Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

Sizce nedir rahat kavramı

Benim icin koltuk rahattir, ayakkabi rahattir, mont rahattir mesela. Insani bu kelimeyle nitelendirmek hos gelmiyor bana. Erkek icin de kullanilmiyor zaten bu kelime. Rahat bir kadin dedigimizde olumlu bir cagrisim yapmiyorsa bir sikinti var demek ki.

Emin olun sizinle ilgisi yok olayı size yosmalarınıda anlamadım ülkemizde sanki çok normal şeyler oluyorda insanlar çığrından çıktı.Güzel insanlara rast gelesin hiç üzülme güneş birgün senin içinde doğacak.

Son düzenleme:
Komplekssiz kadın geliyo benim aklıma ben erkekler içinde duyuyorum kullanıyorum vs ama tabi bakış açısı

İlk günden eve giden kız hakkında her şey düşünülür maalesef. Konuşma tarzınızın da gevşek olduğunu düşünüyorum. Sert olun. Mesafeli olun.

Ben güler yüzlü, kolay kaynaşan, flörtöz bir insanım. Ben de 22 yaşındayım. Daha şu ana kadar flört ettiğim, "takıldığım" hiçbir erkek bana bu şekilde davranmadı ve bu tip imalarda bulunmadı.

Bence sizin ilçedeki erkeklerin genel bir problemi olabilir. Hangi yörede yaşıyorsunuz ?

insanlara fazla sevecen ve sicak kanli davraniyorsunuz sanirim bunu kotu anlamda soylemiyorum bende boyleydim ve tamda yasadiklarinizi yasadim
ne zaman onume bir duvar ördüm gereksiz vicdani sicakkanliligi herkes insandir sonucta demekten vazgectim ozaman düzeldi herşey

Pardon ilk günden eve gittiğimi nerden çıkardınız düzgün okuyun öyle yorum yapın arkadaşım diyorum önceden de defalarca buluştuk ve uzuun bi süre sonrada evde oturduk
İlk günden eve giden kız hakkında her şey düşünülür maalesef. Konuşma tarzınızın da gevşek olduğunu düşünüyorum. Sert olun. Mesafeli olun.

Yani yanlış anlamayında o işe öyle herkes kolay kolay cesaret edemez.Yani tamam asılma filan neyse de öyle pat diye birlikte olmak istemek biraz garip bence.Yaşadığınız ilçe küçükmüş dedikodu filan mı çıktı hakkında acaba.

Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?
Yanlis anlamayan ama kucuk bir ilcede oturdugunu soylemissiniz. Belki giyim kusaminiz, sac modeliniz o ilceye gore biraz daha ucuk olabilir mi?

Erkek arkadaslarla yaptigimiz sohbetlerde diyoruz ki, bu erkekler cok fena, tek amaclari sanki cinsellik ve bunun icin her yalani soylemeye hazirlar,kadinlari kandiriyorlar.

Genelde erkeklerin buna verdiği yanıt, kadinlar da akilli olsun kanmasin, kadin olmanin bir agirligi var madem oyle yuz vermesin kendini agirdan satsin, saygi duyulmasini saglasin, hemen teslim olmasin.

Az sayida erkek haklisin ya erkek milleti boyle diyor.

Yani erkekler ya da kadinlar zaten insanlik hizla bozuluyor.

Kisi kendinden sorumlu, etrafta akli uckurunda adamlar olacak ve bunlar sayica da maalesef cok olacak biz de kadin olarak bunlardan kendimizi koruyacagiz.

Ancak burada da soyle bi sıkintı oluyor. Suratini as, kimseyle konusma, erkekleri tersle bu da degil yani o zaman nasil iliski kuracagiz.

Sanirim yapilmasi gereken adim adim ilerlemek. Yani biriyle once tanisip, kisa bir gorusme yapmak, hakkinda biraz arastirmak, onun aklina cinselligi getirecek ortamlarda bulunmamak, yakinlasmayi cagristiracak kelimeleri kullanmamak, zamanla onu tanidikca, guvendikce, paylasinlar arttikca yakinlasmak.

Zaten akli uckurunda olanlar bu surece tahammul edemedikleri icin onlar basta elegin altina dusup,eleniyorlar :)

Ha boyleleri hic denk gelmesin bana dersen valla onun yolu aslinda referansla tanismak guvendigin biri sana diycek ki bak bu iyidir, ama yani bu her zaman olacak bisey de degil.

Bi de tabii bulundugun cevre de onemli. Mesela insanlarin belli kariyerlerinin oldugu cevrelerde bu kadar kolay ustune atlayamiyorlar ki isimlerine zarar gelmesin diycem ama bu da garanti degil neler duyuyoruz.

Abazan, kadınlara sadece yatağa nasıl atarım düşünceleri ile yaklaşan ve kadının en ufak bir hareketinden "tamam bu kadında potansiyel var" mantığını çıkaran erkeklerin davranışını sorgulamayıp, öyle bir enerji mi veriyorsun? Ucuz davranıyosun, rahat davrandığın için böyle oluyor düşünceleri havada uçuşuyor yine. Yani yine kadın suçlu.. Bunun tecavüze uğrayıp öldürülen kadınların o saatte orada ne işi vardı düşüncesinden hiçbir farkı yoktur!

