- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sizce nedir rahat kavramı
Komplekssiz kadın geliyo benim aklıma ben erkekler içinde duyuyorum kullanıyorum vs ama tabi bakış açısıBenim icin koltuk rahattir, ayakkabi rahattir, mont rahattir mesela. Insani bu kelimeyle nitelendirmek hos gelmiyor bana. Erkek icin de kullanilmiyor zaten bu kelime. Rahat bir kadin dedigimizde olumlu bir cagrisim yapmiyorsa bir sikinti var demek ki.
İlk günden eve giden kız hakkında her şey düşünülür maalesef. Konuşma tarzınızın da gevşek olduğunu düşünüyorum. Sert olun. Mesafeli olun.
Yanlis anlamayan ama kucuk bir ilcede oturdugunu soylemissiniz. Belki giyim kusaminiz, sac modeliniz o ilceye gore biraz daha ucuk olabilir mi?Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?
+100000Abazan, kadınlara sadece yatağa nasıl atarım düşünceleri ile yaklaşan ve kadının en ufak bir hareketinden "tamam bu kadında potansiyel var" mantığını çıkaran erkeklerin davranışını sorgulamayıp, öyle bir enerji mi veriyorsun? Ucuz davranıyosun, rahat davrandığın için böyle oluyor düşünceleri havada uçuşuyor yine. Yani yine kadın suçlu.. Bunun tecavüze uğrayıp öldürülen kadınların o saatte orada ne işi vardı düşüncesinden hiçbir farkı yoktur!
Değişsin artık şu kafalar. Kadınlar her hareketini bir erkeğin pis zihniyetine göre kontrol etmek zorunda değildir.
İstersem ilk tanıştığımla kafede buluşurum,istersem evine kahve içmeye giderim,istersem samimi davranırım. Tüm bunlar bir erkeğe yanlış mesaj veriyorum anlamını taşımaz. Bunu böyle algılayan erkek ya da kadının pis ve herşeyi belden aşağı düşünen zihniyetindedir sorun.
Konu sahibi sende hiçbir sorun yok sadece karşısındaki kadınları cinsel meta olarak gören ve aklıyla şeyinin yer değiştirdiği erkeklere denk gelmişsin..
Abazan, kadınlara sadece yatağa nasıl atarım düşünceleri ile yaklaşan ve kadının en ufak bir hareketinden "tamam bu kadında potansiyel var" mantığını çıkaran erkeklerin davranışını sorgulamayıp, öyle bir enerji mi veriyorsun? Ucuz davranıyosun, rahat davrandığın için böyle oluyor düşünceleri havada uçuşuyor yine. Yani yine kadın suçlu.. Bunun tecavüze uğrayıp öldürülen kadınların o saatte orada ne işi vardı düşüncesinden hiçbir farkı yoktur!
Değişsin artık şu kafalar. Kadınlar her hareketini bir erkeğin pis zihniyetine göre kontrol etmek zorunda değildir.
İstersem ilk tanıştığımla kafede buluşurum,istersem evine kahve içmeye giderim,istersem samimi davranırım. Tüm bunlar bir erkeğe yanlış mesaj veriyorum anlamını taşımaz. Bunu böyle algılayan erkek ya da kadının pis ve herşeyi belden aşağı düşünen zihniyetindedir sorun.
Konu sahibi sende hiçbir sorun yok sadece karşısındaki kadınları cinsel meta olarak gören ve aklıyla şeyinin yer değiştirdiği erkeklere denk gelmişsin..
Erkekler güzel alımlı özguvenli ve rahat tavırlar sergileyen kızları hemen yatağa atabilecek potansiyelindeki kızlar olarak degerlendirir bu zaten yapıyordur bi günde benle olsun diye dusunuyodur yoksa zaten bu kadar rahat bu konuya giremezler. Sorun sizde değil insanları yaftalayan kişiliği oturmamış erkeklerde
Beni yanlış anladınız sanırım çünkü ben bu tavırları yeşil ışık yakmak olarak degerlendirmiyorum. Ama evet kişiliği oturmamış erkeklerin kişiliklerini gelistirememis olanların psikolojide de belirtilir bu ilkel benlikleri gelişir ki ilkel benlikte dürtüler baskındır ve bu tip erkekler zaten her şeyi yeşil ışık olarak görür. Yani evli bekar vs olmanız durumu değiştirmez . Siz sabah datalar normal bi şekilde günaydın dersiniz o bunu bana cilve yapıyo diye alır vs vs vs bu beyni gelişmemiş erkeklerle ilgili . Kendimi açıklama gereği hissettim çünkü sanki onları savunduğumu dusunmussunuz gibi geldiGuzel alimli ve ozguvenli olmak bu tekliflere acik yapmaz ki insani..
Guzel alimli evli olsa da teklif edicekler o zaman..
Gunumuzde evli adamlarla kadinlarin birbirini aldattigi dusunulunce Zihniyet Meselesi..
Tecavuze ugrayanlar da mi yesil isik yakiyorlar ugradiktan sonra oldurulenler..
Konu sahibi yalnizsaniz ve birini ariyorsaniz saglikli bir iliski romantik bir iliski istiyorsaniz bazi erkekler bunu kullanmak isterler duygusal bosluktan faydalanmak isterler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?