Benim yüzümden kardeşimin karısı çıldırmış

Sizle ilgili bir şey yok kardeşiniz saçmalamış. Eşini huylandırmış eşi belki başkasıyla konuşuyor ya da arkamdan laf ediyorlar zannetti.
 
başlıkta çıldırmış yazmanız bile beni itti =D
tartışmışlar desen.
gelin haklı. Çıldırmakta! kardeşin niye kapatmış ki? sordun mu ona. niye böyle yapıyorsun duysaydı kötü birşey konuşmuyorduk a canım kardeşim deseydin. tartışmayı sana anlattığı için karışma hakkı doğuyor bence sana.
 
Sizin gelin kendine dert aramış herhalde,
Yahu sizi dış hoparlöre alıyorsa, konuştuklarından korkmuyor ki alıyor, gelinin arkasından iş çevirseniz zaten hoparlöre almaz, telefon kulakta konuşur. Sonuçta hoparlör açık olunca herkes konuşulanı duyabiliyordur, kardeşinizin başka odaya geçmesi demek uzaya gitmek olmuyor ya. En basiti odanın önünden geçse bile duyar. Ne basit işler valla.
 
İyi de olay başka odaya gitmek değilmiş ki adam pat hoparlörü kapatmış karısı da yanlış düşünmekte haklı
 
İyi de olay başka odaya gitmek değilmiş ki adam pat hoparlörü kapatmış karısı da yanlış düşünmekte haklı


Kapatsın belki eşinin hoparlör sesinden rahatsız olacağını düşünüyor? Mesela ben çok rahatsız olurum hoparlör açık olunca. Bu tür rahatsızlıklar açık açık konuşulmadığı sürece, kimse ne düşünüyor bilemeyiz ki.

Ayrıca adam eşinin arkasından iş çevirecek olsa hoparlör açık konuşmaz ki, telefon kulakta konuşur. Sonuçta hoparlör açıkken eşinin duyabilme ihtimali var.
 
Siz kendinizi suçlu hissetmeyin, sizi ilgilendiren bir durum yok. Kardeşiniz hoperlörü açıp kapıyorsa sizin buna mudahale edecek durumunuz yok ki. Kardeşinizin kendi yaptığı sey, kendi sorunu. Onlar aralarında çözecekler problemlerini. Gelininizin bundan dolayı size tavır alması da saçma sapan bir şey olur.
 
Belki yaptığınız konuşmalar çok normal ama kardeşinin her eşi geldiğinde hoparlörü kapatmasi dogru degil. Ben olsam ben de bozulurum. Gizli saklı bişey yoksa ben içeri her girdiğimde neden hoparlör kapatılır ki?
 
Elbette hatalı olan kişi kardeşiniz. Üstelik bu yaptığı ile sizi de zan altında bırakıyor. Gelin Hanımın yerinde kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Kardeşinizin yaptığı hoş değil. Telefonu kulağına dayamak istemiyorsa çoğumuz gibi kulaklık kullansın. Ve bunu her konuşmada kullansın tabii ki, odaya biri girince değil.

Konuyu gelin hanım size açmadıkça hiç haberiniz yokmuş gibi davranın derim. Gerçekten ortada bir çekiştirme durumu varmış da kendinizi temize çıkarmaya çalışıyormuşçasına bir intiba oluşturmayın.. Hiç haberiniz yokmuş gibi sorunsuz davranın. Konuyu yanınızda açsalar bile kardeşinizi savunmayın. Böyle bir duruma asla gerek olmadığını, kardeşinizin hatalı olduğunu söyleyip konuyu kapatırsınız
 
Son düzenleme:

KARDEŞİNİZ SUÇLU ÇOK NET GELİNİN ALINMASI NORMAL
 
Kardeşiniz bu tartişmayi bile size yetiştirmiş. En tahammul edemeyecegim ve evlilik yurutemeyecegim adam tiplerinden biridir
devamli aile uyeleriyle konusup, sunu tartistik bunu tartistik anlatan ...
Eminim kardesiniz ilk defa anlatmiştir tabi.

Neyse sizlik bir durum yok, kendileri cozecekler.
 
Tabi ki doğru değil. Niye hoparlörü kapatıyor ki demek ki bir şey benle ilgili konuşuyorsunuz diye düşünmüş olabilir . Kardeşinizde maşallah ağzında bakla ıslanmayan biri hemen size yetiştirmiş
 
Kardeşin orada olduğu için konuştuklarını zaten karısı duyuyor, hoparlörü kapatarak sizin söylediklerinizi saklıyormuş gibi görünüyor. Ben endişenizi anladım da zaten en başından hoparlörde konuşmaya ne gerek vardı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…