Değişsin artık şu kafalar. Kadınlar her hareketini bir erkeğin pis zihniyetine göre kontrol etmek zorunda değildir.

İstersem ilk tanıştığımla kafede buluşurum,istersem evine kahve içmeye giderim,istersem samimi davranırım. Tüm bunlar bir erkeğe yanlış mesaj veriyorum anlamını taşımaz. Bunu böyle algılayan erkek ya da kadının pis ve herşeyi belden aşağı düşünen zihniyetindedir sorun.

Konu sahibi sende hiçbir sorun yok sadece karşısındaki kadınları cinsel meta olarak gören ve aklıyla şeyinin yer değiştirdiği erkeklere denk gelmişsin..

Bir arkadaşım var ona da aynilari denk gelir bana hep sapıklar denk geliyor der hatta. O cok sosyal, canayakin bilmiyorum çekici sinyalleri var galiba. Düzgün seven cok istiyor ama. İnşallah arkadaşıma da insan gibi biri denk gelir size de öylesi denk gelir

+100000

İyi de söylediğiniz akıl mantık işi mi? Kız diyor ki 18den önce boşanmış etmiş adamla 5 yıl sevgili kaldım. Şimdi de ilk buluşmada evine gittim, mesaj attılar hoop yanıma çağırdım. Ee ? Bu davranışları yapıp da "herkes niye böyle" diye ağlamak bariz çelişir. Eğer bu muameleyi görmek istemiyorsan kendine çeki düzen verirsin. Ölçer tartar öyle buluşursun. İlişki oturunca, güvenince kalkar evine gidersin. Hem taviz verip hem de erkekler sapık demek komik. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu değeri görürsünüz. Konu sahibine "oo sen devam et böyle her mesaj atanı davet et, evine git" deyince modern olmuyorsunuz. Yarın yine başına aynısı gelecek. Belki o evine gittiği adam tecavüz edecek. Bir garantisi var mı? O zaman da diyecekler ki "kızım sen salak mıydın tanımadığın etmediğin adamın evine niye gittin?" Ne diyeceksiniz o zaman? Kendi istedi deyip eli kolunu sallaya sallaya çıkacak. O gün haklısın derim de bugün teklif geldi diye sızlanmaya haklısın diyemem. Erkekler tü kaka da olmuyor cinsellik istedi diye. Biraz dönüp kendine bakmalı insan. Kimi kandırıyorsunuz burada. Herkes kadın diye rahat konuşuyorsunuz sadece.

şimdi bu aşk böcükleri eroslar varya evlendiklerinde o eski aşk kuşlarından eser kalmıyor
nicelerini kadından duydum evlenmeden önce hep cinsellikti mevzuları deyip ayda bir istemiyor artık diyeni

Guzel alimli ve ozguvenli olmak bu tekliflere acik yapmaz ki insani..
Guzel alimli evli olsa da teklif edicekler o zaman..
Gunumuzde evli adamlarla kadinlarin birbirini aldattigi dusunulunce Zihniyet Meselesi..

Tecavuze ugrayanlar da mi yesil isik yakiyorlar ugradiktan sonra oldurulenler..

Konu sahibi yalnizsaniz ve birini ariyorsaniz saglikli bir iliski romantik bir iliski istiyorsaniz bazi erkekler bunu kullanmak isterler duygusal bosluktan faydalanmak isterler..

30 yaşındayım 2 sene önce evlendim. Türkiye'nin en büyük illerinden birinde üniversite okudum. Evlenmeden once oldukça hareketli bir aşk/flört artik adına ne derseniz öyle bir hayatim vardi. Gece gündüz sokaklarda RAHATlikla gezebilen bir kadındım, hala da oyleyim. Ancak simdiye dek hicbir erkek bana boyle iliskiler ima bile etmedi, edemedi. Neden mi 22 yaşındaki guzel kız kardeşim?

Sert mizacliyim, yuzyuze yakinen gorusmedigim hicbir insan sosyal medya hesaplarimda yer alamaz. Tanıştığım herkesle kadin veya erkek fark etmeksizin bana uygun bir süre boyunca mesafemi korurum. Hiçbir arkadaşımı hiçbir arkadasimla tanistirmam (gençliğimde başıma gelen tum sıkıntılar bu yüzden geldi cunku). Davet edildigim yerlere isime gibi giderim.

Yargilamiyorum sizi, dilediğiniz gibi yaşayın. Bekar kadinlarin cinselligini de en tabii ozgurluk olarak goren RAHAT bir kadınım. Ama bu durumdan rahatsizsaniz su konumda erkekleri suçlamak yerine biraz kendi davranislariniza odaklanin.

Beni yanlış anladınız sanırım çünkü ben bu tavırları yeşil ışık yakmak olarak degerlendirmiyorum. Ama evet kişiliği oturmamış erkeklerin kişiliklerini gelistirememis olanların psikolojide de belirtilir bu ilkel benlikleri gelişir ki ilkel benlikte dürtüler baskındır ve bu tip erkekler zaten her şeyi yeşil ışık olarak görür. Yani evli bekar vs olmanız durumu değiştirmez . Siz sabah datalar normal bi şekilde günaydın dersiniz o bunu bana cilve yapıyo diye alır vs vs vs bu beyni gelişmemiş erkeklerle ilgili . Kendimi açıklama gereği hissettim çünkü sanki onları savunduğumu dusunmussunuz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…