benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

Merhaba kader arkadaşım,
benden 9 yumurta toplandı, diğerleri çok büyümüş çünükü. 3 tane de transfer yapıldı. Cumartesi yani 9 unda tets yaptıracağım. Pek umutlu değilim ama bakalım merakla bekliyorum işte..
Senin de transfer yapılmıştır. Umarım tutarlar...
görüşmek üzere...

inşallah canım tutarlar,senin çok az kalmış;bana daha çok var.hayırlı haberlerini bekliyorum.ben,mde 18 inde belli olacak.

bebişlerim hayırlı olsun canım.a.s.
allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah.
iyi haberlerini bekliyorum.kendine ve bebişlerine iyi bak.:1hug:

Bebişlerim hayırlı olsun transferin,sıkı sıkı tutunurlar inşallah.Allah yüzünü güldürsün canım.
Benimde tüp yapasım geliyo kızlar sizi görünce p

MERHABA ARKADASLAR BEN SARITA ISRAILDEN ikizim var/ 5 YASINDALAR TUP BEBEK TEDAVISIYLE OLDULAR VE BIR HAFTA ONCE DONMUS TUP BEBEKLERIMI KULLANDIM BENIM ICIN DUA EDIN CARSAMBA GUNU KAN TESTIM VAR SORMAK ISTEDIGINIZ SORU OLURSA BURDAYIM HEPINIZE BASARILAR

MERHABA BENIM ikizim var bir erkek bir kiz tup bebek tedavisiyle ve gecen cuma gunude donmus olanlari yerlestirdiler bes yil ardan sonra sorusu olna sorabilir hepinize sevgiler basarilar

MERHABA BENIM ikizim var bir erkek bir kiz tup bebek tedavisiyle ve gecen cuma gunude donmus olanlari yerlestirdiler bes yil ardan sonra sorusu olna sorabilir hepinize sevgiler basarilar

sarita benim transerim salı günü oldu dün akşam kasık ağrılarım başladı hala devam ediyor sendede oldumu hastaneyi aradım normal dediler.

bende kanama bile oldu
benim ilkinde tuttu ama dustu ikincisinde ikiz dogurdum bes yil once cum agunu insallah donmus olnalardan haber alirim carsmba testim var kasiklarin nasil agriyor cok siddetlimi?

bebişçim önce senden hayırlı haberleri alıcaz insallah 2-3 gün sonrada benim belli olacakk bakalımm benimde kasıklarım ağrıyor cok iğneden diyedir diyorumm ilişkide bile cok ağrıoo..

benden sana tavsiye yerlestirilmeden sonra fitilyerine igneyi tercih et ignenin adi geston ordaki doktorlar ne kullaniyor bilmiyorum
ama geston en guclusu

ilk kersinde tutttu ama fitil verdi doktor sonra dustu yetersiz progesteron dedi sonra o yuden ikinci kere igneyi tercih ettik

bugun yedinci gunu donmus olnalari cuma gunu koydular tam yedi gun gecti ve akinti var reksiz seffaf ne olabilir bu?

evet canım anca şimdi girebildim ara ara giriyorum.progesteron iğne vuruluyorum. 3tane bir kerede.kasık ağrım hafif.

Nasıl gidiyo canım iyimisin, bende ağrı sızı hiç bir şey yok, çok akıntı başladı yalnız renksiz su gibi bişey, içimden hiç olacakmış gibi gelmiyo benim ya
:çok üzgünüm:

Merhaba bebişlerim,

bugün gebelik testi yaptırdım. Hamile gözüküyorum. Ama doktorum 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi. 3 hafta sonra da kontrole gel, untrasonda bakacağız dedi.
Senin de az kalmış hadi hayırlısı arkadaşım...
herşey gönlünce olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…