Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

ayy görüyo musun mucize resmen...doktor bile acıklayamamış...masallah allah nazarlardan korusun darısı benim basıma inş....

çok tşk ederim cnm inan bana moral verdin...rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inş...

yengem 40 yaşında,9 ay önce ikizlerini kucağına aldı... :)
2 kızı vardı, bi de oğlum olsun Allahım nasib ederse dedi, rabbim iki tane verdi :)
söylenenlere kulak asma sen cnm...

masallah ne güzel böyle örnekleri görmek bana inanın güç verdi.....allah razı olsun hepinizden...bana vakit ayırıp derdime ortak olduğunuz için...

ayy masallah sen de hala olmuşşun ne güzel...tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalması da mucize....allah bağışlasın inş...

ne güzel hamileymişşiniz..allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş...

benimde kuzenim 33 yaşında evlendi ilk haftasından hamile kaldı sonra hiç durmadı 1 yıl arayla 3 çocuk peşpeşe yaptılar..

ne güzel hamileymişşiniz..allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş...

hamile henüz değilim, ama umarım kısa zamanda kalırım. yanlış ifade ettim galiba :)
amin diyeyim :)

yakın zamanda lütfen tekrar dr a gidin. en son 2 sene önce gittiğinizi yazmışsınız. 6 ayda bir genel kontrol iyi olur.
doktorunuz varsa gerekli uyarıları yapar, ertelemenin sakıncası olup olmadığını söyler.
siz genel olarak sağlığınıza dikkat edin.

ben de adet dönemini bekliyorum cnm...bi gideyim bakayım hormonlarıma tekrar...inş senden de güzel haberler alırırız....

allah sana iyilik versin hani 42 yasında falan olsan korkularına belki hak vericam ama daha 32 yaşındasın

tam anne olma yaşı

inşallah güzel bir hamilelik geçirir ve çocugunu kucagına alırsın

Canım hiç bozma moralini ne alaka neden olmasın komşumuz 34 yaşında ilk bebeğine hamile kaldı Allah ne yazdıysa o olur şimdi 20 likte olup çocuğu olmayıp doktor doktor dolaşanlar var.

ben genel muayene için gittiğim dr 2 aylık gebesiniz dedi kriz geçiriyordum yalnız gitmiştim hemşire eşimi aramış yanıma gelmişti o kadar sürprizdi bu arada yaşımda 40dı verince rabbim veriyor stres yaptıkca olmaz hakkında hayırlısı .......

ayy ne mutlu cnm benim...ilk bebeğinmiydi...herhangi bi tedavi olmuşmuydun cnm....allah bağışlasın bebeğinizi

Canım hiç bozma moralini ne alaka neden olmasın komşumuz 34 yaşında ilk bebeğine hamile kaldı Allah ne yazdıysa o olur şimdi 20 likte olup çocuğu olmayıp doktor doktor dolaşanlar var.

eşimle ayrı yasayınca böle duygulara kapılıyorum yasım da az değil sonuçta...msjın için tşk ederim....

ya$inizda bi$ey yokkki
insanlar artik 30 dan a$agi dogurmammaya bakiyor
ba$ligi okuyunca ben 40 in ustunde diye tahmin etmi$tim

yeni bir hafta daha baslıyor inş bu hafta içinde herkes ummduğuna nail olur...2 hafta sonra eşimin yanına gidicem ...bakalım belki ben de güzel bir haberle gelirim inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…