- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 40
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Merhaba canım.. bence hatalı kardeşin çünkü sonuçta seninle konusuo gelin duysa ne olur ayıp etmiş bence.. kadın yanlış anlamıştır acaba benimi çekiştiriolar diye bence yapmasın öyleKızlar merhaba kardeşim evli bir de çocuğu var.Ben kardeşimle telefonda konuştuğum zamanlarda kardeşim hoparlörü açarak konuşuyormuş aslında çoğu zaman öyledir telefonu kulağına götürüp konuşmaz başka odalarda konuşur vs neyse ben kardeşimi aramıştım hoparlörü açmış yine normal konuşuyoruz ama gelin geldiğinde pat kapatmış hoparlörü.sürekli benimle konuşurken de gelin bunu fark etmiş neden sen hep böyle yapıyorsun ablanla konuşurken ben geldiğimde yanına pat hoparlörü kapatıyorsun demiş.tartışmışlar yani.kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Senlik bir şey yok ki, ne yapacaksin?kendimi suçlu hissediyorum.ne yapabilirim.sizce kardeşimin yaptığı doğru mu?
Niye belki kardeşinin özel bir durumu var onu konuşacak, esiminizin her konuşmaya şahit olmak zorunda değiliz bence.eşim yan odaya gidip konuşsa ona bile sinir olurum değil ki hoporlörü kapatacak
Niye belki kardeşinin özel bir durumu var onu konuşacak, esiminizin her konuşmaya şahit olmak zorunda değiliz bence.
Konuda hoparlör kapatarak konuşmak kabalık orası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?