- Konu Sahibi umutluluk79
-
33 yasinda tedavisiz oglumu dogurdum bir arkadasin dedigi gibi sadece alti ay hamile kalamadim. Oglum simdi 16 aylik allah nasip ederse 2014 yilinda 2. Bebis calismalarina baslamak istiyorum.
ne patavatsız insanlar var ya
boşverin bu gidişle benim de 30 lu yaslarda cocuğum olacak
Sağlıklı olup ve menapoza girmedikten sonra hamile kalabilirsin tabiki de..
Benim annem , kardeşimi 39 yaşında doğurmuştu...Ayrıca kardeşim de çok sağlıklı ve de kilosu 4.650 kg' dı....
bir velim 42 yaşında hamile kalmış.
bir arkadaşın annesi de 46 yaşında.
tabii bunlar uç örnekler ama günümüzde 32 yaşında hamile kalmak çok anormal değil.[/QUOTEi
cok saol cnm...valla bu kk ne güzel yermiş....insan bazen en yakına bile anlatamadığı seyleri burda rahatca anlatıyo...allah bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inş....
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
Annem beni 33 yaşında doğurmuş, iki yıl sonra da kız kardeşimi :) Erken yaşta anne olanlar gibi, otuzundan sonra anne olanlar da var... Ve bu, günümüzde gayet doğal bir durum... Takmayın kafanızı, yeter ki gelecek olan sağlıklı ve hayırlı bir şekilde gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?