebişlerim hayırlı olsun transferin,sıkı sıkı tutunurlar inşallah.Allah yüzünü güldürsün canım.
Benimde tüp yapasım geliyo kızlar sizi görüncep
MERHABA BENIM ikizim var bir erkek bir kiz tup bebek tedavisiyle ve gecen cuma gunude donmus olanlari yerlestirdiler bes yil ardan sonra sorusu olna sorabilir hepinize sevgiler basarilar
benden sana tavsiye yerlestirilmeden sonra fitilyerine igneyi tercih et ignenin adi geston ordaki doktorlar ne kullaniyor bilmiyorum
ama geston en guclusu
evet canım anca şimdi girebildim ara ara giriyorum.progesteron iğne vuruluyorum. 3tane bir kerede.kasık ağrım hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?