- Konu Sahibi umutluluk79
-
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
Suan herkes 30 un üzerinde hamile oluyor zaten. Ben ilk cocuğumu 32 yasında doğurdum. Şimdi 36 yaşındayım ve ikinciye hamileyim. 37 yasında doğurmuş olacağım. Moralini bozma bosuna.
kuzenim 32 yaşında evlendi ve 2 ay içinde hamile kaldı kendiliğinden
kader inanır mısın ? :)
sen sana öyle söyleyenlere kulagını kapat ve gönlünü ferah tut
olacagı varsa 40 yasında da cocugun olur
ama olmayacaksa PCO yuzunden 20 yasında bıle cocugun olmayabılır
madem kocanla ıyı anlasıyorsun o zaman bunun tadını cıkar ve calısmalara devam et
kader inanır mısın ? :)
sen sana öyle söyleyenlere kulagını kapat ve gönlünü ferah tut
olacagı varsa 40 yasında da cocugun olur
ama olmayacaksa PCO yuzunden 20 yasında bıle cocugun olmayabılır
madem kocanla ıyı anlasıyorsun o zaman bunun tadını cıkar ve calısmalara devam et
arkadaşım 32 yengem 31 yaşında ikisidehamile.. takma söylenenleri.. nasibinde varsa olur.. ben 27 yaşındayım benimde 1,5 senedir olmuyo tedaviye başlıcaz.. nasip kısmet herşey yani. tek tavsiyem korunuyorsan eğer bırak.. eşinle görüşme zamanlarınızıda yumurtlama günlerine denk getirmeye çalış.. birleşmeden hamile kalırsın belki.. hamileleğin bikaç ayını yanlız geçirirsin gerekirse..
kuzenim 32 yaşında evlendi ve 2 ay içinde hamile kaldı kendiliğinden
Arkadaşım yaşında ne var Allahaşkına. 34 yaşımdayım ilk çocuğumu yeni doğurdum.Moralini falan bozma boşuna...
bende 30 yasındayım..hamıle kalmam bıraz zor oldu ama mudahalesız hamıle kaldım..
9 ay kadar bekledım sadece bebek gelsın dıye..
kuzen olabilir miyiz acaba
benim de kuzenim 32 yaşında evlendi ve 2 aylık hamile :)
32 yaş geç bir yaş değil,gayet normal bir yaş.hiç stres yapma.
Teyzem 2. Bebegini 40 yasinda dogurdu ve ilk dogumundan daha rahat bir dogum yapti fakat duzgun beslendi sabah kahvaltisini ihmal etmedi , her gun mutlaka bitki cayi icti , pilates yapti. Bebisi de gayet saglikli dogduicinizi rahat tutun kendinize duzgun bakarsaniz hic bir sorununuz olmaz
Hiçç kafana takma.
Annemin arkadaşı 41 yaşında hamile kaldı ve sağlıklı bir şekilde doğum yaptı.
Ağzı olan konuşur .
Gül ve geç....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?