Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

32 yaşından sonra hamile kalabilir tabi bir kadın .eğer bir problemi yoksa tabi .20 yaşında evlenip yıllarca çocuğu olmayan insanlar var .doktorlar 30dan sonra hamile kalma oranının düştüğünü söylüyor evet 35 den sonrada daha zorlaşıyor .bu bilimsel bir gerçek ama olumsuz düşünmemek gerek .
eşinin yanına gidebilirsin sürekli.hem evliliğin için iyi olur .uzakta olmak bazen zor olabilir çünkü .

ahh cnm her zaman gidemiyorum ki ben de kamu kurluşunda calışıyorum...mayıs gibi birleşcez inşş...ondan sonra da hızla calışmalara baslarız inş...erkekler 60 yasında da baba oluyor ama bizim öle bi sanşımız yok malesef....her sey kadınlara zor zaten.....

hiiiççç üzülem cnm..

en yakın arkadasım 33 yasında doğurdu..bebeği de gayet sağlıklı..siz en zoru basarmıssınız..eşinizle ii bi evliliğiniz varmış..bebek de olur..biraz sabır..

hiiiççç üzülem cnm..

en yakın arkadasım 33 yasında doğurdu..bebeği de gayet sağlıklı..siz en zoru basarmıssınız..eşinizle ii bi evliliğiniz varmış..bebek de olur..biraz sabır..

böle örnekleri görünce moralim az da olsa yerine geliyo....allah herkese bu duyguyu yasatsın inş....

Önce bi rahat nefes al,
tabiiki olursun daha rahat 3 senen var stress yapma yaparsan hic olmaz.
Ben 37 yasindayim 36 yasinda ilk hamileleigim oldu birsey yapmadan , kayip ettim o ayri simdi devam ediyoruz , ama olmadi su an daha, ben stressdeyim ama benim yasim geciyor.

sende hersey daha sinirlar icersinde rahat ol....

Birçok insan zaten 2.,3. çocuğu, 30 undan sonra yapıyor.
artık evlilik yaşı, eskisi gibide değil zaten.stres yapacak bişey yok bence.
Allah inşallah, her isteyene çocuk nasip eder.

ahh cnm cok üzüldümmm..allah bi daha nasip etsin inş tez zamanda...insan ister istemez strese giriyo ...yasım 22 23 değil...ama napalım okuldu iş di derken anca oldu...çok şükür eşimle hiç bir prob yookkk...o da kızıyo bana sen böle olursan olcağı varsa da olmaz diye...bu huyumu yenmeye calışıyorum hayırlısı artık...

Birçok insan zaten 2.,3. çocuğu, 30 undan sonra yapıyor.
artık evlilik yaşı, eskisi gibide değil zaten.stres yapacak bişey yok bence.
Allah inşallah, her isteyene çocuk nasip eder.

öle evlilik yası artık 30 a yükseldi...ahh bizim yumurtalarımızın yası da yükselse biraz ))))) fena olmaz yani...))))inş benim gibi isteyen herkese bu duyguyu yasatsın rabbim...

annem 20 30 ve 40 yaslarında dogum yapmış. ilki normal ıkıncı tedavı 3 kendılıgınden . ve duusn 10sene önce tee... sımdıgebelık eskıden 40 rısklı derken sımdı o 45 lere cıktıı canım . alhaskına hersene pıtlatırsın bırer tane ard arda eder 3 bebek

Annem beni 40 yaşında doğurmuş ikimizde de bir sorun yok çok şükür
Her şey normalse sıkıntı yapmayın derim.

Son düzenleme:

allahın mucizesi...2. tedaviyle ama 3. kendilğinden...masallah inş cnm tşk ederim ii dileklerin için..rabbim senin de ne muradın varsa olsun inş...

yengem tam 40 yaşında hamile kaldı ve Allahaşükür sağlıklı bi şekilde doğum yaptı. bencede takma söylenenleri daha gençsin bile

yaşınızda hiçbir problem yok.
ben de 29 yasında evlendim, buna ragmen hiç endişe etmedim ve çocuk düşünmedim
31 yaşında ilk denememde hamile kaldım
2. de 35ten once dusunmuyorum
siz de rahat olun, her sey gayet normal...

Son düzenleme:
Bu konudaki yorumlar beni ne kadar mutlu etti anlatamam.
Yaş 35. Eşimden yeni ayrıldım ve çocuğum yok.
Eşimden ayrılmamın sıkıntısını yaşamadım da.. Keşke bir çocuğum olsaydı çok defa dedim.
Beni en çok düşündüren şey bu mevzu.
Etrafımda 20 lı yaşlarında evlenip hemen çoluk çocuğa karışanların çokluğundan olsa gerek..

Eğer bir çocuğum olsaydı evlenmeyi asla düşünmezdim bir daha..
Geç kalmış gibi de hissediyorum... Böyle garip bir durum işte..
Bazen kendimi rahatlatıyorum. Yumurtladığım müddetçe çocuğum olabilir diyerek :)

Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin.. Yaşınız henüz genç..
Evladı olanlara da sağlıkla huzurla büyütmelerini nasip etsin Rabbim...

Ben 31 yaşında evlendim, evliliğimin 8.ayında hamile kaldım (ekstra bir şey yapmadım sadece folik asit kullandım), 32 yaşında anne oldum, 2,5 yaşında bir kızım var. 35 yaşına girmek üzereyim ve ikinci çocuğu düşünmeye başladım. Hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz. Günümüzde evlilik yaşı da, doğurma yaşı da yükseldi. İnanın arkadaşlarımın çoğu 30 yaşından sonra anne oldular. Moralinizi yüksek tutun, yalnız değilsiniz. Size tek tavsiyem çalışmalara başladığınızda mutlaka folik asite de başlayın. İnşallah çok yakında siz de hiç zorlanmadan, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

mayıs gibi eşimle birleşcez inş...o zaman kullanmayı düşünüyorum cnm...bana moral verdin cok tşk ederim....yalnız olmadığımı hissediyorum....alla razı olsun ...

ahh sen daha büyük bir sınav vermişşin...boşanmak cok zordur bilirim...benim de ablam boşandı ...ama hiç üzülme şimdi 2. evliliğini yaptı ve cooook mutlu...bir de oğlu var...cocukla boşansaydın inan cok olurdu...inş yeni eşinle bu duyguyu yasarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…